Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor stalen balk in gemetselde gevel vrijbikken en later weer aanhelen:

Stalen balk in gemetselde gevel vrijbikken en later weer aanhelen

We hebben een scheur in het metselwerk waar een stalen ligger in het metselwerk ligt ter hoogte van de 1e verdiepingsvloer. Zie bijgevoegde foto. Daarom willen we het metselwerk laten wegbikken om de ligger vrij de leggen en te kijken of roest de oorzaak is. Na behandeling of vervanging van de ligger (vooralsnog geen onderdeel van deze offerte omdat we het nog niet weten, indien niet uw expertise kan dit door iemand anders gedaan worden) dient het metselwerk rondom de ligger en t.p.v. de scheur weer hersteld te worden (wel onderdeel van deze offerte).
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stalen balk in gemetselde gevel vrijbikken en later weer aanhelen uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen plus stalen balk plaatsen

Ik moet de draagmuur verwijderen vanwege een aanbouw en dan moet er een stalen balk van 4,6 meter breed geplaatst worden. Het plafond is ongeveer 2,4 meter hoog. Er zit ook een groot raam in. Constructie tekening moet nog.

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag de bijkeuken bij de woonkamer betrekken. Vroeger is al een deel van de draagmuur verwijdert en naar buiten geschoven (aanbouw). Dit zorgde dat er nog een hoek zit (waarvan 1 met deur) aan zijkant van woonkamer. Hiervoor moet waarschijnlijk de stalen balk verlegd of door gelegd (tot meters lengte woonkamer +/-5.10 m en stuk nog te verwijderen +/- 1.80) worden en nog een muur verwijdert die van achter de woning (buitenmuur) naar binnen loopt (ongeveer 2 m 15). Een constructie tekening zou waarschijnlijk nog gemaakt moeten worden. Hoeveel zou dit ongeveer gaan kosten zodat we ongeveer weten wat we moeten sparen voor we hier werk van gaan maken?

Stalen balk verplaatsen naar plafond (bouwtechnisch werk)

Oude draagmuur is verwijderd in de woonkamer en vervangen door een stalen balk. Deze balk hangt laag in de kamer en rust aan één kant op de schouw. Op deze stalen balk en de schouw, rust een muur van kalkzandsteen op de eerste verdieping. Deze balk moet vervangen worden door een stalen balk in de volle breedte die in het plafond geplaatst moet worden en niet op de schoorsteen rust, maar in de muur met de buren. Het doel is om een glad plafond te krijgen en de schouw te kunnen slopen. Totale lengte van de nieuwe stalen balk moet 350 cm zijn. Stalen balk komt parallel tussen twee houten vloerbalken te liggen. Zie foto's.

Aanbouw + grote verbouwing

De verbouwing betreft het volgende: - Aanbouw achterzijde 5 meter breed en 1,5 - 2 meter diep, voor 2 verdiepingen. Hiervoor dienen 2 muren te worden doorgebroken en een balk te worden geplaatst. Bijzonderheden: Het moet casco opgeleverd worden (zonder elektra en stucwerk), en er bevindt zich een betonnen balkon. Mogelijk dient deze opgenomen te worden in t.b.v. behoud van constructie. Dit balkon is ongeveer 1,5 meter diep en zou dus kunnen dienen als plafond voor de BG en als basis van de vloer voor de 1e verdieping. Op de foto is de huidige situatie te zien, hierbij is echter ook nog een houten constructie aanwezig op het balkon. Deze zal worden gesloopt. We zijn in bezit van een pui voor de BG. Op de 1e zouden we graag een schuifdeur willen over de breedte van de woning. - plaatsing (stalen) balkon tegen de uitbouw van de woning van 5m breed en 1,5 - 2m diep. Inclusief trap naar de tuin. - beton storten vloer kelder; (dit is aan de achterzijde van de woning de BG) nader te bepalen hoeveel m3. - volledige verbouwing badkamer 3,75m x 1,8m. Plaatsen bad, douchewand, toilet, wastafel, betegelen. In overleg met eigen producten of die van de aannemer; - vervangen leidingwerk naar keuken en badkamer; - plaatsing van nieuw kozijn en raam badkamer; - aanbrengen van mechanische ventilatie badkamer en toilet; - traprenovatie hal --> 1e verdieping.

