Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitendeur dichtmetselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitendeur dichtmetselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitendeur dichtmetselen

Buitendeur dichtmetselen

In de buitenmuur zit een (brede) deur die dicht gemetseld moet worden. Ook het aanwezige deurkozijn dient daarbij verwijderd te worden. De deur is misschien een meter breed en 201,5 cm hoog.

Buitendeur dichtmetselen

Ik wil graag de plaats van mijn buitendeur dicht laten metselen. Achterdeur van de maten 2.60 hoog en 1.09 meter breed.

Deur dichtmetselen

Ik zou graag een hardhouten kozijn met deur willen laten verwijderen en dan het gat dicht laten metselen. Het gaat hier om een buitendeur van ongeveer 1 meter breed 2 meter hoog. De binnenkant zal met kalkzand stenen dicht gemaakt moeten worden en aan de buitenkant met bakstenen. De bakstenen voor de afwerking aan de buitenkant heb ik nog, de kalkzand stenen niet. Daarna deze gemetselde muren voegen. Graag ontvang ik een offerte.

Deur verwijderen en opening dichtmetselen

Ik wil een buitendeur met kozijn en al uit de muur verwijderen en deze dan dicht maken met steen en glasblokken. Afmeting van de deur is 210 bij 86 cm. Rollaag boven, voor zover bekend geen latei nodig.