Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor latei boven deur herstellen:

Latei boven deur herstellen

Er zit een horizontale scheur in onze latei. Dit wil ik graag laten herstellen.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor latei boven deur herstellen uit heel Nederland:

Stenen aanbouw

Naast het huis zou een stenen aanbouw komen waarin voorin de berging, daarnaast badkamer en slaapkamer moeten komen. Er is nu geen garage aanwezig maar er zijn wel voorzieningen getroffen aan de zijkant van het huis. En ook een latei waar een deur gemaakt kan worden naar de kamer. Het zou een compleet pakket worden met een fundering , vloerverwarming , water en afvoer voor badkamer. Dan bij de lengte van ongeveer 9 meter bij 3 meter breed. Ik ontvang graag een offerte.

Tussendeur van de gang naar garage maken

In oktober of november wordt ons nieuwbouw huis opgeleverd en nu willen wij graag een deur van de garage naar de keuken laten maken. Het zal om een stompe deur gaan. Over het materiaal zijn we nog niet helemaal uit. Een uitsparing zal gemaakt moeten worden in het gewapende beton. Ik heb begrepen dat er geen latei nodig zal zijn. Garage isoleren doen we zelf als dat nodig is.

Betonnen latei verhogen en vervangen

Ik wil in plaats van de verouderde schuifpui, een 4 seizoenendeur plaatsen (4 deuren), maar ik vind dat de latei te laag is geplaatst omdat ik kozijn wil vervangen dat ruimte biedt voor de deuren met bovenlicht. Wat kost het verhogen van de latei. Het kozijn is 230 cm hoog en 335 cm breed. Eventueel het plaatsen van de seizoenen deur is bespreekbaar. M.b.t. de latei, lijkt het een licht uitgevoerde plaat die alleen een stukje van 60 cm hoge stenen moet dragen. Is een onderdeel van een uitbouw/prefab. Dus geen zwaar uitgevoerde H profiel. Hopende voldoende info te hebben verschaft. Mocht u vragen hebben, verneem ik het graag.

Deur en latei plaatsen in een draagmuur

ik ben opzoek naar een vakman om mijn latei te vervangen boven de tuindeuren van ongeveer 2.40 m . Foto in de bijlage.

Deur plaatsen in dragende muur

Ik wil graag een deur plaatsen in een dragende muur. Het betreft een doorgang zagen in een bakstenen muur en een latei plaatsen, en kozijn + voordeur plaatsen. De deur dient 30 minuten brand vertragend te zijn. Bijgevoegd in foto's de situatie zoals deze nu is, en hoe het dient te worden. De extra deur komt op de 4e verdieping, de foto met deur is de situatie zoals de verdieping eronder. Er zijn geen verdiepingen meer boven de 4e verdieping (plat dak). De vergunning vanuit de gemeente en de VvE is rond. Constructie berekening is gemaakt. Het liefst een houten deur. Hardhouten multiplex deur van 1 x 2.10 denk ik.

Doorloop draagmuur maken

in een draagmuur van de woonkamer zit een staalkozijn, hier zat vroeger de deur naar de keuken. Omdat er een nieuwe keuken geplaatst gaat worden moet dit kozijn eruit, er moet een rechthoekige doorloop komen van 130 cm breed 230 hoog. zodat je een vaste open doorloop krijgt van de ene ruimte naar de andere. Soort half open keuken idee. onbekend of het kozijn dragend is, of dat er een latei boven het kozijn zit.

Latei aanbrengen achtergevel woning

In de achtergevel van mijn woning is een schuifpui en deur met raam aangebracht. Boven dit geheel is een "rollaag" aangebracht. De stenen zijn licht verzakt, waardoor de stenen rechtstreeks van de bovenkant van de kunststofkozijnen rusten. Er zitten wat scheurtjes in de gevel. In het kunststof zitten wat scheurtjes. Ik wil graag een veranda aan de achtergevel. Ik denk dat verzakking erger wordt als dat gebeurt. Ik heb gehoord dat er een latei geplaatst had moeten worden. Ervan uitgaande dat dit zo is, ontvang ik graag een offerte: aanbrengen van een latei of geschikte rollaag. De totale lengte van de muur is ongeveer 6 meter. Het hele kozijn is net zo breed als de achtergevel, dus er zit geen stukjes muur tussen. De bovenkozijnen zijn bijna net zo lang. Eerst moet er gekeken worden naar de situatie en wat er nodig is.

Latei aanbrengen in achtergevel

In de achtergevel van de woning is een schuifpui en deur geplaatst.De stenen drukken rechtstreeks op de kunststof kozijnen.Er is verzakking van de bovenkozijnen. Ik wil graag een veranda laten plaatsen,maar dan wordt de druk erger. Naar mijn idee moet er een latei of iets dergelijks aangebracht worden om verdere verzakking en scheurwerking te voorkomen. De achtergevel is 600 cm lang.

Latei plaatsen in een draagmuur

Ik wil vanuit de slaapkamer naar de garage in de draagmuur een deuropening en latei maken. In de buitenmuur een deur plaatsen en een latei plaatsen. In de berekening staat genoteerd voor: Binnenzijde; latei L100x100x10 Buitenzijde; latei L100x100x8 Afmeting van de deur 2200 mm hoog x 1034 mm breed. Afval ga ik zelf afvoeren. Foto' s kan ik later toevoegen of mailen inclusief de berekening van de architect. Afvoeren van puin doe ik zelf.

Deur plaatsen in opening draagmuur op zolder en steunbalk plaatsen

In de draagmuur op onze zolder is een doorgang om naar de andere ruimte te komen. In plaats van deze opening (waarvoor je moet bukken) zouden wij graag een deur laten plaatsen. De opening is nu breedte: 80 cm x hoogte: 1,02 cm. Dat moet verhoogt worden met 70 tot 80 cm en er zou een balk of latei geplaatst moeten worden. Er zou ook nog een constructie berekening gemaakt moeten worden.

Partners

Partners van Casius