Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor muur van bakstenen metselen:

Muur van bakstenen metselen

Ik ben op zoek naar iemand die een bakstenen muur kan metselen van 5 meter breed en 2 meter hoog. Op dit moment vraag ik mij vooral af wat voor globale indicatie mij gegeven kan worden betreffende de kosten.
Onze klant uit West Graftdijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur van bakstenen metselen uit heel Nederland:

Achtergevel verwijderen portaal plaatsen

Graag vraag ik hierbij een offerte aan om een stalenportaal te plaatsen aan de achterzijde van een woning. Het betreft een twee onder een kapwoning met een betonblokken binnenmuur met een luchtspouw en een bakstenen buitenblad. De totale breedte van de muur is 270mm. De constructeur heeft het type balken berekent. Hieruit blijkt dat de onder- en bovenbalk een HE 240B moet zijn en de twee verticale balken HE 200B. De balken dienen geplaatst te worden ter hoogte van de verdiepingsvloer zodat er geen verlaging komt in het plafond. De verdiepingsvloer is een betonnen combinatievloer, net als de beganegrondvloer waaronder een kruipruimte zit van 600mm diep. De onderbalk moet geplaatst worden op de fundering. De twee verticale balken moeten vervolgens met een starre verbinding worden verbonden op de onderbalk. Hierboven op komt dan de bovenste stalenbalk welke ook met een starre verbinding verbonden moet worden. Vervolgens dient er al een bestaande balk IPE 200 verbonden te worden aan de bovenstebalk. Het metselwerk aan de bovenzijde dient door jullie terug geplaatst te worden. Enkele uitgangspunten: - De stalenbalken worden geleverd door ons zelf. - Het puin wordt door ons zelf afgevoerd. - Eventueel hebben wij een machine (laadschop) ter beschikking om de balken te kunnen plaatsen. - De tuin is aan de achterzijde bereikbaar met klein materieel. - De bestaande veranda wordt op voorhand verwijderd. - Er wordt een sleuf getrokken langs de achtergevel tot op de gewenste diepte. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Fundering maken voor tuinmuren

Voor een tuin muur van 4 meter lang en 2,5 meter hoog moet er een fundering gepraatst worden. Voor de muur worden betonnen bakstenen gebruikt van 39x19x19 cm. Verder moeten er ook fundering komen voor wat lagers muurtjes met normal bakstenen van 50 cm hoog. De gebelt lengte is 5,5 meter

Dichten van kattenluik in muurtje

Ik heb een kattenluikje in de muur van mijn 'bijkeuken' dat ik graag gedicht wil hebben. De muur bestaat uit drie lagen, namelijk een stenen, een houten en een gips laag (vanaf buiten gezien in die volgorde). Het gat is ongeveer 25 cm hoog, 20 cm breed en 25 cm diep. Ik heb hier nog een aantal bakstenen liggen die overeenkomen met de stenen van de muur.

Tuinmuurtje op aanwezige fundering bouwen

Ik ben op zoek naar een metselaar welke voor mij een tuinmuur kan metselen. Het gaat om een halfsteense muur met pilaren volsteens stenen in verband welk gelijk is aan de woning ernaast. Het gaat om muur van 7.50 (4 stuken van 1.40 en 90 cm hoog) meter lang, met 5 pilaren over 7 m2. De tuin is goed te bereiken van buitenom. - Er ligt al een fundering; - Bakstenen heb ik al; - De rest van het materiaal moet door opdrachtnemer worden geregeld (hout/cement/gereedschap/etc in offerte vermelden); - In de pilaren (volgens ontwerp) moeten de flexibele pvc leiding verwerkt worden, deze zit al in de fundering. Ik beschik over een ontwerp wat ik u zou kunnen toesturen. Graag hoor ik of je geïnteresseerd bent in deze klus? Voor welke prijs? En wanneer deze uitgevoerd kan worden?

Wanden en plafond afwerken met stucwerk en latex spuitwerk

Wij krijgen op 14 augustus de sleutel van de door ons gekochte twee-onder-een-kapwoning en willen al op 31 augustus gaan verhuizen. In de tussentijd willen wij de wanden en plafonds in de woonkamer/keuken graag netjes laten afwerken met stucwerk en latex spuitwerk. De woonkamer is 8,5 x 4 meter groot en 2,5 meter hoog. Er staan foto's van de woning op Funda. De ondergrond van de muren is divers. Er zijn enkele stukjes bakstenen muur, er is een deel met oud stucwerk en een deel met structuur. We ontvangen graag een bericht van bedrijven die beschikbaar zijn in genoemde weken. We bespreken de klus dan met u en ontvangen uw plan van aanpak en offerte.

Bestaande bouw stucadoren

Wij hebben een 30'er jaren woning met een balken plafond. Het is vooral bestaan stucwerk een klein stukje gipsplaat en een hoek waar de bakstenen bloot liggen, omdat we daar een muur hebben weg gesloopt. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gat boren in de muur voor afzuigkap

Voor de afzuigkap wil ik graag de lucht afvoeren naar buiten. Hiervoor zou ik graag een gat van 150 mm willen laten boren door een kalkzandstenen muur met bakstenen erachter (buitenmuur) en een kalkzandstenen muur (binnen muur). Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn en op welk termijn u dit zou kunnen realiseren? Alvast bedankt voor de terugkoppeling.

Doorvoer maken in keukenmuur

Mijn huis is net opgeleverd in Woudenberg. Voor de afzuigkap wil ik graag de lucht afvoeren naar buiten. Hiervoor zou ik graag een gat van 150 mm willen laten boren door een kalkzandstenen muur met bakstenen erachter (buitenmuur) en een kalkzandstenen muur (binnen muur). Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn en of u dit binnen 2 weken kunt realiseren? Alvast bedankt voor de terugkoppeling. Met vriendelijke groet,

Gat boren voor afzuiging

Mijn huis is net opgeleverd in Woudenberg. Voor de afzuigkap wil ik graag de lucht afvoeren naar buiten. Hiervoor zou ik graag een gat van 150 mm willen laten boren door een kalkzandstenen muur met bakstenen erachter (buitenmuur) en een kalkzandstenen muur (binnen muur). Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn en of u dit binnen 2 weken kunt realiseren? Alvast bedankt voor de terugkoppeling. Met vriendelijke groet,

Gaten in muur boren voor de afzuigkap

Casius, Mijn huis is net opgeleverd in Woudenberg. Voor de afzuigkap wil ik graag de lucht afvoeren naar buiten. Hiervoor zou ik graag een gat van 150 mm willen laten boren door een kalkzandstenen muur met bakstenen erachter (buitenmuur) en een kalkzandstenen muur (binnen muur). Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn en op welk termijn u dit zou kunnen realiseren? Alvast bedankt voor de terugkoppeling. Met vriendelijke groet,

Partners

Partners van Casius