Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Zwaagdijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Zwaagdijk heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Zwaagdijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zwaagdijk of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zwaagdijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel dakopbouw bekleden, houten gevelbekleding voor 2 zelfbouwhuizen, balkonconstructie jaren '30 woning, metselwerk om nieuwbouwwoning te realiseren, buitengevel isolatie, geïsoleerde scheidingsmuur plaatsen, gevel renovatie, buitengevels isoleren, fundering maken voor een muur, keralit gevelbekleding plaatsen, gevel bekleden met aluminium en cortenstaal, het bekleden van een houten gevel, gevel bekleden met crepi, chalet opnieuw bekleden met kunststof of steenstrips, gevel opnieuw bekleden en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Zwaagdijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Gevel isoleren

Ik zou mijn gevel graag willen laten isoleren en bekleden. Het oppervlak is meer dan 100 m2. Ik heb nu een spouwmuur van 25 jaar die volgespoten is met glaswol vlokken en daarom moet er gekeken worden naar de beste mogelijkheden. De gevel is gedeeltelijk steen en gedeeltelijk keralit.

Achtergevel van kunststof bekleding voorzien

Ik wil de achtergevel laten renoveren. Verwijderen van bestaande houten delen gevelbekleding, boeideel dakgoot en regelwerk. Opnieuw aanbrengen dampfolie, kunststof gevelbekleding, regelwerk en kunststof boeideel dakgoot. Het gaat om ongeveer 12 vierkante meter gevelbekleding en 6 meter boeideel. De huidige delen lopen door naar de buren. Het is nog niet met de buren besproken, misschien doen zij ook mee. Op de zolderverdieping van het huis, met dakterras dus een steiger is niet nodig. Zie de bijgevoegde foto. Graag een indicatie van de kosten van deze werkzaamheden.

Buitenmuur metselen en binnenmuur lijmen

Ik wil een buitenmuur van 52 vierkante meter laten metselen en een indicatie voor het lijmen van kalkzandsteen voor de binnenmuur. Het opperen doen we zelf. Graag de offerte met en zonder stenen.