Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonnen latei in de gevel repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonnen latei in de gevel repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonnen latei in de gevel repareren

Gevel en metselwerk latei boven raam

Vernieuwen van 2 betonnen lateien: Latei 1 lengte: 2.8 meter Latei 2 lengte 1.90 meter Latei 1 bevind zich boven een woonkamerraam, waarbij er een rolluik voor de latei hangt. Latei 2 bevind zich boven de hoofdingang van het huis. Huis uit 1969.

Betonnen latei op de begane grond repareren

Ik wil graag de latei boven ons woonkamerraam op de begane grond laten repareren. Er zit een scheur in. We laten graag iemand langskomen om te kijken wat de reparatie behelst en wat de kosten moeten worden.

Betonnen latei in de gevel repareren

Bij de betonnen latei naast mijn kozijn is een stuk afgebroken waardoor er binnen een lekkage is ontstaan. De beschadiging is 30 cm breed en 10 cm hoog. Ik woon op 4 hoog en voor herstelwerkzaamheden is een hoogwerker noodzakelijk.

Latei met betonrot herstellen

Wij hebben in de buitengevel een betonnen latei tussen 2 kozijnen op de begane grond. Ik haalde daar een stukje buitenstucwerk af en zag dat daaronder het beton van de latei is afgebrokkeld en dat er geroeste wapening zichtbaar is. Ik laat dit graag herstellen. Er is sprake van betonrot op een oppervlakte van 20 x 70 cm. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Betonnen latei vervangen

Graag ontvangen wij van u een vrijblijvende offerte voor de reparatie of vervanging van een latei van onze recent aangekochte woning. De latei bevindt zich op de begane grond aan de voorzijde van de woning. De afmetingen zijn ongeveer 246 cm lang, 5,5 cm hoog en 8,5 cm diep (deze is waarschijnlijk dieper, niet exact te meten door kozijn). De latei vertoond scheurtjes. Wij horen graag van u!

Rij stenen terugplaatsen en voegen

Graag een rij stenen boven het raam van mijn woning terugplaatsen en voegen. Het gaat om metsel/voegwerk van ongeveer 2,5 meter en 1 steen hoog. Er zijn stenen uitgevallen. De rij boven de betonnen latei. De stenen moeten teruggezet worden en weer netjes gevoegd. De stenen zijn er nog. Graag een vrijblijvende offerte hiervoor. Met vriendelijke groet.

Latei boven de voordeur vervangen

Houten latei boven de voordeur moet vervangen worden door een betonnen versie. Ik krijg de sleutel 1 augustus, na deze datum kan de werkzaamheden van start gaan.

Verzakking van het balkon herstellen

Aan de achterkant van ons huis in Doetinchem bevindt zich een betonnen balkon (circa 4 meter lang 1.5 meter breed) die waarschijnlijk vanwege betonrot een paar cm is verzakt. Het balkon ziet er aan de onderkant niet goed uit. Er zitten wat bruine vlekken en er is een 'hap' uit het balkon. Mogelijk is er geen latei boven raam van de begane grond aanwezig, waar balkon boven hangt. De bouw van de woning is 1969. Kan er iemand komen kijken en een offerte maken voor het herstel hiervan?

Betonnen latei verhogen en vervangen

Ik wil mijn latei verhogen van mijn oude schuur die gebouwd is rond 1900 . Ik zoek iemand die goed inzicht heb of dit mogelijk is. Het gat is nu +/_ 2,77 cm hoog moet naar 3,10 cm hoogte. De breedte van het gat is 3,10 cm. Ik heb begrepen van een garage deur bouwer dat dit nog weleens een probleem kan worden omdat het gat nu dicht aan de zijkant zit i.v.m. spanningen (zie foto's). Ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden om de latei te laten verhogen of zo nodig vervangen, de deur mag ook smaller worden als dat nodig is.

Latei en metselwerk repareren

Metselwerk en latei repareren. We hebben aan de voorkant van de woning een latei, deze is gescheurd. Ook hebben we een groot kozijn waar een latei boven zit, ook deze is gescheurd, graag repareren. Boven de voordeur zit een soort van betonnen dakje, deze zal ook even beoordeeld moeten worden.