Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtertuin voorzien van een muur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtertuin voorzien van een muur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtertuin voorzien van een muur

Achtertuin voorzien van een muur

Wat kost voor een muur van 6 meter lang x 2 meter hoog bouwen? Is voor min achtertuin.

Buitenmuur opnieuw voorzien van voeg

Wij willen onze beide buitenmuren in de achtertuin laten restaureren. Dit komt neer op uitslijpen van de oude voegen, en het opnieuw aanbrengen van nieuw voegsel. Het gaat om 2 kanten van 3 meter breed en 4.90 hoog. Zoals je kan zien op 1 van de foto's, loopt de muur schuin naar boven, dus de 4.90 hoog is niet helemaal waar. Wij zouden graag een offerte willen krijgen van het geheel, dit wil zeggen restaureren inclusief materiaal, voegsel, uitslijpen etc.