Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afvoerkanaal in buitenmuur maken voor mobiele airco? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afvoerkanaal in buitenmuur maken voor mobiele airco. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afvoerkanaal in buitenmuur maken voor mobiele airco

Afvoerkanaal in buitenmuur maken voor mobiele airco

Voor de Brezan in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een aannemer die op een zeer nette wijze een afvoer kanaal in een buitenmuur kan creëren voor een mobiele airco. Dit moet wel zeer vakkundig worden gemaakt aangezien het een huur pand betreft. Zie foto's voor de binnen en buitenkant.

Afvoer maken door buitenmuur

Een gat boren door de buitenmuur tbv een afvoerkanaal voor afzuigkap. Betreft geen beton maar steen. Daarnaast evt een sleuf van 1 meter frezen in betonnen plafond tbv om te leggen elektra. Een kan op korte termijn geschieden. (Volgende week)

Afvoerkanaal voor afzuigkap door de buitenmuur

Ik heb een bestaande afzuigkap aangesloten op de centrale ventilatie, mijn keuken zit weliswaar nabij het raam echter de afvoer naar buiten zal vanuit de keuken naar de gang naar buiten geleid moeten worden. Ik denk daarvoor max 3mtr afvoerslang nodig te hebben en er moeten dus twee gaten geboord worden een in de binnenmuur een in de buitenmuur. Voor de buitenmuur heb ik geen materiaal en ook de afvoerslang heb ik niet zo lang als nodig. Graag n vrijblijvende offerte