Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achterdeur in de garage laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achterdeur in de garage laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achterdeur in de garage laten maken

Achterdeur in de garage laten maken

In de achtergevel van de garage een opening uitzagen en hierin een deur met geïsoleerd glas plaatsen. De garage is gebouwd in 2005 en van een halfsteens constructie.

Muren voor een bijkeuken metselen

Enkelsteen hok bouwen met een afmeting van 6 bij 3 meter en 2.5 meter hoog aan de bestaande garage vast. De zijde van 3 meter breed is het deel dat aan de garage vast komt te zitten. Er hoeven geen ramen of kozijnen in geplaatst te worden, omdat ik de oude achterdeur er zelf in zet. Er moet nog een fundering voor gemaakt worden, doe ik waarschijnlijk zelf. Zoek dus een metselaar.

Op dit moment hebben we een vrijstaande ...

Op dit moment hebben we een vrijstaande garage welke schuin achter de woning is geplaatst op 2,2 meter afstand van het huis. We willen de achterdeur weghalen en deze terugplaatsen in het nieuwbouwgedeelte. verder komt er in het nieuwbouwgedeelte nog een raam van 1,4 maal 1,6 meter. er moeten dus concreet een 4 tal buitenmuren worden geplaatst. De fundering daarvoor dient ook gemaakt te worden. Verder dragen we zelf zorg voor de electra en het dak. De afwerking aan de binnenzijde word door een stucadoor gedaan.

Aanbouw bij achterpui voor een keuken, ...

Aanbouw bij achterpui voor een keuken, geen eetkeuken. afm. diep 2,80 (buitenwerk) bij 3mtr breed(buitenwerk).verplaatsen van best. keukenraam en best. achterdeur. eventueel deur garage verplaatsen. Op bestaande achterpui plaatsen van nieuw raam of terrasdeuren wat mogelijk is. herplaatsen van deur en kozijn zoals boven vermeld. Plafondafwerking incl. isolatie, muren/plafond geen spac maar sauzen. Niet electra, grondwerkzaamheden en sloop oude keuken etc. Kortom sec de aanbouw van ca. 9/10 m².