Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Uithoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Uithoorn heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Uithoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Uithoorn of directe omgeving.

483 klanten uit Uithoorn bevelen een bij Casius in Uithoorn aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Uithoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren, buitengevels renoveren, gestuukte buitenmuren van volledige woning opknappen, volledige buitengevel renovatie, prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen, woning isoleren, isolatie aanbrengen, gevel en kruipruimte isoleren, gevel bekleden, advies en isoleren voor en achtergevel isoleren, gevelrenovatie uitvoeren, gevel reinigen, voegen en wit schilderen, buitenkant van de gevel isoleren en afwerken, garage metselen, buitenzijde isoleren en afwerken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Uithoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Balkon repareren

Ik heb een drive in woning met twee balkons tegen de woonkamer aan. Aan 1 balkon zit een scheur aan de zijkant over enkele meters. Deze is 5 meter ongeveer. Deze wil ik het liefst laten injecteren.

Tuinmuur met pilaren metselen

Ik wil een tuinmuur op onderheidde ondergrond laten plaatsen van wit Noorse stapelblokken met een afmeting van 15 x 15 x 60 cm, 3 lagen met een totale hoogte van 45 cm. De lengte van de muur is 630 cm. Beginpilaar 15 x 15 cm met een hoogte van 195 cm (te bevestigen aan de gevel), twee tussenpilaren 40 x 15 cm met een hoogte van 195 cm (indien te smal voor de pilaar dan 40 x 30 cm) en een eindpilaar in L-vorm 40 x 30 cm met een hoogte 195 cm. Verder moeten er afdekplaten op de 4 pilaren komen en tussen de pilaren in worden aluminium planken gezet.

Gat boren voor afzuigkap

Gat boren voor afzuigkap in een woning uit 2015. Mogelijk op woensdag of donderdag overdag, s'avonds of in het weekend. Het werk moet in Mei 2018 (deze maand) worden verricht. Foto's toegevoegd zie bijlage.

Blokken lijmen in bedrijfspand(en)

Wij hebben een bedrijfspand in aanbouw waar ongeveer 600 m2 schoon lijmwerk gedaan moet worden met stenen tussen kolommen in. De hoogte van de muren is 7 meter waarvan 7 x 9 meter lang en 4 x 5 meter lang. Wat gaat dit kosten met en zonder stenen? Het gaat om 7 loodsen Graag een offerte per vierkante meter of een offerte met aanneemsom.

Buitenmuren impregneren

Ik wil de buitenmuren laten impregneren. Het gaat om ongeveer 45 m2. Er zal een steiger gebouwd moeten worden. Het gaat om gemetselde stenen.

Schoorsteen impregneren en opnieuw voegen

De schoorsteen heeft een aantal nieuwe voegen nodig. Schoorsteen moet opnieuw geimpregneerd worden. Tevens moet de bovenplaat opnieuw aangesmeerd worden. Controle/vervangen lood. Het huis is gebouwd in 1987. Plaats Uithoorn. Graag een kostenindicatie en eventueel meerwerk aangeven.

Gat boren door de buitenmuur voor afzuigkap

Gat boren van 160 mm t.b.v. van de afzuigkap, door baksteen muur en binnen muur van onbekend materiaal, maar het is geen beton in ieder geval.

Voegwerk opnieuw voegen en impregneren

Het uitnemen van de bestaande voegen uit een huis gebouwd 1982, 2 verdiepingen hoog. Direct aan doorlopende weg. Ten hoogte van de lateien is herstelwerk nodig. Opnieuw voegen en op advies van u wel of niet impregneren. Ik ben zeer benieuwd wat dit gaat kosten.

Balkonreparatie vanwege betonrot

Van ons balkon is een stukje afgevallen. We denken aan betonrot. Het balkon is aan de voorkant van de woning. Meerdere woningen hebben er last van. Mijn balkon zit op de eerste verdieping. Graag uw advies en gratis offerte.

Binnenmuur en buitenmuur metselen

Ik wil graag 56 m2 buitenmuur laten metselen en graag 50 m2 binnenmuur kalkzandsteen plakken met lijm.

Schoorsteen impregneren en opnieuw voegen

Ik wil mijn schoorsteen op het dak op kleur laten voegen en impregneren.

Gevel aanpassen en kozijn wijzigen

Graag willen wij van onze tussenwoning de achtergevel op de 1e etage aanpassen. Er is nu een enkel kozijn en we willen daar een dubbel kozijn om daarmee een extra kamer te kunnen creëren. Ook het plaatsen van de extra binnenmuren, binnendeuren, aanpassen van elektra en cv voor het creëren van de extra kamer en het stuken van de nieuwe wanden hoort bij de opdracht. De gevel bevindt zich boven een uitbouw en is daardoor gemakkelijk bereikbaar. Het bitumen dak van de uitbouw is ook aan vervanging toe dus ook dat kan (aan het einde van de klus) meegenomen worden in de opdracht.

