Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Wormer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Wormer heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Wormer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Wormer of directe omgeving.

195 klanten uit Wormer bevelen een bij Casius in Wormer aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Wormer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kantoorpand gevel afwerken en isoleren, gevel isoleren, buitengevels renoveren, gevels stucen en isoleren, buitenmuren volledige woning opknappen, volledige buitengevel renovatie, prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen, woning isoleren, isolatie aanbrengen, gevelbekleding aanbrengen, buitengevel voorzien van crepi, spuitkurk aanbrengen, gevel bekleden, advies en isoleren voor en achtergevel isoleren, gevelrenovatie uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Wormer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Latei repareren

Wij hebben betonrot geconstateerd in de latei op de begane grond in de voorgevel en vragen ons af wat de kosten van de reparatie zijn. Wij zouden dit graag willen laten repareren .

Metselwerk boven kozijn achter zonnescherm repareren

Ik wil metselwerk boven het kozijn herstellen. Circa 3 steenlagen boven het kozijn en voor de baksteen latei liggen los. Zie bijgevoegde foto's.

Cementbepleistering met isolatie op garage

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een enkelsteens garage muur die bij de woning betrokken wordt.

Opnieuw voegen van de buitenmuur

Wij krijgen vochtdoorslag vanuit de buitenmuur. Nu is er geconstateerd dat er gebroken voegen zijn. Wellicht is dit de oorzaak. Daarna is impregneren wellicht een verstandige keuze. Het gaan om 26,5 m2.

Schoorsteen met kunststof bekleden

De oude betonnen schoorsteen lekt en daar willen wij graag een overzetschoorsteen omheen om verdere lekkage te voorkomen. Circa 80 cm hoog en ook 80 cm breed en diep. De schoorsteen zit halverwege het dak van de zolderverdieping. Op de zolderverdieping is ook een dakkapel. De woning is een hoekwoning. De buren hebben metalen omhulsels maar kan het ook met kunststof?

Nieuwe schoorstenen opmetselen

Onze schoorstenen zijn in de '70-ies van het dak gehaald. De schachten zitten tot onder de dakpannen. Het gaat om vier schoorstenen. Drie met twee schachten en eentje met drie schachten. Twee zijn ± 1 meter hoog, twee van ± 1,5 meter. Er komen in totaal dus 9 schoorsteenpotten op. Die schaffen we zelf aan. En er moeten loodflappen aangebracht.

Daklood repareren en waar nodig vervangen

Woning in zijn geheel nakijken en eventueel vervangen / repareren van het loodwerk. Schoorsteenbuis van openhaard waterdicht maken op dak. Openhaard is namelijk verwijderd.

Beschadigde gevel renoveren

Voegwerk en beschadigde stenen (ongeveer 20) vervangen. Ook de gevel reinigen en impregneren.

Halfsteense borstwering opmetselen

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor ongeveer 13 m2 schoon metselwerk, borstwering, halfsteens waalformaat, halfsteens verband. In overleg dient ook het voegwerk, platvol, gedaan te worden. De materialen, metselsteen en specie zijn op locatie. Het stel werk is al gedaan. Werk data: eerste week van juni

Buitenmuur metselen van een aanbouw

Het betreft het uitvoeren van 35 m2 enkelsteens metselwerk.

Dilatatievoegen vervangen

Ik wil 2 dilatatievoegen laten vervangen.

Reinigen en impregneren van de gevel

Graag offerte voor reinigen en impregneren. Kan er iemand langs komen om te kijken of het nodig is. Het betreft een vrijstaande woning met 50 m2 geveloppervlakte

Keralit plaatsen op de gevel

Er is een geveltje met puntdak die beide uit hout zijn opgetrokken. Dat hout moet vervangen worden door Keralit. Afm. Onder: 3,20m x 2,30m incl. Deur Afm. Boven: hoogte ongeveer 1,80m. Voor deur moet een nieuw kozijn worden geplaatst.

Voegen van de schoorsteen renoveren

Het voegwerk van de schoorsteen op het huis ziet er op sommige plekken slecht uit.

Voegwerk vervangen van de schoorsteen

Een gedeelte van het voegwerk van onze schoorsteen is in slechte staat of is weg. Mogelijk al sprake van hele lichte lekkage. Dit moet aangepakt worden

Hoekhuis reinigen en impregneren

In 2004 is onze woning gereinigd en geïmpregneerd. Nu wil ik het huis volgend jaar graag weer laten doen. Het betreft een hoekhuis met witte breuksteen. Vanaf de eerste verdieping begint het schuine dak al, dus het betreft voornamelijk de gevel van de begane grond aan de voor-, zij- en achterkant. Mogelijk heeft de hele wijk interesse, vanwege de cacaobrand van december 2013. Dit zijn allemaal woningen met witte breuksteen.

Latei repareren

Op de eerste verdieping zit een betonnen latei boven mijn raam van 1.5 meter breed. Hierbij brokkelt het beton af en is de bewapening zichtbaar. Ik wil graag advies en een prijsopgave voor vervanging of reparatie.

Garagegevel reinigen en impregneren

Wij willen onze zijgevel laten schoonmaken en impregneren. Het is een huis uit 1975 met gele stenen. Het gaat om het gedeelte boven de garage.

Woning rondom impregneren

1 gevel reinigen 2 impregneren gevel totaal 60 M2 rondom huis

Gevel rondom woning impregneren

1 gevel reinigen 2. Impregneren gevel totaal 60 M2 rondom huis

Gevel reinigen en impregneren

1. Gevel reinigen 2. Impregneren gevel

Gevel kalkzandsteen reinigen en impregneren

Onze huizen hebben witte kalkzand stenen, twee onder een kap met garage en 23 jaar oud. Zijn meerdere keren al geïmpregneerd. Deze dient te worden gereinigd en geïmpregneerd. Graag prijsopgave incl. hoge druk afspuiten.

Uitbreiding bestaande schuur

Uitbreiding bestaande schuur. Reeds aanwezig schuur 3 x 2.15 met 4,80 x 2.15 tot 7.80 x 2.15. Totale fundering is aanwezig. Schuur van eensteens wanden en simpele dakopbouw van eternietplaten. Bijna alle benodigde materialen zijn aanwezig zoals hout, platen, dakbedekking, kozijnen en deuren. Betreft dus metselen wanden en bitumen dak leggen.

Buitengevel doorbraak/opening realiseren ...

Buitengevel doorbraak/opening realiseren (frezen, slijpen) voor tuindeuren gelijkvloers en raam 1e verdieping, latei 5,10m conform bouwkundige berekening plaatsen en voorafgaande de gevelmuur stutten of anderzins opvangen en zekeren tegen instorting. 1e verdieping opening van 1mbreed x 1,5m hoog uitslijpen/ frezen en latei plaatsen. Het betreft een spouwmuur, 5,7 meter breed, tot 4 meter haaks omhoog en daar boven een puntconstructie waar ook een raam ingefreesd moet moet worden. Kozijnen plaatsen valt niet onder de opdracht.