Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw metselen

Buitenmuur metselen met bakstenen

Ik heb een aanbouw met een betonnen muur van circa 3 meter hoog. Ik wil van buiten isolatie hier tegenaan brengen en vervolgens buitenmuur laten metselen met bakstenen die matcht bij die van bestaande woning, zodat het als een gebouw lijkt. Totaal te metselen oppervlak van de buitenmuur is circa 150 m2. Woning is heel goed bereikbaar vanuit begane grond. Ook overleg over de diepte van de fundering.

Aanbouw metselen

Wij willen een aanbouw aan de garage realiseren afm. 340x460x340 hoog 275 en zoeken een metselaar die dit op korte termijn kan uitvoeren.

Buitenmuur van de nieuwe aanbouw metselen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor metselwerk van mijn nieuwe aanbouw. De opdracht dient begin januari uitgevoerd te worden. De woning is in Amsterdam en gemakkelijk bereikbaar. Het gaat om 2 zijgevels van 2,5 meter die niet in het zicht staan en een achtergevel waar 2 kozijnen in komen. Deze achtergevel is wel in het zicht en is 6 meter lang. Graag hiervoor zou ik een offerte ontvangen. Is dat mogelijk? Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Zijgevel metselen en voegen

Ik wil ongeveer 3500 stenen laten metselen aan de zijgevel van mijn aanbouw. Het gaat om de voor, zij- en achtergevel gedeeltelijk. Al het materiaal is aanwezig.

Aanbouw metselen

Ik ben op zoek naar een metselaar die de muren van onze nieuwe aanbouw kan metselen. Het gaat om schoon werk, ongeveer 3500 stenen. De stenen liggen hier klaar. Ook is er een molen en zand en cement. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Halfsteens buitenmuur metselen

Betreft aanbouw materiaal aanwezig ongeveer 20 m2

Diverse metsel werkzaamheden

Graag zouden wij vrijblijvende advies willen over het gedeeltelijk dicht metselen van een kozijn en ook over een tuin muur(tje). Daarbij ook voor een muur die tevens als onderdeel van een eventuele aanbouw moet kunnen dienen. Daarnaast zijn er wat herstel werkzaamheden aan een bestaande tuinmuur. Wij zouden het op prijs stellen als u met ons een vrijblijvende afspraak zou willen maken om te kijken wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn.

Enkelsteens buitenmuur metselen

Graag maken we een afspraak voor het metselen van 2x een enkelsteens buitenwand voor de aanbouw. Totaal ongeveer 22m2. Het werk zouden we graag rond 20 augustus willen laten uitvoeren.

Buitenmuren metselen van aanbouw

Voor een uitbouw laten wij een prefab uitbouw bouwen van kingspan platen deze moeten worden voorzien van een buitenmuur van baksteen en afhankelijk van de prijs moet dit in kruisverband of halfsteens zijn met een een knip en of snijvoeg. Graag ontvangen wij een offerte voor het metselwerk circa 80 m2 in een steen die bij de bestaande bouw past en voor voegwerk.

Buitenmuur aanbouw metselen

Het metselen van de buiten muur halfsteens, ongeveer 100 m2 maximale hoogte 3 meter. Voeg werk niet van toepassing. Bakstenen aanwezig. Geen cement aanwezig. Daarna dient er ongeveer 2 m2 bestaande gevel hersteld te worden.