Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gat voor afzuiging boren:

Gat voor afzuiging boren

Ik wil dat er een gat van 15 cm wordt geboord zodat er een afzuigkap geplaatst kan worden.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat voor afzuiging boren uit heel Nederland:

Gat in de buitenmuur maken voor afzuiging

In de binnenmuur een gat zagen van 150mm voor een allesbrander, let op het is een draagmuur en geen beton want het huis is van 1965 . Ik weet niet echt of het feit dat het een draagmuur is dat er dan wel of niet een gat in geboord mag worden?

Gat boren in buitengevel

150 mm gat boren in een buitengevel voor een afzuiging. Waarschijnlijk 2.20 meter hoog.

Een gat boren in de muur voor de afzuigkap

Ik zou graag de kosten willen weten voor een gat te boren voor de afzuiging van mijn afzuigkap. Het kapje voor buiten is 125 mm. Het gat moet van buiten naar binnen geboord worden.

Doorvoer voor afzuiging boren

Het boren van een gat door gevel ( beton + half steens buitenmuur) voor afzuiging 150 MM liefst week 52 Hoogte ca 2,3 mtr

Gat naar buiten boren voor afzuiging

Voor onze nieuwbouw woning moeten wij zelf een gat naar buiten realiseren voor de keuken. We zoeken iemand die dat op vrijdagmiddag of avond 26 januari kan realiseren, in het weekend mag wat ons betreft ook. Maandag 29 januari willen we namelijk met de muren beginnen. Als het mogelijk is dat het gat er na het behangen door de muur kan kunnen we kijken naar een later moment kan.

Gat boren voor afzuiging

Een gat boren van 130 mm in de buitenmuur voor afvoer van de afzuigkap.

Gat voor een afzuiging aanbrengen

Door het plafond op de eerste verdieping heb ik een gat nodig om een buis door te voeren naar de MV box van de woning. De diameter zal net iets groter dan een 125 mm buis moeten zijn zodat deze erin past.

Mechanische afzuiging vervangen

Mechanische afzuiger uit 1975 (metalen variant) moet spoedig vervangen worden. Hij maakt herrie en gebruikt te veel stroom. Tevens moet erom het rook kanaal van de ketel worden aangepast, omdat deze nu via de centrale afzuiging loopt. Het afzuigkanaal mag van beneden naar boven eveneens worden vervangen. Er is ruimte in de kast van de ketel om een extra pijp naar boven te brengen, want boven in de badkamer in een nis. Er kan geen extra gat voor de pijp in het dak worden gemaakt, dus beide pijpen dienen samen door 1 gat naar de buitenlucht te worden geleid.

Gat in gewapende betonmuur boren

We zijn op zoek naar iemand die voor ons een gat kan boren in de betonnen muur voor de afzuigkap/afzuiging op korte termijn. Ik hoor het graag, bvd

Gat in de voorgevel laten boren

Ik wil een gat laten boren in de gevel voor een afzuiging. Het gaat om een afzuigkap van de keuken naar buiten toe, in de buitenmuur naast de voordeur. Het gaat om het boren van een gat voor een afvoerbuis van ongeveer 10 centimeter (doorsnee). De onderdelen heb ik nog niet in bezit, maar deze wil ik aanschaffen zodra ik weet wat het uit te voeren werk zal gaan kosten.

Partners

Partners van Casius