Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor terrasmuur:

Terrasmuur

Wij hebben een terras aan de achterzijde op de 2e verdieping. Er staat nu een houten raamwerk maar we willen een stenen muurtje. Aan de zijkant staat er al een dubbelsteens muurtje. Op de foto ziet u het bestaande muurtje en het houten raamwerk rechts . Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het metselen een dubbelsteens muurtje van 5 m breed en 90 cm hoog. Het houtenraamwerk verwijder ik zelf. Laat me weten indien u meer informatie nodig heeft?
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrasmuur uit heel Nederland:

Dubbelsteens terrasmuur metselen

Wij hebben een terras aan de achterzijde op de 2e verdieping. Er staat nu een houten raamwerk maar we willen een stenen muurtje van Waaltjes. Aan de zijkant staat er al een dubbelsteens muurtje. Op de foto ziet u het bestaande muurtje en het houten raamwerk rechts. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het metselen een dubbelsteens muurtje van 5 meter breed en 90 cm hoog. Het houtenraamwerk verwijder ik zelf. Er kan een steiger geplaatst worden, eronder is een lege tuin. Tevens moet het bestaande muurtje aan de buitenzijde gevoegd worden. En nog een lange voeg van het huis, waar de derde woonlaag begint, moet gedaan worden. Daar kan ook een steiger geplaatst worden. Laat het me weten indien u meer informatie nodig heeft? Bij voorkeur voordat het winter is, uitvoeren.

Terrasmuur verhogen

Ik heb 2 muren in de tuin van ongeveer 4 a 5 meter lang. Er is 1 muur ongeveer 1 meter hoog en 1 muur 2 meter. Beide muren dienen 2 meter hoog te zijn en het nieuwe gedeelde dient te worden gestuukt.

Terrasmuur zandstralen

Het betreft een terrasmuur die vies uitgeslagen is, inclusief een wit laagje. Met een hogedrukreiniger heb ik de muur niet schoon gekregen. De muur dient tot aan de waterlijn gezandstraald te worden.

Stuk terrasmuur verwijderen

Op mijn terras bevindt zich een L-vormig muurtje, circa 65 cm hoog en 20 cm dik. Ik wil de korte poot van het muurtje laten verwijderen, zodanig dat het er natuurlijk uitziet, behalve dan het kleurverschil. Dat betekent dus dat de muur er net zo uit moet zien als er zich hele stenen in zitten zonder beschadigingen. Zie foto's. Ik zoek een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is om een muur van 20 cm door te slijpen. Je kunt er maar van 1 kant bij.

Terrasmuur metselen rond het terras

Terrasmuur metselen rondom terras (doortrekken muurtje). Muurtje is ca 80 cm hoog boven de grond. Inclusief levering stenen. Doortrekken ca 14 meter.

Hardhouten schutting laten plaatsen

Schutting bestaat uit 4x hardhouten palen, 22 vuren planken, horizontaal. Montage 1 paal aan terrasmuur en 1 aan het huis, 2 bestaande rvs paalsteunen voor hergebruik. Hout: vuren geïmpregneerd. Het is een terras boven winkels.

Voegen herstellen of vernieuwen

Het betreft het herstellen of vernieuwen van de voegen van de schoorsteen en de terrasmuur. De totale oppervlakte is ongeveer 15 m2.

Beplantingsadvies en onderhoudsadvies

Graag beplantingsadvies en onderhoudsadvies voor de tuin. Op een betegeld terras (flagstones) begint een bamboe met zijn uitlopende wortels te woekeren, die moet worden teruggedrongen. Daarnaast graag beplantingsadvies voor bestaande border langs dit terras en voor een terrasmuur. Advies over mogelijkheid van een sierboom aan de noordzijde van het huis en over aanleg van bewatering van een hortensia strook van 10 tot 15 meter op een 'heuvelrug' naast een bijgebouw. Daarnaast beplantingsadviezen rond bijgebouw, gelegen in een bos.

Achterzijde van woning impregneren

Het impregneren van de gevel aan de achterzijde van de woning en binnenzijde terrasmuur. Achtermuur is ongeveer 8 meter, wel met twee grote schuifpuien erin. Begane grond plus eerste etage. Plus terrasmuur buitenkant en binnenkant. Terrasmuur is 8 meter lang.

Monteren terras zonnescherm

Monteren 2 terrasschermen van 4.15 meter uitval 3.40, op vaste geleiders van wand naar terrasmuur. Monteren 1 terrasscherm van 6.00 meter uitval 3.20 op vaste geleiders van wand naar terrasmuur. Schermen worden op terras aangeleverd. Uitsluitend montage staanders, scherm wand, elektra aansluiten, kortom werkend maken. Offerte splitsen in 1 offerte voor 2 schermen van 4.15 gekoppeld, en 1 offerte voor scherm 6.00 meter. Foto is indicatie van scherm welke geplaatst moeten worden.