Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Velsen Zuid te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Velsen Zuid heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Velsen Zuid u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Velsen Zuid of directe omgeving.

47 klanten uit Velsen Zuid bevelen een bij Casius in Velsen Zuid aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Velsen Zuid bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kantoorpand gevel afwerken en isoleren, woning nieuwbouw metselen, gevels isoleren, zolder renoveren en een latei repareren en vervangen, gevels stucen en isoleren, het isoleren en bekleden van de buitengevels, gevelbekleding aanbrengen, buitengevel voorzien van crepi, spuitkurk aanbrengen, gevels renoveren, buitengevel van oud huis isoleren en glad stucen, zijgevel isoleren, stenen muur als erfscheiding met pilaren metselen, voegen vervangen, spuitkurk op nieuwbouw woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Velsen Zuid staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Buitengevelisolatie en afwerking met steenstrips

Het gaat om het isoleren en afwerken met steenstrips van drie zijden van een twee onder een kap woning gaan (90 m2). Zoveel mogelijk conform een bestaande situatie. Bij voorkeur een minimale isolatiewaarde van R5 toekennen. Spouwmuurisolatie niet mogelijk vanwege de dikte van de spouw.

Spuitkurk aanbrengen op de woonark

Wij willen op onze woonark spuitkurk laten aanbrengen in verband met onderhoud. Deze is 17 bij 4.50 bij 2.50 meter ongeveer.

Rollaag laten metselen

Boven de voordeur moet een rollaag gemetseld worden. De stenen zijn al aanwezig, de overige materialen niet.

Voegen van gevels

Ik wil graag de voegen en beertjes van mijn schuur laten voegen. De schuur is 25 meter lang en 2.50 meter hoog. Dan ook graag wat muurtjes als kaderrand (50 cm hoog bij 30 meter lengte). De beertjes staan aan de weg (2 m2).

Herstellen schoorsteen

Ik wil graag mijn schoorsteen laten herstellen. Het bovenste deel, 1 meter hoog, dient te worden gevoegd, schoongemaakt en de betonnen afdekking gerepareerd. De schoorsteen zit op de hoek van de woning, kan alleen bereikt worden met een steiger. Ik denk dat er ook een aantal dakpannen vervangen dient te worden.

Gevel laten voegen

Ik wil graag oude voegen verwijderen, en de gevel opnieuw laten voegen. De hoogte is 8,9 meter en breedte bijna 9 meter (Loopt uit in de punt). Om beide hoeken is ongeveer 30 cm. omgemetseld. De gevel staat in een poort van 1,50 meter breed.

Gevel uitlslijpen en opnieuw voegen

De achtergevel dient te worden uitgeslepen en opnieuw gevoegd. Het gaat om 2 zijmuren, 4 bij 1.5 meter, een muur van 2 bij 3 meter en een tuinmuurtje van 6 bij 0.6 meter.

Gemetselde tuinmuur herstellen

Het betreft het uitfrezen van 3 verbandstenen en deze te herstellen in de originele staat.

Reinigen en voegen van een gevel van een ...

Reinigen en voegen van een gevel van een bestaande 2 onder een kap woning, geschatte opp. 160 m2