Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achterkant huis recht op laten trekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achterkant huis recht op laten trekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achterkant huis recht op laten trekken

Tuinmuurtje verhogen en plaatsen poort/ tuindeur

Ik wil aan de achterkant van mijn huis een bestaand muurtje laten opmetselen en een poort laten plaatsen. Dat muurtje is nu rond de 1.40 m hoog, omdat iedereen eroverheen kan kijken zijn er wat planten geplant, deze wil ik weghalen, maar dan moet er een oplossing komen zodat niemand mijn tuin in kan kijken. gaat om een muurtje aan een zijde van mijn hoekwoning. Dit kan opgemetseld worden tot 1.60 m ongeveer, of als u een andere praktische oplossing heeft, kan dat ook. Daar zou ik graag een vrijblijvende offerte voor willen. Het gaat om een muur van ongeveer 6 m breed. De nieuwe poort graag van hout. Deze is ongeveer 1 m breed.

Dakgootbak plaatdelen herstellen of vervangen

Ik wil de plaatdelen onder mijn dakgoot laten vervangen achterkant en zijkant is onder nok van het huis. De platen zitten tussen de muur en de dakgoot, begint los te raken. Daarnaast beginnen ze een beetje te rotten. Het gaat om ongeveer 6 meter, aan de achterkant is ongeveer 8-10 meter. Dit wil ik graag door u laten bekijken om te kijken of dit hersteld kan worden of vervangen dient te worden, natuurlijk dient u het ook aan te pakken.

Het vervangen van kunsstof gevelbekleding

Het gaat om een rijtjes woning die al bekleed is met kunststof gevelbekleding. Wij willen die vervangen hebben door antraciet kleur gevelbekleding. Het gaat om de volledige lengte van het huis. Het gaat om oppervlakte van ongeveer 1.5 x 6m aan de voorkant van de woning , daarnaast aan de achterkant 1.5 x 6 vervolgt door 6 x 0,5 m.

Het isoleren en stucen van buitengevels

Het gaat om de zij- en achterkant van het huis dat nu al gestuct is maar moet worden hersteld. Omdat we geen spouwmuur hebben (huis van rond 1900) lijken isolatieplaten en stucwerk een goede oplossing. Zijkant van het huis is recht zonder ramen en gaat om ca. 30m2. De achterkant van het huis heeft openslaande deuren en op eerste verdieping 1 raam. Of het ook nuttig is om de uitbouw mee te nemen zou even bekeken moeten worden.

Bestaande "steunbeer" aan rechterachterkant huis repareren/deels vernieuwen

Wij wonen in een splitlevel woning die aan beide kanten (L/R) zowel aan de voor- als aan de achterkant voorzien is van een z.g.n "steunbeer"(muur) als overbrugging van twee spouwmuren (tussen buren en mij). Deze "steunbeer" (aan de R. achterkant van het huis) is halverwege de hoogte beschadigd door het opgehangen van zonweringen. Nu is de vraag of deze "steunbeer" gerepareerd kan worden over ca. 12 tot 14 rijen stenen en wat zijn hiervan de kosten? Dan wel dat de gehele "steunbeer" vernieuwd zou moeten worden? Het gaat om ongeveer 1 m van beneden naar boven, 1,5 steen breed en 1,5 stenen diep. Het loopt van de begane grond t/m de 1e etage, dus tot de dakrand. Lijkt me verstandig om een afspraak te maken om te komen kijken alvorens een offerte uit te brengen? Hoor graag van één van uw offerte uitbrengers.

Het realiseren van keralit gevelbekleding

Gaat om 13 à 14 M2, bekleden met keralit oid donkergroen, Met een breedte van 14.3cm aan de achterzijde huis. Kijk op google streetview, voorkant huis is identiek aan achterkant huis. Het om achtergevel. Werkzaamheden zijn, verwijderen oude houten schroten, isolatiezijl aanbrengen, raggelwerk, keralit beplating aanbrengen. Bovenzijde beplating voorzien van aluminium afdekstrip. 1.5 meter Voor de afvoer zorg ik zelf.

Achterkant huis recht op laten trekken

Wij willen graag de achterkant van ons huis recht op laten trekken (is ongeveer 5 m breed) en aan de voorkant zou er dan een 5 meter lange dakkapel komen (zonder afwerking). De buren aan de rechter kant hebben het al laten doen. Graag willen wij dit door 1 iemand/bedrijf laten uitvoeren.

Spouwmuur bekleden

De woning is uit 1962, ik twijfel tussen spouwmuur isolatie of crepi+isolatie. Ik wil de achterkant van het huis ook wat opknappen vanwege allerlei scheurtjes etc dus dit lijkt mij de ideale oplossing. Gaat om 15 m2. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Pui met openslaande deuren vervangen en aanpassen metselwerk

Aan de achterkant van ons huis willen we nieuwe kozijnen laten plaatsen. Het kozijn beneden heeft 2 tuindeuren, maar is slechts 220cm hoog, terwijl het plafond 280cm hoog is. We willen het nieuwe kozijn dan ook liefst verhogen naar 250cm hoog - daarvoor moet natuurlijk de pui worden aangepast. De latei moet hoger worden gelegd en de authentieke jaren 30 muur/metselwerk moet daarop worden aangepast, met hergebruik van de bestaande bakstenen (vereiste!). Een nauwkeurig klusje dus. Graag ontvangen wij offertes hiervoor. Alvast bedankt.

Keralit gevelbekleding plaatsen

Circa 23m2 hardhout over voor, zij en achterkant huis vervangen door keralit, kleur creme. Vverwijderen van bestaande schroten en afvoeren, regelwerk controleren, waar nodig vernieuwen. Zorgdragen voor goede ventilering, aanbrengen keralit. Op 2 plaatsen over circa 12 meter totaal nieuw loodbeslag aanbrengen houten kozijnen, boeidelen en goten zijn goed, dus niet vervangen plaatsing in co-ordinatie met monteur zonnepanelen ivm wegwerken kabels achter keralit

Partners

Partners van Casius