Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

20 kozijnen vervangen en de gevel herbekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 20 kozijnen vervangen en de gevel herbekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 20 kozijnen vervangen en de gevel herbekleden

Gevelherstel

Het betreft de achtergevel van een oud pand waarop reeds lang geleden bepleistering is aangebracht. Door toedoen van het vervangen van de kozijnen dient de gevel hersteld te worden. Het gaat om een oppervlakte van 20 m2 van de achtergevel, ter hoogte van de eerste verdieping.

Schilderen en onderhoud van de gevel plus dubbel glas

Er zit veel gevelbekleding aan mijn huis. Het huis heeft drie verdiepingen en is is 7 meter breed. Er is wat achterstallig onderhoud, en er moet geschilderd worden. De gevelplaten moeten geschilderd en de kozijnen ook, 6 raamkozijnen 1 deurkozijn. Ik hoor graag van u of dat tot uw mogelijkheden behoort. Ook zou ik graag een offerte willen voor dubbel glas over 9 kleine raampjes. 2 van deze raampjes zijn 2 x 30 cm, 4 van 20 x 40 cm, 40 x 1.5.

20 kozijnen vervangen en de gevel herbekleden

Uit te voeren: buitengevel isolatie incl. crepi gevelbekleding (synthetische sierpleister met isolatie). Uitvoering voorjaar/medio 2020 Betreft gelijkvloerse woning uit 1960, ook kozijnen moeten vervangen worden ( 20 stuks). Betreft eigen woning, vrijstaand. Gevel is ruim 100 m2.

Gevel glad stucen

Tussenwoning waarvan de gevel nu is bekleed met zeer grof pleisterwerk. Dat pleisterwerk kunnen we indien nodig zelf verwijderen tot op de baksteen. De gevel is 385 cm hoog en 875 cm lang. Minus de kozijnen (2 deuren en 1 raam) is de gevel 20 m2. De gevel willen we glad gestuct hebben. Het is heel eenvoudig om een steiger te plaatsen.

Buiten zijgevel renovatie

Het betreft een buiten zijgevel van een twee onder een kap woning uit 1939 in buiten gebied (geen buren naast de gevel). De zijgevel is zeer goed bereikbaar doordat grond breed (5 meter) egaal en vlak (dus niet aflopend naar een of andere kant) bestraat is met betonklinkers. Eigen rolsteiger is reeds aanwezig maar wel te laag om top van gevel goed te bereiken (ca 7,5 meter hoog). Beneden een raam en boven op 1e verdieping 2 kleinere ramen aanwezig. Muur is eerder door mij 20 jaar geleden ruw aangesmeerd met cement (deels kalk in verwerkt) op oude stenen muur (kalkcement voegen) en daarna eenmalig geverfd met latexachtige verf. Is nauwelijks gebladderd, wel veel lichte (zet)scheutjes? , meest vanuit kozijnen. Cement zit dus (behalve onderste spatrand) goed vast en gehecht op muur. Geen los zittende cementdelen of verf aanwezig. Bij stucwerk moet met rekening worden gehouden met aantal uitstekende muurankers en met dakpannen die afgeslepen zijn en deels in stucwerk vallen. Dit levert lekkage op in de muur die steens is (daardoor 20 cm dik). Bedoeling is om nieuwe hoekpannen te gebruiken die over de muur steken met daartussen een kunststof plank om doorlekken op de muur de voorkomen. Dit wordt wel even passen en goed op meten m.b.t. tot nieuw aan te brengen stucwerk. Geen spouw muur behalve op beneden verdieping door van binnenuit celbeton blokken te hebben aangebracht met een niet opgevulde spouw van ongeveer 5 cm. Cel beton blokken beneden, zijn verankerd aan buiten muur. Deze tussenruimte zou ik graag willen isoleren. Ik kan een foto opsturen van de zijgevel die vrijwel loodrecht is. Mogelijk dat de schoonsteen boven op de gevel nog enige renovatie nodig heeft waaronder sealen i.v.m. vocht doorslag. De voegen zijn m. I, nog goed. Het schoonspuiten van de buitengevel met een hogedrukreiniger kan ik eventueel zelf doen. De totale oppervlakte bedraagt m.i. ongeveer 30-35 m2.

Gevelbekleding aanbrengen met steenstrips

De voorgevel van de begane grond en de eerste verdieping willen wij bekleden met steen strips. Er zijn 3 kozijnen en een voordeur aanwezig. De oppervlakte zal ongeveer 20 m2 zijn.

Gevel renoveren en isoleren

Buitengevel en oude kozijnen verwijderen. Nieuwe gevel opbouwen met isolerende steenstrips en (kunststof) kozijnen (ramen en deuren). Als dit niet mogelijk is willen wij de spouwmuur isoleren en de gevel reinigen en opnieuw laten voegen. Het gaat om 2 keer 20 m2.

Verf van gevelsteen verwijderen

Graag een offerte voor het verwijderen van ongeveer 20 m2 verf op een gemetselde buitengevel. Goed bereikbaar, goede parkeermogelijkheden direct bij de muur. Begane grond dus tot 270 cm hoogte. Kozijnen en glas worden vervangen na het reinigen van de gevelsteen.

Voegwerk in de achtergevel herstellen

Het voegwerk van de achtergevel van onze jaren '30 woning is slecht en dient te worden vervangen. De gevel heeft openslaande deuren en kozijnen. Het voegwerk zal ongeveer 10 a 20 m2 zijn. Graag maken wij een afspraak om het soort voeg en de verdere mogelijkheden te bespreken.

Latei met betonrot herstellen

Wij hebben in de buitengevel een betonnen latei tussen 2 kozijnen op de begane grond. Ik haalde daar een stukje buitenstucwerk af en zag dat daaronder het beton van de latei is afgebrokkeld en dat er geroeste wapening zichtbaar is. Ik laat dit graag herstellen. Er is sprake van betonrot op een oppervlakte van 20 x 70 cm. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius