Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buiten stucwerk aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buiten stucwerk aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buiten stucwerk aanbrengen

Buiten zijgevel renovatie

Het betreft een buiten zijgevel van een twee onder een kap woning uit 1939 in buiten gebied (geen buren naast de gevel). De zijgevel is zeer goed bereikbaar doordat grond breed (5 meter) egaal en vlak (dus niet aflopend naar een of andere kant) bestraat is met betonklinkers. Eigen rolsteiger is reeds aanwezig maar wel te laag om top van gevel goed te bereiken (ca 7,5 meter hoog). Beneden een raam en boven op 1e verdieping 2 kleinere ramen aanwezig. Muur is eerder door mij 20 jaar geleden ruw aangesmeerd met cement (deels kalk in verwerkt) op oude stenen muur (kalkcement voegen) en daarna eenmalig geverfd met latexachtige verf. Is nauwelijks gebladderd, wel veel lichte (zet)scheutjes? , meest vanuit kozijnen. Cement zit dus (behalve onderste spatrand) goed vast en gehecht op muur. Geen los zittende cementdelen of verf aanwezig. Bij stucwerk moet met rekening worden gehouden met aantal uitstekende muurankers en met dakpannen die afgeslepen zijn en deels in stucwerk vallen. Dit levert lekkage op in de muur die steens is (daardoor 20 cm dik). Bedoeling is om nieuwe hoekpannen te gebruiken die over de muur steken met daartussen een kunststof plank om doorlekken op de muur de voorkomen. Dit wordt wel even passen en goed op meten m.b.t. tot nieuw aan te brengen stucwerk. Geen spouw muur behalve op beneden verdieping door van binnenuit celbeton blokken te hebben aangebracht met een niet opgevulde spouw van ongeveer 5 cm. Cel beton blokken beneden, zijn verankerd aan buiten muur. Deze tussenruimte zou ik graag willen isoleren. Ik kan een foto opsturen van de zijgevel die vrijwel loodrecht is. Mogelijk dat de schoonsteen boven op de gevel nog enige renovatie nodig heeft waaronder sealen i.v.m. vocht doorslag. De voegen zijn m. I, nog goed. Het schoonspuiten van de buitengevel met een hogedrukreiniger kan ik eventueel zelf doen. De totale oppervlakte bedraagt m.i. ongeveer 30-35 m2.

Verwijderen stuclaag buitenmuur

Er is 5 jaar geleden door een stukadoor zeer slecht stucwerk afgeleverd. Het betreft stucwerk dat op de buitenmuur is aangebracht. Het stucwerk is gestreken over een rood/oranje (in verschillende tinten) gemetselde muur. Het verzoek is dat al het stucwerk dient te worden verwijderd. We zouden graag willen dat het buiten stucwerk van alle gevels en binnenkant dakterras volledig/zoveel mogelijk eraf wordt gehaald, zodat de gemetselde muren er netjes achter vandaan komt en dat dat het bouwafval wordt afgevoerd. Geschatte oppervlakte betreft 170 m2.

Buiten stucwerk aanbrengen

Ik zoek een stukadoor die aan de buitenzijde van mijn woning een gevel kan stuken. Het gaat om ongeveer 35 m2. Het werk moet plaatsvinden boven de schuur, dit betreft dus de eerste verdieping.

Scheuren in de voorgevel repareren

Door graafwerkzaamheden (vanuit de gemeente) voor het riool zitten er nu scheuren in het metselwerk buiten en in het stucwerk binnen, graag zie ik dit opgelost worden. Het zijn meerder kleine scheurtjes. Ook zal er naar de fundering gekeken moeten worden of hier geen scheuren in zitten.

Gat boren door een twee steens muur

We hebben nu een AKR 808IX wandafzuigkap met recirculatie, Omdat dit niet goed werkt in ons huis willen wij de afvoer van lucht rechtstreeks naar buiten toe leiden. Hiervoor is het noodzakelijk dat er een aansluiting naar buiten komt. Er moet dan een gat geboord worden van 125 mm of 150 mm (weet dat nog niet zeker) in een 2 steensmuur. Onze keuken is sinds een paar weken opnieuw voorzien van stucwerk. Dus het zal voorzichtig gedaan moeten worden. Eventueel graag ook het aansluiten (met het benodigde materiaal) verzorgen. Indien gewenst kan ik een foto sturen van de huidige situatie.

Voortuin aanpassen en erfafscheiding maken

Ik wil mijn voortuin binnenkort laten aanpassen. Aan de straatzijde wil ik een erfafscheiding laten maken van 350 cm lang, waar ik hout achter kan opstapelen. Ik denk dan aan een gemetselde muur van 60 tot 70 cm hoog, gemaakt van betonnen blokken. Die wil ik dan met buiten stucwerk laten afwerken. Er ligt al een fundering van een eerdere tuinmuur. Als het mogelijk is wil ik er misschien ook geïntegreerde plantenbakken in. Er moet een bevestiging in de muur worden ingemetseld, waar een hekje aan bevestigd moet worden. Over de uitvoering krijg ik graag advies. Er liggen in de voortuin oude grindtegels. Ik wil die laten omkeren en in de fietsenberging laten aanbrengen als vloer. Verder laat ik mij graag adviseren over de voortuin. Ik denk erover om die te laten bestraten met lichtgrijze tegels van 30 x 30 cm of om er grijs grit te laten aanbrengen. Het gaat om 30 m². Ik sta open voor adviezen over de aanpak en materiaalkeuze.

Dilatatievoeg repareren van binnen en buiten

Aan mijn woning uit 1958 is een bijkeuken aangebouwd en in de loop van tijd is de boel enigszins gaan werken en is de voeg, die dichtgestuct zat, gaan wijken en is het stucwerk opengebroken. Je kunt nu van binnen naar buiten kijken en hier moet iets aan gedaan worden. Welke vakman heeft hier de kennis en mogelijkheden voor.