Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor balkon repareren:

Balkon repareren

Ik heb een drive in woning met twee balkons tegen de woonkamer aan. Aan 1 balkon zit een scheur aan de zijkant over enkele meters. Deze is 5 meter ongeveer. Deze wil ik het liefst laten injecteren.
Onze klant uit Uithoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon repareren uit heel Nederland:

Balkon lekkage repareren

Er is lekkage bij het balkon aanwezig waardoor de muur vochtig is en er lekkage schade is ontstaan. Er is een scheurtje aanwezig maar de kitrand lijkt ook niet goed te zijn. Het balkon is 5 meter breed en 1 meter diep.

Stalen balk balkon vervangen of repareren

Herenhuis uit 1910 met balkon (circa 3 meter breed) op 1e verdieping aan voorzijde met 4 ondersteunende stalen balken. Deze stalen balken hangen licht los van betonnen vloer balkon (verzakking door waarschijnlijk corrosie). Enkele stenen in muur waar de 4 stalen balken in gaan, beginnen los te raken. Graag offerte voor herstel stalen balken ter ondersteuning balkon.

Hemelwaterafvoer repareren

Namens de VvE van onze appartementen moeten er herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. Het gaat om de hemelwaterafvoer en de balkons moeten worden aangepakt. Het balkon lekt water naar de berging en de tinnen randen zijn los. Mogelijk moet er nog licht metselwerk worden gedaan.

Betonrot repareren

In mijn balkon van 95 x 160 cm is betonrot aanwezig. De bovenkant heeft scheuren en onderkant brokkelt. Dit is geconstateerd toen geschilderd moest worden. Graag wil een bedrijf aanbevolen krijgen die dit kan herstellen.

Balkondeur reparatie

Ik zoek een deurenspecialist die mijn deur naar het balkon kan repareren. Het gaat om een houten deur die niet geheel geopend kan worden.

Hekwerk van het balkon en dakterras repareren

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het controleren en eventueel repareren/verstevigen van ons hekwerk op het dakterras als ook van het balkon op de tweede verdieping. Overigens is er ook lekkage bij dit balkon. Het is twee jaar geleden ongeveer gebouwd, maar ik heb mijn twijfels of dit constructief correct is gedaan en ook aan de wettelijke eisen voldoet. Het hekwerk bij het terras en ook het balkon voelt niet stevig. Kunt uw bedrijf mij van advies voorzien/ de hekken/het balkon op korte termijn inspecteren? Veel dank alvast voor uw antwoord!

Stalen balk balkon vervangen of repareren

Het vervangen van 2 balkonranden, stalen UNP profielen verwijderen en nieuwe aanbrengen.

Betonschade repareren

Aan ons huis is door een bouwkundig adviseur op 3 plekken betonschade geconstateerd. In de kruipruimte is een kleine reparatie nodig, in het portiekje en aan het balkon aan de achterzijde is een reparatie noodzakelijk. Ik hoor graag of jullie ons kunnen helpen.

Balkon betonrot herstellen

Het betonnen balkon is ongeveer 4.75 meter breed en 1 meter diep. Aan de onderzijde is op meerdere stukken de geroeste wapening zichtbaar. Dit wil ik graag laten repareren.

Balkon reparatie

Reparatie balkon: 3 balken controleren en restaureren (1 met scheur, 2 met kleinere plekjes). Repareren 2 balkon vloeren (loszittende tegels verwijderen en aanbrengen van nieuwe laag met verbeterde afwatering).

Partners

Partners van Casius