Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gemetselde tuinhuis laten maken:

Gemetselde tuinhuis laten maken

Gemetselde tuinhuis
Onze klant uit Zandvoort (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gemetselde tuinhuis laten maken uit heel Nederland:

Muur opmetselen in de tuin

Wij overwegen om eind december een oud en vergaan tuinhuis te gaan verwijderen. We willen dan aan de kant van onze buren een bestaande gemetselde muur laten verlengen. Er moet een stuk van ongeveer 3 meter lang worden gebouwd. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten bekijken. Daarbij ontvangen wij graag uw advies en een prijsindicatie.

Tuinhuis bouwen en tuinmuur metselen

Ik wil een stenen schuur in de achtertuin met afmetingen (b x l x h) 1,60 x 4,60 x 2,20 meter (totaal = 27,28 m2) met betonfundering met daaraan vast een gemetselde erfafscheiding van 1,80 x 2,5 meter (totaal = 4,5 m2) in de tuin laten metselen.

Open haard onder overkapping metselen

Een gemetselde open haard maken in een tuinhuis van 560 x 380 cm. Een open haard inclusief BBQ functie. Een foto met voorbeeld is beschikbaar.

Tuinhuis/veranda met gemetselde muren maken

Ik wil een soort veranda maken waarvan de zijmuren en achterwand gemetseld worden. Deze moet ongeveer 2 meter hoog hiervoor wil ik een fundatie laten storten. De fundering moet 6 bij 3,5 meter worden ongeveer.

Borstwering opmetselen onder tuinhuis

Wij hebben een houten tuinhuis van 3 x 3 meter, waarvan de onderzijde rot is. We willen een gemetselde borstwering laten maken en daar het tuinhuis op laten plaatsen. We horen graag of dat mogelijk is en wat de kosten zijn.Wij willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen.

Rookafvoerpijp vervangen

Ik heb een stenen tuinhuis op een tuincomplex. In dit tuinhuis heb ik een gemetselde schoorsteen. (Zie foto's) Nu is het zo dat er een asbest rookgas afvoerpijp in deze schoorsteen zit. Ik denk niet dat deze minimaal 150 mm in diameter is maar eerder 100 mm. Ik heb op dit moment een gaskachel die aangesloten is op het rookkanaal. Het liefst zou ik de schoorsteen willen gebruiken voor de afvoer van een houtkachel maar ik weer niet of de asbest afvoerpijp te verwijderen is en te vervangen door een enkelwandige houtverbrandingsgas bestendige afvoerpijp. Ik wil deze vraag graag laten beantwoorden door een ervaren installateur en hoor graag wat hiervan de kosten zijn.

Bouw van een tuinhuis

Wij zijn ons aan het oriënteren op de bouw van een tuinhuis in onze achtertuin van 550 x 300 x 300 cm. Het gaat om een tuinhuis met gemetselde muren, een plat dak, een dubbele deur en 1 groot of 2 kleine kiepramen. Er is nog geen fundering aanwezig. De ruimte moet voldoende geïsoleerd zijn, zodat daar gereedschap kan worden bewaard zonder roestvorming en ook plantjes kunnen overwinteren. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Houtkachel in tuinhuis plaatsen

Er is een uitgang van 10 mm naar buiten die moet vergroot worden naar 15 mm in een eensteens gemetselde wand. Gewenste 1e werkdag binnen een week.

In elkaar zetten van blokhutpakket

Eind mei/begin juni wil ik een tuinhuis van 6 x 6 meter in elkaar laten zetten. Het materiaal is een blokhutpakket met als dak isolatieplaten. Ik zorg zelf voor een correcte ondergrond met een hardhouten fundering. Hierna wil ik eventueel ca 150 m2 isolatie op ons woonhuis aanbrengen, waarna de dakdekker het dak afwerkt. Ook wil ik dan graag de gemetselde schoorsteen van een lichthellend dak (15 graden) laten verwijderen.

Tuinhuis naar gastenverblijf ombouwen

Ik wil graag een soort tuinhuis van ongeveer 6 x 3.5 meter laten plaatsen waarin een slaapmogelijkheid wordt gecreëerd, een douche met toilet wordt geplaatst en verwarming, elektra en gas aanwezig is. Het tuinhuis moet goed geïsoleerd zijn omdat deze als woonruimte gebruikt zal gaan worden. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een houten of gemetselde versie en de mogelijkheden voor mijn wensen.