Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achterzijde zijkant en voorzijde huis reinigen impregneren en voegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achterzijde zijkant en voorzijde huis reinigen impregneren en voegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achterzijde zijkant en voorzijde huis reinigen impregneren en voegen

Buitenmuren isoleren

Wij willen onze 2-onder-1- kap woning ( circa 100 m2) van buitenaf laten isoleren en laten bepleisteren. Op dit moment gaat het om de zijkant van de woning, we zijn in overleg met de buren voor een erker aan de voorzijde, op dat moment zullen wij de woning ook aan de voorkant laten isoleren. Voor een indicatie van de kosten zou ik echter graag een offerte krijgen. Het dakvlak van het zadeldak zit aan voor en achterzijde De achterkant van de woning moet nog even wachten, omdat we een uitbouw op de eerste verdieping willen realiseren in de toekomst (2-5 jaar). Dus dan is isoleren aan buitenzijde iets minder relevant op dit moment.

Beschadigde schutting metselen

Op dit moment hebben wij een schutting met kokos matten van 10 jaar oud. Wij zitten er aan te denken om de schutting te laten vervangen door metselwerk. De zijkant is 10 meter met een poortdeur en de achterzijde is 22 meter lengte. Wij hebben een ontheffing om tot 3 meter schutting te mogen plaatsen. De poeren dienen dan ook 3 meter hoog te worden met daartussen of houten schuttingsdelen of metselwerk met een andere steen. De tuin is goed bereikbaar.

Muren renoveren

We hebben een oud vrijstaand huis uit de jaren '30 van 6 bij 10 meter. Alle muren, zijkant begint dak op eerste verdieping, moeten gecontroleerd en hersteld worden. Op sommige plekken zijn de voegen al volledig verdwenen. Aan de achterzijde van de woning is een serre aanwezig.

Dubbelsteens terrasmuur metselen

Wij hebben een terras aan de achterzijde op de 2e verdieping. Er staat nu een houten raamwerk maar we willen een stenen muurtje van Waaltjes. Aan de zijkant staat er al een dubbelsteens muurtje. Op de foto ziet u het bestaande muurtje en het houten raamwerk rechts. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het metselen een dubbelsteens muurtje van 5 meter breed en 90 cm hoog. Het houtenraamwerk verwijder ik zelf. Er kan een steiger geplaatst worden, eronder is een lege tuin. Tevens moet het bestaande muurtje aan de buitenzijde gevoegd worden. En nog een lange voeg van het huis, waar de derde woonlaag begint, moet gedaan worden. Daar kan ook een steiger geplaatst worden. Laat het me weten indien u meer informatie nodig heeft? Bij voorkeur voordat het winter is, uitvoeren.

Achterzijde, zijkant en voorzijde huis reinigen, impregneren en voegen

Gaarne offerte voor het gehele huis te laten reinigen, impregneren en voegen. Het gaat om ongeveer 60 m2. Dit alles zou in juni 2018 plaats moeten vinden Hierbij komen ook nog ongeveer 2-4 tussen woningen deze apart offreren.

Gevels reinigen, voegen vervangen en impregneren

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor een gevel restauratie en impregnatie van de gehele standaard eengezinswoning. De zijmuur slaat door, maar ik wil dat ook zowel voorzijde als achterzijde nagelopen worden en in ieder geval geïmpregneerd. Daarnaast van een laag stenen muurtje aan de voorkant de voegen restaureren. Foto's zijn bijgevoegd. De klimop aan de zijkant wordt verwijderd voor aanvang van de werkzaamheden. Het huis is circa 6 x 8 meter. Begane grond en eerste verdieping drie zijdes. De zijgevel loopt in een punt naar de nok. In vrijblijvende offerte vermelden wat voor materiaal gebruikt wordt. Aanvang van werkzaamheden kan op korte termijn maar zeker binnen 2 maanden. Met vriendelijke groet.

Gevel opnieuw voegen en reinigen

Per 25 Augustus krijg ik de sleutel van mijn nieuwe hoekwoning gelegen in Almere haven, waarvan de voegen opnieuw gevoegd zullen moeten worden. Graag zou ik daarvan een offerte willen opvragen. Het zal gaan om de oude voegen verwijderen, op nieuw voegen en eventueel impregneren. De gevel aan de zijkant in zijn geheel, is bijna 12 meter breed met drie verdiepingen. De voor- en achterzijde moeten ook gebeuren, maar zijn een stuk minder want de woning heeft een schuin dak met dakpannen. Hierdoor (en natuurlijk de nodige ramen en deuren) is het oppervlakte aanzienlijk minder t.o.v. de zijkant.

Gevel reinigen, waterdicht maken en knipvoegen

Voorgevel, zijgevel en achtergevel renoveren alsmede de dakgoten en schilderwerk van de gevels. De gevel is aan de voorzijde 6 breed bij 6.5 meter hoog, het stenen gedeelte (eerste en tweede verdieping). Aan de achterzijde hetzelfde. Aan de zijkant hebben wij een klein gedeelte wat gevel is, dat is alleen de derde verdieping. Graag even komen kijken naar het aantal m2. Mogelijk willen de buren de voorgevel ook laten doen. Tevens de dakgoten en zinkhechtingen nakijken en mogelijk renoveren. Het schilderwerk ook meenemen.

Tuinmuur metselen

Wand 1, achterzijde tuin: 2 keer 4 meter lengte met een hoogte van 2.60 meter. Tussen de twee delen komt een deur van 1.20 meter breed en 2.60 meter hoog. Wand 2, zijkant tuin: 8 meter lengte met een hoogte van 2.60 meter en aansluitend 8 meter lengte met een hoogte 2.40 meter. Graag uw berekening voor zowel dubbelsteens als enkelsteens met penanten erin verwerkt, inclusief alle materialen en het plaatsen. Er staat een keermuur tussen onze tuin en die van de buren, daar moet de nieuwe muur tegenaan gezet worden. Telefonisch ben ik dagelijks tot 13.00 uur bereikbaar.

Ventilatieroosters in de kruipruimte aanbrengen

Er staat veel water in onze kruipruimte. Nu heb ik mij laten vertellen dat de ventilatie niet goed is. Aan de achterzijde van het huis is een ventilatierooster weg, omdat het raam vervangen is door openslaande deuren en aan de zijkant zitten ze dicht. Graag zou ik een offerte krijgen wat het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte kost.