Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beton aan onderkant balkon repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beton aan onderkant balkon repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beton aan onderkant balkon repareren

Metselwerk inclusief fundering tbv pilaren voor oprit

Graag ontvang ik een offerte voor het metselen van 3 penants (pilaren) tbv inrijpoort. Hek wordt door andere partij geleverd en geïnstalleerd. Metselwerk incl. fundering, storten beton, voegen en sauzen, repareren straatwerk na ondiep graven tbv kabelbuis en metselen penant. Specificaties: - afmetingen 53 cm x 53 cm x 180 cm - penanten volstorten met beton en verstevigen met ijzer - penanten onderling verbonden met beton en ijzer (doorlopende fundering) - paalmuts bovenop de penant - openingen voor intercom camera bekabeling voorkant, verlichting (lantaarn) bovenkant - metstestenen 10x21 (rood) aanwezig, overig materiaal door u geleverd. Na afloop de penanten wit verven (sauzen), onderkant donker Totale afstand tussen twee uiterste penanten: 8.80m. Afstand 1e en 2e penant 3.5m, 2e en 3e penant 4,7m. Elektra en netwerkkabel ter plekke aanwezig.

Beton aan onderkant balkon repareren

Ik wil mijn balkon van ruim 3 vierkante meter laten repareren. Het beton aan de onderkant is behoorlijk aangetast en je ziet hier en daar wat roest doorzetten. De constructie is nog wel in orde.

Onderkant van een te bouwen schuurtje metselen

Ik ga een soort tuinhuis bouwen van hout, met een betonvloer en de onderste 40 cm wil ik met gemetseld hebben. Daarna verder opbouwen met hout. Het betreft 6,8 m2 en dus ruim 500 stenen. De vloer wordt dinsdag as gestort. Rekening houdend met droogtijd van het beton zou ik op 9 oktober iemand nodig hebben. Er is hulp bij opperen. De werkplek is goed bereikbaar en de klant regelt de afvoer van enig afval.

Balkonrot repareren

Van de onderkant van ons balkon op 3e etage zijn stukjes beton gevallen. Hierdoor is er ijzer bloot komen te liggen. Wie kan dit repareren?

Coating op balkons verwijderen en aanbrengen

Wij willen als VvE de stalen constructiedelen laten ontroesten, behandelen met ijzermenie en een vervolgsysteem schilderwerk aanbrengen. De balkoncoating moet verwijderd worden en opnieuw aangebracht worden. De onderkant van schilderwerk moet ook verwijderd worden en een doorlatende laag moet aangebracht worden. Het gaat om 3 balkons van 20 m2 bij elkaar. De balkons zijn makkelijk bereikbaar voor de vakmannen. De afvoerkanalen moeten collectief aangelegd worden en de afvoeren moeten hierop aansluiten. De afvoerkanalen zijn nu allemaal onafhankelijk. We willen nu de kanalen allemaal aan elkaar aangesloten hebben. We hebben nu overlast en last van afbrokkelend beton door dat het niet aan elkaar is aangesloten.

Betonrot in een balkon en latei

Onder ons balkon zijn wat, 3 - 4, roestplekken en scheuren ontstaan in het beton, dit willen we graag laten repareren. Ook de latei van de 1e verdieping heeft wat plekjes die nagekeken moeten worden. De onderkant van het balkon is goed te bereiken mochten de lateien van zitten op de 1e en 2e verdieping moeten als er een reparatie nodig is denk ik met een steiger bereikt worden. Graag zouden we u willen vragen om langs te komen. Aan de hand van het bezoek zien we graag in een offerte wat de kosten voor het de reparatie en het dichtsmeren van het beton is. We horen graag van u.

Beton latei herstellen of vervangen

In de betonnen latei zit aan de onderkant een scheur en bovenop zit betonrot, het betonijzer is zichtbaar, dit laten wij graag repareren of als het niet te repareren is de latei geheel vervangen. De latei zit aan de voorkant boven een portiek op de begane grond en is ongeveer 2.32 meter lang. Graag ontvangen wij voor de VVE een offerte.

Balkon repareren en opknappen

Ik heb aan de achterzijde van mijn huis een balkon. Het is 6m lang en ongeveer 1,5m breed. Er liggen nu tegels op. Aan de onderkant zit een scheur in het beton omgeven met groene aanslag en ook het hekwerk van het balkon vertoont roestplekken. Er loopt een metalen trap van het balkon naar de tuin. Aan welke kosten moet ik denken voor het opknappen van dit balkon?

Balkon laten renoveren

Ik wil mijn balkon laten renoveren. Ik heb foto's toegevoegd betreft de schade. Het betreft met name de hoek aan de onderkant en de scheuren in het beton aan de linker en rechterkant. Graag ontvang ik offerte betreffende de exacte werkzaamheden, de kosten en de termijn waarbinnen het zou kunnen worden uitgevoerd.

Balkon repareren

Offerteverzoek voor reparatie balkon, beton Werkzaamheden omvatten: - Betonreparatie zijkant en onderkant, mogelijk betonrot - Bovenkant balkon afvoer aanleggen zodat water van huis afloopt in regenpijp, balkonvloer is nu te recht - Bovenkant vochtwerende coating aanbrengen zodat balkon en gevel huis vochtbestendig zijn Zie foto’s voor meer informatie.