Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Zwanenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Zwanenburg heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Zwanenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zwanenburg of directe omgeving.

153 klanten uit Zwanenburg bevelen een bij Casius in Zwanenburg aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zwanenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Zwanenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Reparatie verticale scheur in gevel, lengte ca 5-7 mtr

Ik ben op zoek naar iemand voor de reparatie van een verticale scheur in de achtergevel die vanuit de zij gevel begint. Het is 5 - 7 meter. Er zitten 2 oudere scheuren die gedicht zijn Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Spouwlood vervangen op achtergevel

Ik wil graag op mijn achtergevel de spouwlood vervangen hebben. Die is met de tijd gaan zakken en heb hierdoor lekkage. Het is ca 8 m lang waarvan 1,75 m met gevelbekleding.

Het laten isoleren en plaatsen pleisterlaag voorgevel

het gaat om een hoekwoning die ik horizon tussen de ramen van de verdieping wil laten isoleren met een pleister laag erover. het gaat om 4 delen van 3,5 X 0,8mtr twee voor en twee achter. (woning met achterom)

Gevel reinigen en impregneren

Wij hebben vochtproblemen bij onze onlangs gekochte eindwoning. Op zolder was een vocht plek maar deze is droog. Op de eerste etage zijn er geen problemen maar op de begane grond eigenlijk in alle hoeken. De spouwmuurisolatie is gecontroleerd en deze lijkt in slecht staat. Tevens hebben wij bij hevige regenval waterproblemen in de kruipruimte. Zelf hebben wij het idee dat het reinigen en impregneren voldoende moet zijn maar wij hebben graag contact met een vakman voor advies. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Bloembak metselen in de voortuin

Ik ben op zoek naar een prijsindicatie voor het metselen van een lage smalle afscheiding over de hele breedte van mijn voortuin. Ik wil de afscheiding in de vorm van een lange smalle bloembak. Ik heb een voorbeeld bijgesloten. De maat moet hier even worden bepaald, dus een bezoekje is handig.

Voorgevel en eventueel zijgevel voegen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het opnieuw laten voegen van de voorgevel en eventueel zijgevel van mijn huis. Het huis is ongeveer 6 meter breed en het huis heeft twee verdiepingen. De zijgevel zal bekeken moeten worden of het nodig is. Er zit geen stucwerk op de muren. Ik heb geen scheuren in de muren. Wat is de prijs per m2?

Stenen tuinmuur laten metselen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten metselen van een tuinmuur van ongeveer 6 meter lang en 2.4 meter hoog. Uiteindelijk zal er op deze muur gedeeltelijk een veranda komen te rusten dus de muur moet goed stevig staan.

Gevelbeplating reinigen van industrieel pand

Wij hebben een groot industrieel pand van twee verdiepingen, met aan de buitenzijde drie gevels met horizontaal geplaatste metalen golfplaten als gevelbekleding. Wij willen de beplating op die drie gevels laten reinigen. Er zitten in die gevels ook diverse ramen, die na de reiniging ook goed schoongemaakt moeten worden. Ik schat de oppervlakte op ongeveer 1000 m² maar kan ernaast zitten. Dit moet nog even goed worden ingemeten. Er is een vierde gevel met grindbeplating. Die valt buiten de offerte en behoeft niet gereinigd te worden. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

2 muurtjes plaatsen

Het gaat om twee muurtjes plaatsen. Toegang tot onze keuken (vanuit de gang) gaan we dichtmaken (nieuwe keukeningang wordt via de woonkamer) zodat we een L-keuken kunnen plaatsen. Tevens wordt het toilet vergroot. Toilet zit naast de keuken en doordat je niet meer vanuit de gang de keuken in kan, gaan we IN de gang de deuropening naar het toilet maken. Je loopt dus in de gang tegen de toiletdeur aan. Oude situatie is dat het toilet zich aan je rechterhand bevindt.

Gevelrenovatie / Voegrenovatie

Het voegwerk aan de voorzijde van onze 2 onder 1 kap woning dient beoordeeld te worden en opnieuw gevoegd. Daarbij denken wij eraan om alles wellicht te laten impregneren. Wij schatten de oppervlakte op ongeveer 120 m2. Graag maken wij een afspraak om een en ander te laten beoordelen.

Voegwerk, reinigen en impregneerwerk

Voegen vernieuwen, reinigen en impregneren. Gaat om ongeveer 150 m², de voor- en zijkant van eengezinswoning. Graag advies voor wat betreft de voegen en wat nodig is.

Gevel renoveren aan de achterzijde

Uitkrabben voegen, impregneren en opnieuw voegen van achtergevel op de eerste verdieping woonhuis. Rode bakstenen en platte voeg. Paar gebarsten stenen die misschien vervangen kunnen worden. Huis van begin jaren '80. Oppervlakte minus ramen en deuren ongeveer 10 vierkante meter. Achtergevel is toegankelijk via balkon over de gehele breedte van het woonhuis.

Impregneren gevel

Graag offerte voor het impregneren van de gevel. Het is ongeveer 70 m3.

Gehele gevel laten renoveren

Het betreft een gevel van ongeveer 85 m2. De voegen moeten worden uitgehakt, muur stralen opnieuw voegen en de gevel impregneren.

Buitenmuur renoveren

Het betreft de buitenmuur van de garage waar de wind op staat. De derde voeg van boven ligt helemaal los en zal wellicht ook de lekkage binnen veroorzaken. Graag deze repareren en de volledige gevel verder controleren. Via de email is het het makkelijkste reageren, in verband met werk kan de telefoon niet altijd beantwoord worden.

Opnieuw voegen garagemuren

De muren van de garage moeten opnieuw gevoegd worden. De garage is 40 jaar geleden gebouwd. Lastig te zeggen om hoeveel m² het gaat. Het betreft een hoekhuis, dus gaat vooral om de zijmuur.

Gemetselde muur in de achtertuin ca 5,5 ...

Gemetselde muur in de achtertuin ca 5,5 mtr, van uitbouw tot aan garage nu nog een houten afscheiding, hoogte ca 180 cm. We willen een stuk muur dan een pilaar van de zelfde steensoort en dan weer een stuk muur etc.

overkapping trap entré van drive in ...

overkapping trap entré van drive in woning L vormige opgemetselde muur met trap naar ingang van woning. bordes komt ongeveer op 1 meter 60 hoog te betreden d.m.v. trap om verder de woning binnen te komen. boven de deur komt een dakje aansluitend op L muurtje.

Achtergevel is versleten en moet ...

Achtergevel is versleten en moet vervangen worden. Evt gecombineerd met een uitbouw van de badkamer (afhankelijk van de prijs).

Muur van garage Muur opnieuw ...

Muur van garage Muur opnieuw voegen d.m.v. UP210w ook vochtwerend maken

badkamer is geheel kaal en moet opnieuw ...

badkamer is geheel kaal en moet opnieuw worden ingericht/ sanitair en tegelen, en de vloer tegelen. verwarming ophangen en afwerken.