Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonrot herstel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonrot herstel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonrot herstel

Betonrot herstel

Boven onze voordeur (1,20 meter) en het grote voorraam (2,70 meter) zit een typisch jaren 50 rand welke op sommige stukken afbrokkelt en boven de voordeur deels de wapening in zicht komt. Dit wik ik graag laten herstellen.

Gevels renoveren

Het werk is als volgt: Achterzijde. Muren onder het balkon zijn voorzien van muurverf, deze dient verwijderd te worden. Dit is circa 10 m2. Na reinigen het beschadigde voegwerk herstellen. Een aantal bakstenen, zijn kapot en moet worden vervangen. Hemelwaterafvoer van balkon lekt, bocht vervangen, verdwijnt in metselwerk, Onderzijde van het balkon vertoont schade, betonrot? Beton zakt ligt door, scheuren in het midden en aan beide zijde bij de oplegging. Voorzijde Reinigen van gevel, restanten muurverf en herstel van voegwerk. Eerder is geprobeerd dit met stoom reinigen te verwijderen, wat niet geheel gelukt is. Dit zal ongeveer 5 m2 zijn.

Reparatie van betonrot op het balkon

Onder het balkon komt een witte substantie door de betonwerf. De grootte is ongeveer een streep van 30 cm. Ik wil graag een indicatie van het herstel en de prijs.

Verzakking van het balkon herstellen

Aan de achterkant van ons huis in Doetinchem bevindt zich een betonnen balkon (circa 4 meter lang 1.5 meter breed) die waarschijnlijk vanwege betonrot een paar cm is verzakt. Het balkon ziet er aan de onderkant niet goed uit. Er zitten wat bruine vlekken en er is een 'hap' uit het balkon. Mogelijk is er geen latei boven raam van de begane grond aanwezig, waar balkon boven hangt. De bouw van de woning is 1969. Kan er iemand komen kijken en een offerte maken voor het herstel hiervan?

Herstel voorgevel en balkon

Gaarne zouden wij een offerte willen voor: Voorgevel renovatie woonhuis 1e verdieping. Betonrot in de kleine vensterbankjes onder de ramen en scheuren, dit moet hersteld worden. Voorgevel afgewerkt met stuc en daar zitten ook scheuren in, dit moet ook hersteld worden. Gevel is ongeveer 6 meter breed. Mogelijkheid tot balkon herstel achterkant.