Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnenmuren metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnenmuren metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnenmuren metselen

Binnenmuren in fietsparkeergarage

Een aantal binnenwanden metselen binnen een fietsparkeergarage die we aan het bouwen zijn in Amsterdam zuid. Reeds gegevens door gestuurd op 05/10 maar nog geen antwoord gehad. Gaarne uw offerte.

Binnen- en buitenmuren nieuw bouwen

We hebben een kavel gekocht. En zijn bezig met zelf een huis naar eigen ontwerp. Wij zijn benieuwd naar jullie m2 prijs voor het metselen van porotherm binnenmuren en het metselen van buitenmuren, alles ex materiaal.

Binnenmuren metselen

Ik wil drie muren laten metselen, 2 van 17 meter x 4 meter en een van 12,5 meter x 4 meter met een licht poreuze baksteen. Wellicht nog een optie om hierachter een dubbele wand op te metselen, maar dit laatste is nog niet zeker, daarom graag apart vermelden.

Porotherm binnenmuren metselen

Muren begane grond optrekken uit porotherm blokken van 33 lang en 25 hoog. Metselwerk, total circa 100 m2

Binnenmuren metselen van snelbouwblokken

Gaat hierbij om snel bouw blokken 12cm breed graag prijs per meter gaat hierbij om een winning in Zwolle 140 vierkante meter aan blokken

Nieuwbouwwoning metselen

Metselwerk omvat 300 m2 porotherm, 12 cm, binnenmuren. Buiten 16000 + 3000 gevelstenen. En 2900 klinkers met daarop het metselwerk. Het betonwerk doet de aannemer. Deels staand gemetseld. Het werk starten in de tweede helft van september. Tekening aanwezig inclusief details. Gelieve een vaste aanneemsom op te geven hiervoor.

Porisostuc wanden metselen

Het metselen van alle binnenmuren met Porisostuc 100 mm en 140 mm. Onze nieuwbouwwoning zal naar schatting ongeveer 400 m2 groot worden.

Binnenmuren metselen

Ik heb een oudbouw woning, daar moeten nieuwe binnen muren in van gebakken stenen van ongeveer 2,60 hoog en de lengte varieert van 3,50 tot 6,00 meter.

Gevel met keimstenen metselen

Ik ben op zoek naar een collega vakman voor het metselen van de buitengevels en eventueel de binnengevel. De buitengevel is 240 m2 en moet met keimstenen gemetseld worden. Voor de binnenmuren gaat het om ongeveer 100 m2 die gelijmd moeten worden met snel bouwsteen.

Keuken- en sanitairruimte metselen

Graag ontvang ik een offerte voor het metselen van de binnenmuren voor een keuken- en sanitairgroep bij een horecapand. Het zal gaan om ongeveer 65 m2 metselwerk.