Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel spachtelputzen:

Gevel spachtelputzen

Buitenwerk Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz
Onze klant uit Vijfhuizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel spachtelputzen uit heel Nederland:

Gevelwerk semi bungalow isoleren, spachtelputzen en witten

Het omvat een vrijstaande semi bungalow in Middelharnis met circa 200 m2 gevelwerk waarin 9 grote en kleine ramen plus 2 sets tuindeuren een voordeur en een peilraam verwerkt zijn. De werkzaamheden zouden omstreeks september moeten starten. Gevelisolatie willen we uitgevoerd in 100 mm dikke harde polystuc hr, bestaande gevel is een redelijk vlakke uit metselwerk opgetrokken gevel. Plint opgetrokken in Belgisch hardsteen (eventueel door derden uit te voeren) na isoleren alle sparingen en doorvoeren haaks afwerken met hoeknaalden. Afwerking van isolatie met spachtelputz en 2 maal sausen.

Gevel spachtelputzen

Buitenwerk Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Gevel spachtelputzen van een oude woning

De oude woning moet opgeknapt worden. Isolatie rondom en daarna gestuukt. Alleen de begane grond. Ongeveer 100 m2 min de deuren en ramen. De isolatie moet ook nog aangebracht worden. Buitenwerk: 100 m2 Huidige ondergrond: diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz

Bestaande gevel spachtelputzen

Buitenwerk Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Gevel spachtelputzen

Buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Gat in de gevel dichten en muur spachtelputzen

Het dichten van een gat in de buitenmuur. Het gat, rond 15 cm, is ontstaan door het verwijderen van de afvoerbuis van een gashaard en zit in de buitenmuur van de begane grond vlak onder het plafond. Het gat aan de buitenkant afdichten met een plaatje van ongeveer 25x25 cm. Aan de binnenzijde 2,5 x 1,5 meter stucen of spachtelputzen daar waar de schouw/gashaard heeft gestaan om de wandafwerking gelijk te trekken met de rest van de woonkamer. Uitvoering: voor 17 september gereed i.v.m. het leggen van de vloer.