Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Borstwering vervangen en isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: borstwering vervangen en isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: borstwering vervangen en isoleren

Borstwering vervangen en isoleren

Onder de kozijnen (borstwering) zit houten beplating. Deze stukken willen we met isolatie en stenen strips bekleden. Het zal gaan om ongeveer 10 m2. Tevels zijn we geïnteresseerd in een isolerende laag op alle gevels aan te brengen.

Borstwering vervangen

Ik wil de niet geïsoleerde borstwering onder de kozijnen van een portiekflat laten vervangen door een geïsoleerde variant (mogelijk regelwerk met isolatie en een damwandprofielplaat). Het betreft een aluminium damwandprofiel van 2700 mm x 930 mm. Op het gebouw bevinden zich in totaal 30 panelen,op de eerste tweede en derde verdieping.

Houten borstwering vervangen door Keralit en kunststof kozijnen plaatsen

De klus gaat om het volgende (zie bijgevoegd document voor maten en foto's). Houten borstwering vervangen door Keralit, inclusief materiaal en bevestiging (zowel het geelwitte als het zwarte gedeelte, we willen deze indeling wel houden). Kleuren zijn nog nader te bepalen. Kozijnen 1e verdieping vervangen door kunststof. Het gaat hier om het badkamer raampje en een groter (schuin) kozijn zoals te zien is op de foto. (vraag hierbij is wat de kosten zijn van het vervangen door een rechthoekig kozijn en wat een kunststof kozijn met de huidige vorm kost? Daarbij ook rekening houden met het te plaatsen Keralit).

Borstwering vervangen

Vervangen/opnieuw opmetselen borstwering van een dak van een pand uit omstreeks 1920. De bouw is Amsterdamse School, rode baksteen. Het gaat om twee delen: het deel van een aanbouw (circa 15 meter) en het dak zelf (circa 12 meter).

Borstwering van het balkon vervangen

De borstwering van het balkon van een pand uit 1938 waarin scheuren zitten, breedte 4.10 cm hoogte 1.20, dient te worden hersteld. Werkzaamheden: De borstwering afbreken tot aan de rollaag boven het kozijn van de terrasdeur, het bestaande metselwerk links en rechts uittanden, puin afvoeren en de borstwering opnieuw opmetselen met nieuwe bijpassende stenen. Het nieuwe metselwerk zo nodig bijkleuren en afvoegen.

Gevelbekleding vervangen

Het leveren en monteren van kunststof gevelbekleding, bijvoorbeeld keraliet. Er zit nu houten borstwering op, deze moet vervangen worden. Afmeting 3750 x 1000 mm.

Het verwijderen van een raamkozijn in de ...

Het verwijderen van een raamkozijn in de voorgevel. Het opmetselen van de (voorheen houten) borstwering in spouw. Het plaatsen van een nieuw kozijn en HR++ glas. Het verplaatsen van de radiator van het oude houten kozijn op het nieuwe metselwerk. Het maken van een vensterbank. Vervangen 1 deurkozijn in schuur. plaatsen van 2 nieuwe schuurdeuren, waarvan 1 met enkelglas en 1 volledig houten deur, voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk. Het opmetselen van de binnenzijde van de garage, welke nu deels bestaat uit een houten wand. Het opnieuw aansmeren van het balkon aan de achterzijde van de woning.