Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Volendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Volendam heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Volendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Volendam of directe omgeving.

40 klanten uit Volendam bevelen een bij Casius in Volendam aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Volendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), raamoppervlak verkleinen en muur opmetselen, stralen/impregneren van meerdere gevels en voorzien van (knip)voegwerk, gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, bekleden van gevels van woonunits 1600 m2, gevel opnieuw bekleden, het isoleren van buitenaf van de gevels en renoveren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Volendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Gevelbekleding vervangen

Het gaat om vervanging oude (kunststof) gevelbekleding incl. dakspanen/windveren aan de achterkant van mijn huis. Geen idee of er isolatiemateriaal achter geplaatst is.

Metselwerk stralen en lateien repareren

Wij zijn uitgenodigd om een prijsopgave te maken voor het werk op de “ Dulongstraat en omstreken te Amsterdam “. Er zit nu een kwartsverf op al deze woningen. De verf moet er afgestraald worden. En de betonnen lateien moeten worden gerepareerd. Het werk bestaat uit diverse onderdelen, maar voor jullie specifiek. Graag een prijsopgave voor 1 woning, die als prijspeil dient. Het gaat om een grote renovatie aan woningen in de Watergraafsmeerbuurt. • Het verwijderen van de kwartsverf van het metselwerk van de bovenverdiepingen van de woningen • Het repareren van de betonnen lateien boven de ramen Graag ontvangen wij een offerte voor deze onderdelen. U dient uw prijsopgave te doen voor 1 woning, waarbij het prijspeil is voor alle 188 eengezinswoningen, 88 duplexwoningen en 6 bedrijfsruimten. Uitvoering start 1e kwartaal 2019.

Metselaars gezocht

Wij zijn een aannemer van metselwerken. Wij zijn op korte termijn, maar ook op de langere termijn op zoek naar metselaars. Tot het einde van 2015 zitten wij goed in het metselwerk en lijmwerk en wij voeren werken uit in de Randstad. Werken die op dit moment in uitvoering zijn bevinden zich in Amsterdam - Amsterdam Noord - Hoofdorp - Haarlem - Lisse - Nieuwkoop. Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met Wij horen graag van U,

Voegrenovatie en spouwmuur isolatie

Een voegrenovatie en spouwmuurisolatie. Een deel van de voegen zit los. Het huis is van midden jaren '60. Hoekwoning met voor-, zij- en achtergevel. Oppervlakte 9 diep en iets van 5 breed, begane grond, eerste verdieping en een vliering.

Voegen uit voorgevel hakken en opnieuw aanbrengen

De voegen van de voorgevel moeten worden uitgehakt. Totaal ongeveer 20 m2. Totale nokhoogte is ongeveer 7 meter. Indien mogelijk graag een aparte offerte voor een nieuwe voeg, lichtgrijs volle voeg. Steiger niet in bezit, ook graag in offerte meenemen.

Verflaag van gevel verwijderen

Hallo ik moet een voorgevel van een woning stucen maar de oude verflaag moet worden verwijderd het gaat alleen om het stuk boven het voor raam de voorgevel loopt in een punt het is oude woning in edam

Voorgevel renoveren

Ik moet een voorgevel van een woning stucen maar de oude verflaag moet worden verwijderd. Hiervoor ben ik opzoek naar een vakbedrijf.

Zijgevel met isolatie metselen

Buitenblad gevel verwijderen en afvoeren, isolatie aanbrengen en zijgevel opnieuw opmetselen, voegen en impregneren. Stenen verzorgen we zelf. Ca 66 m².

Herstel metselwerk en lood

Herstel metselwerk en lood dakopbouw van een appartementen-complex in verband met lekkage. Dakopbouw is ongeveer 4 bij 4 meter. Ik weet niet of alle kanten gerenoveerd moeten worden of alleen de regenkant. Graag komen kijken.

Aanbouw van schuur tegen bestaande ...

Aanbouw van schuur tegen bestaande berging. Ingang schuur met elektrisch roldeur en aan de zijkant openslaande deuren. Misschien dat er nog geheid moet worden of een H-balk in kan. Schuur eventueel gelijk met de buren aanbouwen. Tevens een betonnen achterstraat met 1 of 2 afvoerputjes/drainage.