Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitengevel garage opnieuw voegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitengevel garage opnieuw voegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitengevel garage opnieuw voegen

Buitengevel garage opnieuw voegen

Garagemuur lekt vocht moet dus opnieuw gevoegd worden ca 10 vierkante meter

Buitengevel reinigen en impregneren

Graag een offerte voor reiniging en impregneren van een buitengevel. Het is een 2 onder 1 kap en het gaat om een zijde ervan, begane grond, eerste verdieping en zolder. Er zit nog een garage tegenaan, dus dit gedeelte van de gevel valt dan weg om te reinigen en impregneren.

impregneren

Het reinigen en impregneren van de gevels. Aantal m2 weet ik nog niet precies. Het is een tweeondereenkap met plat dak en garage. Hele buitengevel moet worden gedaan. Waarschijnlijk doen de buren ook mee.