Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bakken metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bakken metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bakken metselen

Fundering maken voor een muur en de muur metselen

Vakman voor muur te metselen met fundering , staat nu schutting 4 half plaat van hout. Ongeveer 6 meter lang en hoogte is 3 of 4 meter, geloof ik. Ik heb 2 bakken in mijn tuin waar ik planten in heb gehad. Die wil ik weghalen, er een overkapping boven maken en betegelen. Dit moeten gewone stoeptegels zijn. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Bakken metselen

Wij willen in de tuin twee bakken maken van steen (border) met stapelblokken. 1 van 1.50 x 1 meter en 1 van 0.60 x 2 meter. We bestellen de benodigdheden bij Praxis. In de week van 21 mei, ongeveer.

Gemetselde plantenbakken op horecaterras maken

Graag wil ik een offerte opvragen voor het metselen van plantenbakken voor een horeca terras van baksteen in visgraat motief. De horeca onderneming is gevestigd in Amsterdam. Het idee is om 4 bakken te laten maken van, het liefst, 2 meter lang en 90 cm / 100 cm hoog en zo'n 30 cm diep. De bakken worden gebruikt als afscheiding van het terras. Er komt betongaas in van zo'n 2 meter hoog met bamboe planten. De bakken moeten verplaatst kunnen worden met een steekwagen als het terras verkleind wordt voor het winterseizoen. De bakken kunnen ter plaatse gemaakt worden.

Plantenbak metselen

Wij willen aan de twee zijkanten van de voortuin een bloembak laten metselen in dezelfde stenen als het huis. Het gaat om een nieuwbouw woning. Wij hadden als maten in gedachte: +/- 2.5 lang +/- 50 cm breed +/- meter hoog In overleg kan het ook anders wij kennen de gangbare maten hierin niet we hebben er geen ervaring mee dus dit hadden we ongeveer in gedachten. De stenen kunnen we nog verkrijgen via de uitvoerder. Wat kost het om de bakken te metselen?

Stenen plantenbakken en bankje metselen

Graag laat ik voor de voortuin stenen plantenbakken metselen als afscheiding en een stenen poten voor een bank. De bakken zullen ongeveer 43 cm hoog zijn ongeveer 3 meter lang. De fundering zullen we zelf aanleggen. Het gaat om ongeveer 600 tot maximaal 1000 stenen. Materiaal leveren we zelf aan. Het gaat om metselen en voegen. Graag offerte zo snel mogelijk

Metselen van bloembakken met breuksteen

Gevraagde offerte voor het metselen van 3 bloembakken met breukkalkzandsteen. Het betreft 3 bakken van ongeveer 2500 centimeter lang en 900 centimeter hoog. Voegwerk en binnenzijde vertinnen.

Planten bakken metselen

Het metselen van 2 grote planten bakken met rode stenen. Afgewerkt met een grijze strakke boven kant. Het totaal aantal meter zal ongeveer 14 meter zijn met een hoogte van 50 cm. De bakken moeten tegen de schutting aan komen dus hier moet met hout en folie gewerkt worden. De bakken moeten gevuld worden met grond. Stenen moeten ook geleverd worden door de vakman.

Beste ........, Wij hebben in de ...

Beste ........, Wij hebben in de voortuin een bestaande muur, waar we een bloembak van willen maken. De huidige muur is 10 bakstenen hoog en 36 bakstenen lang, en heeft op 2 plaatsen een knik (zie tekening) De nieuw te metselen muur wordt iets lager want we hebben maar 360 bakstenen. Het worden eigenlijk 6 bakken (3 bakken van 5 stenen hoog en 3 bakken van 7 stenen hoog). Ook moet er een beetje beton gestort worden voor een funderinkje. Heb je zo genoeg informatie om een inschatting van kosten te maken? Ik hoor graag, vrgr