Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Zandvoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Zandvoort heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Zandvoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zandvoort of directe omgeving.

201 klanten uit Zandvoort bevelen een bij Casius in Zandvoort aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zandvoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: houten gevelbekleding vervangen, isoleren van de gevel, dijkwoning bekleden, woning isoleren, buitengevel isoleren, woning rondom isoleren, steenstrips met isolatie aanbrengen, gevel isoleren en bekleden, buitengevel isoleren, buitengevels isoleren, buitengevelisolatie plaatsen, buitenisolatie plaatsen, gevelbekleding plaatsen, plaatsen van steenstrips aan buitengevel, voegwerk herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Zandvoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Aanbrengen isolatieplaten

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Momenteel is het pand gestuct, echter is dit vele jaren geleden gedaan en vertoont reeds scheuren. Het gaat om een hoekhuis (2-onder-1-kap), een gemeentelijk monument uit 1906 met een oppervlakte ongeveer 500 m2. Mijn idee is om isolatieplaten aan te brengen en daarna weer opnieuw te stucen.

Voegen in de voorgevel laten vernieuwen

Graag wil ik de voegen in de voorgevel laten vernieuwen. De oppervlakte is 23 m2, inclusief raampartij en voordeur. Het gaat om 2 woonlagen die aangepakt moeten worden.

Gevel met bolling renoveren

De gevel buikt uit/ bolling in de bakstenen in een hoek van het huis, gaat om 1 meter lang x 1.50 meter breed, exacte maten weten we nog niet. Graag zouden we een prijs ontvangen van het renoveren/ het deels van vervangen van de buiten muur.

Spouwmuur leeghalen

Hoekhuis had Schrijvers systeem in de gevel. Deze verwijderd, maar er ligt nog wat oude cementresten en isolatiekorrel en puin op de fundering in de spouw. Circa 10 meter. De gaten waarin het schrijverssysteem was aangebracht moeten weer dicht gemetseld worden. Huis uit 1955 in Zandvoort aan zee. Ik wil als het weer schoon is en het vochtprobleem is opgelost, weer gaan isoleren van de spouw met grijze korrels of supafil. Betreft een hoekhuis.

Buitengevels afwerken

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil mijn huis laten inpakken. Het is een steens woning uit 1910 (2042). Het is al wit, met vlakke muren. We willen isolatie aan laten brengen. Ik wil het ook combineren met zonnepanelen.

Stormschade aan een buitenmuur herstellen

Spoedklus na hevige stormschade aan de gevel. Zie bijgaande foto! Woensdag komt er een taxateur. Er zou voor die tijd een net geplaatst moeten worden. En betreft de herstel werkzaamheden is aangeraden dat er spouwijzers geplaatst worden.

Spouwmuur reinigen voor aanbrengen gevelisolatie

De spouwmuur is iets te veel richting buren geisoleerd. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning. Ik heb reeds isoparels in de muur, echter is vermoedelijk zonder spouwscheiding aangebracht. Opdracht is alsnog aanbrengen van een spouwafscheider (borstel) en reinigen (verwijderen en afvoer schuimparels) van stuk van de spouw van de buren in voor- en achtergevel. Waarschijnlijk stenen verwijderen en reinigen voor zover nodig en terugplaatsen stenen en netjes voegen. Een en ander verder te bespreken. Indicatie is dat ongeveer 1 á 1,5 meter vanuit spouwscheiding parels verwijderd moeten. Hoogte tot dakgoot ca. 5m.

Verflaag van buitenmuur zandstralen

Ik wil de oude verflaag verwijderen van de buitenmuur door middel van zandstralen. Het gaat om een oppervlakte van 20 m2.

Klein muurtje zandstralen

De buitengevel dient te worden gezandstraald. De latexlaag dient te worden verwijderd. De oppervlakte is 3 bij 2 meter.

Buitenmuur zandstralen en stuken

Ik wil graag een buitenmuur laten stucen met een ruigere look. Afmeting van deze muur is ongeveer 4 x 3 meter.

Gemetselde tuinhuis laten maken

Gemetselde tuinhuis

Buitenmuur deels opnieuw voegen en impregneren

Voegwerk aan de linkerkant van de voorgevel veroorzaakt lekkage. Het gaat om de strook tussen hoek en erker (circa 1 meter breed) van de grond tot de dakgoot (circa 5 meter hoog). Impregneren na het voegen is ook gewenst.

