Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor lekkende buitenmuur voegen en impregneren:

Lekkende buitenmuur voegen en impregneren

De voegen in de buitenmuur laten los. Dus nieuwe voegen en impregneren op de plaats van de lekkage. We denken ongeveer 3 vierkante meter.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende buitenmuur voegen en impregneren uit heel Nederland:

Lekkage aan dak repareren

Een aantal weken geleden is een lekkage geconstateerd. Er is toen smeltwater van sneeuw door ons dak gelekt tot in de woonkamer. Wij zagen dit achter de schotten in onze slaapkamer langs de buitenmuur door de vloer naar de benedenverdieping sijpelen. Wij hebben zelf geen ladder etc om het dak op te klimmen en weten niet of de lekkage komt door kapotte dakpannen, een lekkende dakgoot of nog iets anders. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost voor iemand om het probleem te constateren en een offerte te maken voor een reparatie.

Meerdere badkamers renoveren

Ik heb een woning met een aantal huurappartementen waarvan 2 verouderde badkamers hebben die ik wil laten renoveren van ongeveer 5 m2. Muurtegels, wastafel en wc mogen blijven maar nieuwe vloertegels en douche cabines zijn nodig. Er is ook een derde badkamer met een douche (geen cabine maar betegelde hok met een douchedeur) waar water uit de douche lekt wat voor waterschade zorgt bij de houten vloer net buiten de badkamer. Ik wil deze douche volledig laten renoveren met eventuele mechanische ventilatie direct naar buiten toe via de buitenmuur in de wc. Renoveren van de lekkende douche wil ik het liefste deze maand nog geregeld hebben en die andere 2 badkamer ergens in oktober/november.

Lekkende dakgoot repareren

Dakgoot is lek bij de hoek van ons huis. Het is een hoekhuis en we zagen dat de buitenmuur een natte plek heeft. Onder de dakgoot, in die hoek is nu ook de verf los aan het raken. Volgens mij is het een zinken dakgoot met een ombouw van trespa. Op vrijdagen zijn we de hele dag thuis. Wat verwacht u dat de kosten zijn voor deze reparatie en wat zijn de kosten voor eventuele vervanging over een lengte van 5.50 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Lekkende buitenmuur herstellen

Ik heb een huis gebouwd in 2001. Nu heb ik een lekkage door de muur bij een raam. Het gaat om een vrijstaand landhuis. Deze hebben ronde ramen. Boven een raam hebben we een lekkage. Hierdoor bolt het stucwerk helemaal op. Ik denk dat er geen goed leer boven de kozijnen zit. De muur die beschadigd is heeft op 15 cm breuken in het stucwerk. De gehele wand is 6 meter, het kozijn heeft dezelfde grootte.

Lekkende loodslab repareren of vervangen

Wij wonen in een drive-in vide-woning uit bouwjaar 1989. Wij hebben sinds ongeveer 5 jaar lekkage aan de achtergevel, vooral bij zuidwestenwind. De lekkage is hevig en het water loopt aan de binnenzijde over de muur. In dit blok van 26 woningen hebben meerdere mensen hier last van of last van gehad. Wij hebben al diverse malen reparaties laten uitvoeren, maar tot op heden niet met blijvend resultaat. Wij hebben een inspectie laten uitvoeren en daarbij is de oorzaak achterhaald: het spouwlood dat in de binnenmuur rust, is niet goed bevestigd of is gescheurd. Wij willen De buitenmuur nu over de hele breedte laten open hakken. Daarna moet het voetlood eruit verwijderd worden. Er moet nieuw lood worden aangebracht tegen het binnenblad aan, zoals uitgevoerd bij de nieuwbouw van het huis. Daarna moet alles weer worden dichtgemetseld en gevoegd. Er moeten open stuikvoegen worden gemaakt om elke meter. We hopen dat de stenen zoveel mogelijk kunnen worden hergebruikt. Het deel dat moet worden open gehakt zit op een hoogte van 4 tot 5 meter, precies in de knik tussen de 2e en 3e verdieping. Wij maken graag een afspraak om de situatie te laten beoordelen en ontvangen een offerte voor de werkzaamheden.

Reparatie scheur in buitenmuur

Waarschijnlijk door een lekkende dakgoot zijn diverse stenen afgebroken, zoals te zien op de bijgevoegde foto. Wat zijn de kosten om dit te repareren? Graag reacties per e-mail, omdat ik telefonisch momenteel moeilijk te bereiken ben.

Lekkende hemelwaterafvoer repareren

Wij hebben een woning met een plat dak. Daar waar het water via de hemelwaterafvoer weg moet lopen is de aansluiting niet meer goed/los en loopt het water langs de buitenmuur naar beneden. De buis is nog intact. Graag een offerte voor deze klus.

Vochtbestrijding in een dijkhuis

In ons dijkhuis zijn 2 vochtproblemen. 1. Het souterrain. Daar is de buitenmuur, die grenst aan de aflopende dijk (westzijde) vochtig. Waarschijnlijk al jaren. We hebben het huis recent gekocht. Bijzonder is dat "dieper" in de dijk de kelderwand droog is. De oude bewoners zeggen dat het vochtig wordt als er een flinke regenbui valt vanuit het zuid-westenWe weten (nog) niet of er buitenlands drainage ligt. En of er eerder al eens iets tegen gedaan is. 2. De buitenmuur aan noord/westzijde is ook nat. Dit lijkt echter van "boven" te komen. We weten (nog) niet hoe de leidingen en afvoer lopen. Aan die kant van het huis zit ook de badkamer en toilet. Vraag is of dit lekkende afvoeren of leidingen zouden kunnen zijn. Dit vochtprobleem bestaat ook al jaren. Aan de buitenkant van het huis is te zien dat het stucwerk provisorisch is "hersteld".

Vochtige buitenmuren

Het gaat om een appartementencomplex en aan de buitenmuur hebben we last van vocht . Komt dit door optrekkende vocht van onder of eventueel van het lekkende dak? Advies is gewenst. Graag inspectie en verhelpen probleem. 1 buitenmuur heeft last van vocht. Moeten we muren laten impregneren? Of moet er wat anders gebeuren? Graag offerte.

Reparatie toilet | aanleggen leiding+kraan voor tuinslang | lekkende kraan

Reparatie toilet (stortbak blijft doorlopen) Aanleggen leiding + kraan buiten (voor tuinslang) vanuit kelder naar buitenmuur (hoofleiding loopt in kelder, dus er moet een extra leiding. Aangesloten worden naar buiten-> ca. 1,5 meter +buitenkraan. Lekkende kraan in keuken.