Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor muur van bakstenen metselen:

Muur van bakstenen metselen

Ik ben op zoek naar iemand die een bakstenen muur kan metselen van 5 meter breed en 2 meter hoog. Op dit moment vraag ik mij vooral af wat voor globale indicatie mij gegeven kan worden betreffende de kosten.
Onze klant uit West Graftdijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur van bakstenen metselen uit heel Nederland:

Stucwerk op diverse wanden

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1961 en zijn de woning nu aan het opknappen. In de woonkamer zit Spachtelputz op de wanden en we willen dat laten herstellen of met een dunne laag laten oversmeren. In de slaapkamers, hal en overloop moeten de wanden met een dunne laag glad gestuukt worden, zodat wij dat met latex kunnen schilderen/rollen. Het gaat om in totaal ongeveer 80 m². Verder hebben wij nu de wandtegels in de keuken van de muur geslagen en we willen daar de ruwe bakstenen muur glad laten stuken.Het gaat om een muur van 1,5 x 5,0 meter. Er moet 30 m² vloer worden afgedekt. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Tussenmuur van Giboblokken maken in een technische ruimte

In september willen wij een nieuwe binnenwand van Giboblokken laten maken in een technische ruimte, zodat deze in tweeën kan worden gedeeld. De breedte bedraagt 2,5 tot 3 meter, de hoogte ongeveer 4,5 meter. De ruimte bevind zich in de kelder van een flatgebouw en is via een relatief brede trap bereikbaar, gevolgd door een afstap van 3 treden. De muur hoeft niet te bestaan uit fraaie bakstenen en zal enkel dienen als scheidingswand (zie illustratie). Ik zou de offerte graag uiterlijk maandagmiddag 24 april ontvangen i.v.m. een deadline die wij hebben voor het aanleveren van informatie.

Deuropening in de muur laten zagen

Ik wil een deur in een bestaande dubbelsteens buitenmuur plaatsen. Afmetingen deuropening: 120 breed en circa 220 cm hoog. Het gat zal waarschijnlijk iets groter moeten zijn. De buitenkant is schoon metselwerk. De binnenkant is van witte bakstenen. Ik wil graag een offerte voor de complete klus: gat maken en kozijn plaatsen. Er zijn 3 foto's van de gevel waar de deur in moet komen.

Baksteen muur glad maken

Wij hebben een woning gekocht en daar moet een bakstenen muur glad gemaakt worden, zodat we deze kunnen verven. We plakken zelf alles af Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Schuttingdelen plaatsen

Het betreft het plaatsen van 9 schuttingdelen. Begin en eind kunnen aan bakstenen muur worden bevestigd.

Schutting op een bakstenen muur plaatsen

Op een bestaande bakstenen muur wil ik graag een houten schutting laten plaatsen. De lengte van de schutting is 150 cm en de hoogte 110 cm.

Lage tuinmuur metselen

Ik heb een diepe voortuin waar een hek/muur nodig is van in totaal 20 meter lang en 1 meter hoog. Het liefst een muur nodig van gemetselde bakstenen. Graag uw indicatie.

Screen plaatsen van Pirisol

Ik wil graag een Pirisol screen laten plaatsen op de eerste etage. De screen is 287 cm breed en 165 cm hoog. Moet geplaatst worden op de gemetselde bakstenen muur. Er kunnen ladders of een steiger staan. De screen is besteld en komt over drie weken binnen.

Kattenluik in buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in mijn buitenmuur laten zetten. Het gaat om het boren van het gat, de afwerking en het plaatsen van het kattenluik. Ik heb nog geen kattenluik aangeschaft, dit kan in overleg met de vakman. De muur is naar verwachting 2 bakstenen dik met daarin tussen wat ruimte (totaal 27 centimeter).

Schuurdak ophogen en dakbedekking vernieuwen

De schuur heeft momenteel een kunststof dak van golfplaten. We willen dit dak laten vervangen door een plat dak van het materiaal EPDM. Het dak willen we gelijk hebben aan het dak van de bijkeuken. Hemelwater moet afgevoerd worden, via een regenpijp in de brandgang. Ophogen / metselen Het dak moet gelijk komen aan het dak van de bijkeuken. Hiervoor moet de schuur opgehoogd worden met bakstenen. De muur die aan de buren grenst bevat over de hele lengte ruiten. Deze ruiten moeten vervangen worden door baksteen. Afmetingen: Lengte: +/- 4 meter, breedte: +/- 2. 5 meter, ophoging bakstenen en dak totaal: +/- 60cm.

Partners

Partners van Casius