Muurtje in de tuin metselen

Graag ontvang ik een indicatie voor het metselen van een muurtje van ongeveer 60 tot 80 cm hoog. In de achtertuin gaat dat om 26 strekkende meters en in de voortuin om 18. De muurtjes dienen hierna gestuukt te worden. Verder zal er nog wat bloembakken gemetseld moeten worden. De tuin wordt leeg opgeleverd. Op dit moment zijn wij bezig om de tuin te ontwerpen en graag ontvangen wij wat advies hierover.

Schoorsteen vernieuwen

Onze schoorsteen op het dak mist stenen en heeft een scheur, dus moet wellicht helemaal weggehaald worden en opnieuw opgebouwd. Ook het rookkanaal zit dicht met waarschijnlijk een vogelnest. Betreft een huis met 2 verdiepingen. Hoogwerker van 8 meter zal waarschijnlijk te kort zijn.

Witte aanslag op gevel verwijderen

Op de zijgevel en een deel van de achtergevel van onze in 2003 gebouwde woning zit witte, zout/kalk aanslag. Kan dit worden verwijderd, zo ja op welke wijze en zou u een schatting kunnen geven van de kosten? Het gaat om grofweg 50 m2.

Gevel stralen, impregneren en voegen

Gevel stralen, impregneren en voegen. Ongeveer 60 m2

Scheidingsmuur met fundering maken

De klus betreft het op een betonnen fundering metselen van een half steens hoekmuur van 235 cm hoogte en een lengte van 12 meter. Er zal ook een funderingsplaatje gestort moeten worden met isolatie (ongeveer 24 m2). Het betreft zandgrond.

Muurverf van een buitengevel stralen

Ik wil graag een laagje grondverf van de buitengevel laten verwijderen. Het gaat om circa 60 m2 en er zijn 5 (afgedekte) ramen aanwezig in deze gevel. Kunt u hiervoor gebruik maken van een rolsteiger?

Erkerdak restaureren en impregneren

Restaureren en impregneren van het dak van de erker in verband met doorslag/lekkage in/op dak erker. Het om een bakstenen dak. Het bovengedeelte is al vernieuwd. Ik weet niet waar de lekkage vandaan komt. Het huis komt uit 1904. Het is een gemeentelijk monument.

Verflaag van de gevel verwijderen

Ik wil de verflagen van de gevel van het huis laten verwijderen. Het gaat om een vrijstaand huis. Het zal ongeveer 150 m2 aan gevel zijn. Daarna zal er een isolatie laag tegenaan komen. Daarvoor heb ik al iemand.

Puin uit de spouw verwijderen

Ik wil graag puin laten verwijderen uit een stukje van mijn spouwmuur. Het puin zit op een hoogte van ongeveer 2 meter, onder een raam. Er moet een stukje spouw worden bekeken van ongeveer 4 meter breed en maximaal 1 meter hoog. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor deze werkzaamheden.

Buitenmuur reinigen en impregneren

Mijn gevel moet gereinigd en geïmpregneerd worden i.v.m. natte plekken op de buitenmuur. Er zijn ook nog voegen die gerepareerd moeten worden. De muur is 12 meter breed en 7 meter hoog en heeft 4 ramen. Het is langs het huis. Niet heel breed maar als het een smalle steiger is, kan er een steiger gezet worden. De gevel is van rode bakstenen, een huis van 1895.

Buitengevel restaureren

De buitengevel met een oppervlakte van ongeveer 115 vierkante meter heeft grove Surfakote. Ik wil graag de laag Surfakote er af hebben, omdat dit niet voldoende ademt, en er ook gewoon niet meer uitziet en deels loszit. Indien nodig eventueel reparatie van voegen en/of scheuren. Dat dan uiteraard in verder overleg.

Puin uit de spouw verwijderen

Puin in spouw verwijderen: Het gaat om een deel van de achtergevel. De puin in spouw verwijderen op hoogte 2.50 meter, over breedte van 300 cm. (max 20-100 cm.) verspreid puin. Een aantal stenen uitslijpen om erbij te komen, puin verwijderen en stenen weer terugzetten. Op de eerste verdieping dus met een kleine ladder goed bereikbaar.

Gevel renoveren

Ik wil graag de gevels van mijn vrijstaande huis laten renoveren. Het gaat om ongeveer 100 m2 en beslaat alle 4 de kanten van mijn huis. Ik wil graag de gevels laten reinigen en waar nodig opnieuw laten voegen.