Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonrot oplossen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonrot oplossen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonrot oplossen

Betonrot oplossen

Bij het kruipluik naar de kruipruimte toe zit een klein stukje wat betonrot heeft. Dit wil ik graag laten repareren. De kruipruimte zelf is 50 m2 groot.

Balkonrenovatie en vochtdoorslag

Het betonnen balkon aan onze hoekwoning (1966) is al jaren een probleem. De verf blijft niet zitten en de stukken vallen er af (betonrot?). Wie kan dit 'blijvend' voor ons renoveren? Balkon van 6 meter breed en een meter diep. Daarnaast is in een ander deel van het huis een vochtplek onstaan in de muur net boven de vloer. Of het vocht van onder of van buiten komt? Geen idee. Welke expert kan hiernaar kijken en oplossen? Mits binnen redelijke begroting behoort eventueel nieuw voegwerk en vloerisolatie van houten vloer ook tot de mogelijkheden.