Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het afbreken en weer opbouwen van een schoorsteen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het afbreken en weer opbouwen van een schoorsteen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het afbreken en weer opbouwen van een schoorsteen

Het afbreken en weer opbouwen van een schoorsteen

Het afbreken en weer opbouwen van een schoorsteen. De verschillende uit te voeren activiteiten: Het afbreken van de schoorsteen tot aan de daaronder gelegen laag wit metselwerk. Het afvoeren van het puin. Het vernieuwen van alle loodslabben. Het weer opnieuw opbouwen van het metselwerk. Het voegen van het metselwerk en behandelen met impregneer. De bovenkant van de schoorsteen voorzien van een aflopende waterdichte afdeklaag. De aansluitingen op het dakbeschot weer in orde maken. Het metselwerk moet worden gedaan met kalkzandsteen met gebroken buitenzijde, weet niet precies hoe je dat noemt, in een donkergrijze kleur. Ook de voegen moeten in een donkergrijze kleur. De onderkant van de schoorsteen is ongeveer 3 meter boven een plat dak. Twee zijden van de schoorsteen bevinden zich boven dit platte dak, de andere 2 zijden worden omsloten door het schuine dak. Een stelling kan vanaf het platte dak worden opgebouwd.

Balkonmuur afbreken en opmetselen

Wij willen onze badkamer uitbouwen op het balkon. Vergunningen et cetera zijn geregeld. Echter, de muren van ons stenen balkon en dat van de buren zijn niet in al te beste staat meer. In overleg met buren en een bouwkundige willen we nu de tussenmuur deels afbreken en opnieuw opbouwen en de rest van de uitbouw met houtskelet erop bouwen. Wij zoeken u een specialist voor het herstellen van de tussenmuur van het balkon. Wij zoeken niet iemand voor de rest van de badkamer klus. Die hebben we al uitbesteed. We zoeken echt iemand voor het metselwerk.

Buitenmuur afbreken en opbouwen

Bovenste gedeelte van buitengevel(tot nok) afbreken en opnieuw opmetselen en voegen. Ik kan eventueel voor alle materiaal en steiger zorgen 15 m2

Schutting van metselwerk met panelen maken

Ik wil een gemetselde schutting laten vervangen. De oude schutting staat op omvallen (Door het verwijderen van een appelboom). Dit zou dan gaan het afbreken en afvoeren van de oude schutting, en het opbouwen van een nieuwe. Ik heb een foto toegevoegd van een voorbeeld hoe het er ongeveer uit zou moeten gaan zien. Lengte van de schutting +/-7mtr

Gemetseld tuinmuurtje vervangen

Wij hebben aan de voorzijde van onze tuin, op de afscheiding met de buren, een klein gemetseld tuinmuurtje staan van ongeveer 110 x 80 cm. We willen dit laten afbreken, een betere fundering laten maken en daarna het muurtje weer laten opbouwen. Het muurtje is onderdeel van het hekwerk voor de tuin. We laten het hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Schoorsteen renoveren en restaureren

Zojuist heb ik een schade inspectie gehad als gevolg van een kleine lekkage. De oorzaak dient uiteraard eerst opgelost te worden. Na enig zoekwerk ben ik bij jullie uitgekomen en ik zou graag een offerte ontvangen voor het herstel van de aangetoonde schades. Het gaat dus allereerste om een het herstel van de schoorsteen. Daarnaast dient er een oplossing voor de lekkage bij de NOK geboden moeten worden (‘speci? ’) en het gapend gat in het loodwerk van de dakkapel + gebroken dakpan. De schoorsteen is voorzien van 2 RVS rookkanalen, recent geïnspecteerd en akkoord bevonden met uitzondering op het metselwerk. Met de uitkomst van de offerte wil ik de discussie aangaan met de buren, wellicht dat zij nog andere zaken hebben. Ik kan mij voorstellen dat er een hoop mitsen en maren zijn aan de offerte, dus ik zal u er ook niet op vastpinnen. Maar ik krijg een goede indruk van uw werkzaamheden en zou graag verdere stappen willen ondernemen. Echter zoals gezegd heb ik iets van een indicatie nodig. Praten we hier over een schoorsteen renovatie (ongeveer €450) of een restauratie (afbreken/opbouwen) en wat kost dat? Schoorsteen is ongeveer 75 cm hoog en 40 cm breed.

Afbreken en opnieuw opbouwen van de schoorsteen, voegen achtergevel

De schoorsteen heeft scheuren en moet opnieuw opgemetseld worden en rookkanalen moeten gescheiden worden. Achtergevel moet gevoegd en gereinigd worden. De exacte afmetingen zult u ter plekke moeten inmeten. Graag bespreek ik ook de opties voor het vervangen van de huidige dakgoten.

Schoorsteen afbreken en opbouwen

Schoorsteen afbreken en opbouwen op huis van 1935. De schoorsteen wordt gebruikt om te stoken.

Schoorsteen afbreken en opnieuw opbouwen

Schoorsteen afbreken en opbouwen. De stenen zijn kapot gevroren, dus nieuwe zijn nodig. Er is ook sprake van lekkage als het lang en veel regent.

Schoorstenen opnieuw opbouwen

Voor een vrijstaand huis, bouwjaar 1965 met twee verdiepingen en zadeldak, moeten twee stenen schoorstenen opnieuw worden opgebouwd. Stenen schoorstenen vanaf de nok van het dak. Het gaat om het afbreken van de huidige en de nieuwe maken. Graag ontvang ik een offerte.