Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Ursem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Ursem heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Ursem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Ursem of directe omgeving.

24 klanten uit Ursem bevelen een bij Casius in Ursem aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Ursem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel dakopbouw bekleden, houten gevelbekleding voor 2 zelfbouwhuizen, balkonconstructie jaren '30 woning, metselwerk om nieuwbouwwoning te realiseren, buitengevel isolatie, geïsoleerde scheidingsmuur plaatsen, gevel renovatie, buitengevels isoleren, fundering maken voor een muur, keralit gevelbekleding plaatsen, gevel bekleden met aluminium en cortenstaal, het bekleden van een houten gevel, gevel bekleden met crepi, chalet opnieuw bekleden met kunststof of steenstrips, gevel opnieuw bekleden en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Ursem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Steenstrips van 2 zijwangen beplakken geprefabriceerde dakopbouw

Wij zouden willen dat u een door ons geprefabriceerde dakopbouw te Ursem de twee zijwangen met steenstrips gaat beplakken. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Ongeveer 20m2.

Schoorsteen opnieuw opmetselen

Wat zijn de kosten om een schoorsteen opnieuw op te metselen en nieuw lood aan te brengen. ( afbreken kop en opnieuw opmetselen en niew lood aanbrengen, eventueel met betere bakstenen aangezien sommige gescheurd zijn. ( zeg maar komplete nieuwe schoorsteenkop. Foto kan ik binnekort maken. Email geen telefoon.

Binnenzijde van het zwembad afsmeren

Het zwembad is aan een opknapbeurt toe. De zijkanten zijn van betonblokken. Die moet worden afgesmeerd. Het bad is 10 x 4 x 1,5 meter.

Spouwmuur leeghalen

Ik wil voor een tussenwoning de oude isolatie laten verwijderen. Het betreft ongeveer 60 meter. De voor- en achtergevel plus bijkeuken. Het betreft zacht lichtbruine isolatiemateriaal. Wat kost het om dat op te ruimen?

Aan de zijkant van de woning is bij de ...

Aan de zijkant van de woning is bij de bouw (1990) een schuin aflopend buitenmuurtje opgetrokken uit dezelfde steensoort en voeg als de woning. Dat muurtje wil ik weg hebben en nadien de wand netjes afgewerkt hebben, dus niet gladgepleisterd, maar met de zelfde gele steen en voeg afgewerkt als het huis.