Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boerderij opnieuw laten voegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boerderij opnieuw laten voegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boerderij opnieuw laten voegen

Boerderijgevel renoveren

Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen de 300 en 400 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij hebben een oude boerderij in Vreeland waarvan de buitenkant toe is aan renovatie. De boerderij stamt uit 1883, het bestaat uit 2 geschakelde woonhuizen en een geschakelde oude stal. De voegen moeten vervangen worden, stenen gereinigd.

Boerderij opnieuw laten voegen

Ik wil de voorkant en zijkant van de boerderij opnieuw laten voegen. Het zal ongeveer 70 vierkante meter zijn. Alleen reinigen en voegen.

Gevelrenovatie

1 maal kopgevel ~ 60 m² 1 maal langgevel ~ 100 m² Voegen vervangen, reinigen, impregneren. Waar nodig stenen vervangen. Betreft een langgevel boerderij.

Nieuw metselwerk aan een boerderij

Langgevel boerderij: 32 vierkante meter nieuw metselwerk voegen en 167 vierkante meter voegwerk uithakken en opnieuw voegen.

Voegwerk vernieuwen in een boerderij

De voegen van onze boerderij dienen te worden uitgehakt en daarna moet er nieuw voegwerk aangebracht te worden. De woning is ongeveer 8 meter lang en 9 meter breed.

Gevel zandstralen en opnieuw voegen

Ik wil de voorgevel laten zandstralen en opnieuw laten voegen, totaal ca. 70 m2. De gevel is zo'n 6 meter hoog, het betreft een boerderij.

Gevel reinigen en voegen

Het pand bestaat uit een voorhuis waarbij de voorgevel opnieuw gevoegd zou moeten worden. Daarachter staat een boerderij waarvan de gevel gereinigd zou moeten worden. De boerderij is 13 x 19 m., minus deuren en ramen. Het voorhuis is 8 x 10 m., minus deuren en ramen. Voor exacte maten kan ik u een tekening toesturen. Graag ontvang ik een offerte betreffend de kosten voor het voegen en reinigen.

Gevel van boerderij renoveren

Het betreft een boerderij uit 1938 van 8 bij 13 meter, met een goothoogte van 2.20 meter en een nokhoogte van ongeveer 7 meter. De voegen dienen op verschillende plekken vervangen te worden en verder de gehele gevel impregneren.

Knipvoegen plaatsen in gemeentelijk monument

Uithakken en plaatsen van knipvoegen in een steens gevel van een gemeentelijk monument. Sommige voegen zijn erg slecht of weg, alleen nog wat specie wat er achter gebleven is. Ongeveer 120 m2. Begane grond van een boerderij. Alleen een punt aan de voorzijde, waar het woonhuis is. Het liefst zo snel mogelijk, we hebben last van vochtdoorslag. We zoeken een voeger die ervaring heeft met knipvoegen en met monumentale panden. De gemeente moet hierover geïnformeerd worden.

Voegwerk van boerderij vervangen

Ik wil graag een offerte per vierkante meter voor het uithakken en opnieuw voegen. Het betreft een oude boerderij welk in zijn geheel gedaan dient te worden. Aantal vierkante meters nader te bepalen.