Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor het laten isoleren en plaatsen pleisterlaag voorgevel:

Het laten isoleren en plaatsen pleisterlaag voorgevel

het gaat om een hoekwoning die ik horizon tussen de ramen van de verdieping wil laten isoleren met een pleister laag erover. het gaat om 4 delen van 3,5 X 0,8mtr twee voor en twee achter. (woning met achterom)
Onze klant uit Zwanenburg (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het laten isoleren en plaatsen pleisterlaag voorgevel uit heel Nederland:

Plafond isoleren

Ik wil graag een 60 m2 nieuw zwevend plafond incl. isolatie (winkelgeluid beperken naar bovenburen) plaatsen + spuiten/verven. Gaarne oud systeemplafond verwijderen en afvoeren.

Dakrenovatie

Omdat wij zonnepanelen willen laten plaatsen op het dak moet de huidige bitumen vervangen worden. Omdat dan toch de bitumen laag verwijderd moet worden kunnen we net zo goed meteen isoleren. Vandaar dat ik naar een dakdekker opzoek ben die ook kan isoleren (of een isolatiespecialist die ook kan daken kan bedekken) Het huis is een rijtjes huis waarbij de buren niet mee doen met het vervangen van de bitumen laag zal er een waterscheiding bij beide buren gemaakt moeten worden. Het dak bestaat uit een deel plat dak én deel schuin dak. Het schuine dak hoeft niet vervangen te worden De oppervlakte bedraagt ongeveer 15 m2.

Het isoleren van dak en gevel, ook regelwerk op buitengevel plaatsen

De gevel is 230m². Het is de bedoeling dat deze met regelwerk op de buitengevel plaatsen. Daarnaast wil ik het dak ook van buitenaf isoleren. Het is de bedoeling dat er Aluminium beplating en hout op de gevel terug komt, daarnaast ook op het dak met aluminium beplating

Dak isoleren

Ik wil graag het dak van het oude deel van het huis isoleren en de oude dakpannen terug plaatsen. Is een hellend dak van ongeveer 140 m2

Plat dak binnenisolatie, spotjes plaatsen en plafond stucen

Het platte dak (40 m2) willen we van binnenuit met PIR isolatieplaten (met aluminiumfolie?)/ 8 cm dik, laten isoleren, wanneer het mogelijk is het plafond binnenzijde intact laten en vanuit de schuur de platen tussen plafond en dak ertussen schuiven. Wanneer dit niet kan, dan moet het huidige plafond eruit gehaald worden en na isolatie opnieuw met gips/plafondplaten bevestigd worden. Er is een deel geïsoleerd en een deel helemaal niet. er zou ongeveer 24 m2 geïsoleerd moeten worden en 40 m2 plafond zou verwijderd moeten worden. Graag de afvoer kosten apart vermelden op de offerte. Aan een kant hebben we spotjes, aan de andere kant zouden we dat ook graag willen (3 stuks). Elektra punten zouden er nog bij moeten komen. Is er een alternatief voor gipsplaten? Graag ontvangen we advies over wat het beste is en wat het kost. Mogelijk ook stuc afwerking van het plafond.

Renovatie/verduurzaming oude arbeiderswoning

Ik zoek een aannemer voor tenminste de volgende werkzaamheden op de begane grond: vervangen van de oude houten vloer voor een vloer van schuimbeton, een nieuwe keuken + renovatie van de oude aanbouw waarin de keuken zich bevindt, verwijderen van de open haard, afwerken/isoleren alle wanden, verwijderen verlaagd plafond en een nieuw toilet, optioneel afh. vn budget o.a.: plaatsen nieuwe dakkapel aan de achterzijde, nieuwe voordeur, nieuwe tuindeuren, verplaatsen trap. Ik ben op zoek naar advies van een expert (die bij voorkeur een keer langskomt op locatie om mee te kijken naar wat 'moet' en de mogelijkheden) en een offerte voor de werkzaamheden. Ik hoor het graag.

Dak van buitenaf isoleren volgens subsidie regeling

Wij willen ons dak graag van buitenaf isoleren. Het gaat om een vrijstaande woning uit 1929 met een Mansarde dak bekleed met dakpannen waar geen enkele isolatie aanwezig is. De geschatte vloeroppervlakte van de begane grond is ongeveer 35 m². Op het dak liggen op dit moment zonnepanelen - mogelijk kunnen we deze zelf tijdelijk verwijderen als we gebruik zouden kunnen maken van steigers. Aan twee kanten zit er een steeg van een meter breed. Een is op ons terrein, de ander op de buren. We overwegen om bij het isoleren van het dak gelijk ook een dakkapel te plaatsen, maar dit is op lange termijn. Voor deze aanvraag hoeft de dakkapel niet meegenomen te worden. Op dit moment zit er 1 dakraam in het schuine dak, maar deze zou bij het plaatsen van een kapel kunnen komen vervallen. We willen graag gebruik maken van de subsidie regeling. Graag ontvangen we een offerte en advies over welk soort isolatie nodig is.

Dak vervangen en isoleren

Graag een gratis inspectie met een offerte voor het dak. Waarschijnlijk moet het dak vervangen worden en geïsoleerd. Het gaat om een hellend dak. Nu is er inmiddels een lekkage. Ik denk dat het dak ongeveer 5 x 10 meter is. Er liggen nu OVH dakpannen op. Graag ontvang ik advies voor het plaatsen van isolatie, of dit binnen of buiten het geschiktst is. Afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden.

Zonnen dakpannen plaatsen

Wij zijn aan het kijken naar zonnepanelen, maar onze daken blijken niet geschikt te zijn om veel panelen te plaatsen. Daarom hebben wij interesse voor zonnen dakpannen, als dat in onze situatie mogelijk is. Wij hebben nu sneldakpannen, waarbij één soort niet meer verkrijgbaar is en waardoor er nu meerdere soorten pannen gebruikt zijn. Eventueel dak isoleren. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Oppervlakte van het dak is in totaal 17 m2.

Zolder renoveren

Bestaande open zolder. Wordt tienerkamer. afmeting ca 11x13 m. Tussenwanden met drie deuren plaatsen en een deel ook afdekken met stevig plafond waarop geslapen kan worden. Nu ligt er laminaatvloer, die zal er tijdelijk uit moeten en dan weer opnieuw leggen. Schilderwerk in nok. In welke stijl heb je interesse? Modern Wat moet er gebeuren? Isoleren, vloer leggen, schilderen, gyprocwerken

Partners

Partners van Casius