Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbrengen lood voegen herstellen en impregneren gevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbrengen lood voegen herstellen en impregneren gevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbrengen lood voegen herstellen en impregneren gevel

Aanbrengen lood, voegen herstellen en impregneren gevel

Bij ons raam aan de weerszijde van het huis zit geen lood (circa 2 meter breed). Wij denken dat hierdoor bij hevige regen en slecht weer het doorlekt naar binnen bij het raam. Graag willen wij lood laten aanbrengen. Gaat om een hoekwoning. Daarnaast willen we ook de voegen repareren en laten impregneren tegen water. Om zo hopelijk de lekkage helemaal te verhelpen voor het langere termijn. De voegen aan het pand zijn beschadigd en of kapot. Graag willen wij dit weer laten repareren zodat de buiten muur weer dicht is. Daarnaast willen we het laten impregneren wegens lekkage en dit willen we uitsluiten. Circa 110 m2.

Renovatie van schoorstenen

2 oud roodstenen schoorstenen van een arbeiderswoning uit 1897 van buiten reinigen. Wel enige voorzichtigheid in verband met een lekkage die een klein beetje aanwezig is. Voegen uitbikken, eventueel loodslabben weghalen/nieuw loodslabben, indien nodig bij 1 of 2, aanbrengen in hoger gelegen voeg. Oude lood wil ik zelf houden voor creatieve doeleinden. Impregneren van oude stenen. Alle 2 schoorstenen weer opnieuw voegen. 1 van de schoorstenen moet de bovenste 2 lagen worden vervangen door een heel kleine rollager, om ze weer gelijk te krijgen. Deze is sinds een oude brand recht opgemetseld en heeft een roestvrijstalen dubbelwandige pijp. Twee kappen zijn aanwezig. Wil ze nu wat gelijk laten maken. Het mooiste zou zijn dat u met een hoogwerker zou werken. Graag ontvang ik een zo'n volledig mogelijke offerte inclusief materialen en btw.

Schoorsteen laten renoveren

Het betreft het opnieuw opmetselen van de schoorsteen en aanbrengen van lood in verband met lekkage. Bij de bovenste 2 rijen liggen al diverse stene los. De schoorsteen is ongeveer 1 meter hoog en de nokhoogte van de woning is 12 meter. Het is een vrijstaande woning waarbij de garage geschakeld is aan die van de buren.

Lood in de muur aanbrengen

Boven de carport van de garage moet een nieuwe loodlaag worden aangebracht met een opstand tot aan de binnenmuur, dus gevel loskhakken en daarna weer dichtmetselen. De totale lengte bedraagt ongeveer 20 meter en een nieuwe strook bitumen er langs.

Schoorsteen opnieuw voegen en lood aanbrengen

Ik wil de schoorsteen opnieuw laten voegen, het lood van de schoorsteen vervangen en de schoorsteen waterafstotend maken. Ook wil ik een stuk dak vervangen. Het stuk dat vervangen moet worden is ongeveer 3 bij 2 meter. Het gaat om een schuin dak die op 5 meter hoogte begint.

Schoorsteen opnieuw opmetselen

Wat zijn de kosten om een schoorsteen opnieuw op te metselen en nieuw lood aan te brengen. ( afbreken kop en opnieuw opmetselen en niew lood aanbrengen, eventueel met betere bakstenen aangezien sommige gescheurd zijn. ( zeg maar komplete nieuwe schoorsteenkop. Foto kan ik binnekort maken. Email geen telefoon.

Schoorsteenreparatie

Ik wil dat mijn schoorsteen wordt gerepareerd. Werkzaamheden betreffen het opnieuw aanbrengen van lood en indien nodig herstel van de voegen. Het betreft een schoorsteen. Deze is via het dakkapel te bereiken, wellicht is een hoogwerker nodig. Uitvoeren op korte termijn in verband met lekkage in huis.

Loodwerk bij de schoorsteen vervangen

Lood aan de achterkant van de schoorsteen vertoont een scheur. Schoorsteen is deze maand opnieuw gevoegd. Reparatie van het lood is al geprobeerd. Momenteel is er een noodvoorziening getroffen door de voeger. Stenen van de schoorsteen zijn van gebroken zandsteen. Vragen die ik aan u wil stellen zijn: wat kost het aanbrengen van nieuw lood aan deze zijde en waar bestaan de werkzaamheden uit?

Voeg- en loodwerk op de schoorsteen vervangen

Schoorsteen opnieuw invoegen en nieuw lood aanbrengen. Schoorsteen is ongeveer 4 vierkante meter