Dakopbouw/dak toegang realiseren

We willen een dak toegang / dakopbouw realiseren. Maximum maat voor de gemeente is 3 x 2 meter. Daarom willen we de opbouw naast het trapgat en een extra kleine overkapping naar de opbouw, zodat trapruimte niet verloren gaat in de opbouw. We weten niet of het dak sterk genoeg is. We hebben een dakterras en daar is vermoedelijk een stalen balk in het midden voor geplaatst. Vergunning moet nog geregeld worden, graag zou ik apart op de offerte willen weten wat het me kost als ik dit uitbesteed. Tekeningen moeten ook nog. Graag een casco oplevering. Elektra zou wel handig zijn, dit zou vrij eenvoudig door te trekken moeten zijn. Voor de constructie gaat mijn voorkeur uit naar prefab, en de voorkeur van de buurt is dat het veel licht doorlatend is.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Muur tussen keuken en kamer 3 m lang moet gesloopt worden en er moet balk geplaatst worden. Ik ben benieuwd naar de kosten en ontvang graag een offerte.

H balk balkon vervangen

Mijn balkon, of eigenlijk die van mijn bovenburen, wordt aan één kant gestut door een stalen balk die is doorgerot en vervangen moet worden. Daarnaast heeft mijn balkonvloer wat aandacht nodig. Zouden jullie binnenkort kunnen langskomen om eens te kijken en een offerte op te maken? Het gaat om een vve.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Wij hebben een appartement gekocht in Amsterdam West. We zouden graag 2 muren deels doorbreken en zijn daarvoor opzoek naar een partij die ons kan helpen bij het doorbreken van de muren en e.v. een constructieberekening (als dat mogelijk is als 1 pakket). Huidige situatie: Het is een pand uit de jaren 50 en heeft in totaal 5 woonlagen. Ons appartement is gesitueerd op woonlaag 1 (begane grond) en 2. In de bijlage vind je de plattegronden verkregen van de verkopende makelaar. Nieuwe situatie: We willen 2 delen van muren wegslopen op de 2e woonlaag: 1. Het muurtje tussen de 2 slaapkamers voor, tot aan de Kast (2m, 79cm). 2. Het muurtje van de keuken naar de woonkamer, vanaf de hoek tussen de 2 buitenkozijnen tot ongeveer halverwege (2 m 40 cm). De toilet wordt verplaatst naar het midden van de gang waardoor dat deel bij de keuken getrokken kan worden en de rechtermuur tussen het toilet en de trap doorgetrokken kan worden tot aan de rechtermuur van de woonkamer. Op woonlaag 1 zijn er geen draagmuren die we willen slopen. ik heb al een partij gevonden voor de constructieberekening en omgevingsvergunning, maar wie weet kan dat samen met de daadwerkelijke sloopwerkzaamheden? Ik hoor het graag! Ik hoor het graag!

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Ik wil graag de muur van de keuken en woonkamer eruit gesloopt hebben, de muur is 3.5 meter lang bij 2.60 meter hoog. Daarbij moet er een stalen balk constructie geplaatst worden. Ik heb hiervoor nog geen constructie tekening.

Gevel reparatie

Vervangen metselwerk is boven ramen eerste etage, dus steiger noodzakelijk. Inclusief plaatsen stalen balk over breedte raam en indien nodig vervangen lood. Graag hergebruik van stenen ivm kleur (kunnen door ons afgebikt worden). Daarnaast herstel voegwerk boven raam begane grond. Het gaat om 3 m2.

Partners

Partners van Casius