Schoorsteen verwijderen of opknappen

Schoorsteen. Schuin dak.

Garagemuur impregneren

Ik heb een garage met een enkelsteensmuur van ongeveer 6 meter lang en 2,40 meter hoog. Tijdens regenbuien komt er een hoop water aan de onderkant van de muur de garage binnen. Aan de onderkant van de muur zijn er geen gaten of iets dergelijks zichtbaar. Ik wil graag dit probleem laten verhelpen. Ik weet niet of impregneren voldoende is, of dat er nog een binnenmuur gerealiseerd moet worden. Graag u advies en een prijsopgaaf.

Beton herstellen, stucen en schilderen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen. We willen samen met de buren het beton op 1 hoog en aan de zijkanten laten repareren, stucen en schilderen. De buiten muren op de eerste etage hebben beton rot, dit moet gerepareerd worden. De breedte van het huis is ongeveer 5.5 meter en de hoogte zal ongeveer 0.50 centimeter zijn. Er zullen 2 huizen gedaan moeten worden aan zowel de voor- als achterkant.

Muur impregneren

Garage muur aan 2 kanten laten impregneren. tussen woning

Gemetselde schoorstenen renoveren

Een van de twee gemetselde schoorstenen van mijn vrijstaande woning is aan een stevige renovatie toe. Het betreft de schoorsteen aan de linkerzijde, kijkend naar de voorgevel van het huis. De schoorsteen is vanaf de oprit middels een ladder te bereiken. Er zijn foto's beschikbaar.

Gevel voegen met nieuw voegwerk

Ik wil mijn gevel laten renoveren. Er moeten ca. 30 bakstenen worden vervangen en alles moet opnieuw gevoegd worden. Afmeting: ca. 10 m lang en 8 m hoog, vlakke muur en geen ramen of deuren.

Keralit gevelbekleding aanbrengen

De gevel van de bovenste verdieping van mijn woning is bekleed met stucwerk, maar dat verkeert in slechte staat en nu wil ik kijken of bekleding met Keralit een goed alternatief is. Het zal gaan om tussen 50 en 40 vierkante meter. Er bestaat een kans dat meerdere bewoners mee gaan doen. De werkruimte rondom de woning is prima bereikbaar.

Gevel voegen met nieuw voegwerk

Ik wil graag mijn zijgevel opnieuw laten voegen. En ook de schoorsteen. Het is 35 a 40 m2 ongeveer. Bakstenen gevel en platte voeg, huis van jaren '60.

Scheurvorming in de gevel herstellen

Ik heb 3 maanden geleden mijn huidige woning gekocht. Volgens een bouwkundig inspectierapport blijkt het volgende: het metselwerk aan de voorzijde van de woning (net boven het keukenraam) vertoont scheurvorming a.g.v. spanningen van de latei in de gevel. Er wordt geadviseerd om de scheurvorming dicht te zetten door het metsel- en voegwerk plaatselijk te herstellen. Ik zou graag een offerte willen ontvangen omtrent de genoemde werkzaamheden.

Gevel renoveren

Scheur in de achtergevel dichten. De scheur is ongeveer 6 stenen lang. Bakstenen gevel. De scheur is waarschijnlijk ontstaan door zwaar verkeer. Huis van 1960.

Tuinmuur verfvrij maken

Ik heb een muur in mijn tuin 2 maanden geleden donkergrijs geverfd, mijn buurman is hier niet blij mee en wil dat ik zijn muur weer in originele staat terugbreng. Is dit mogelijk? Het gaat om een bakstenen muur. Afmeting 2.50/2.70 bij 2.50/2.70 meter. Muur moet dus gereinigd worden.

Renovatie schoorsteen

Graag vrijblijvende prijsopgave voor renovatie schoorsteen, d.w.z. voegen uithakken en opnieuw voegen, stenen schoonmaken, lood behandelen, cement op bovenzijde vervangen, plaatsen 2 kraaienkappen.

Houten gevelbekleding gedeeltelijk vervangen

Houten gevelbekleding is gedeeltelijk aan vervanging toe. Sommige planken zijn enigszins aan het rotten op de naden en dienen dus gedeeltelijk vervangen te worden. Eén en ander is dekkend wit gebeitst. Vrijstaande woning van 2 woonlagen, over de breedte van het huis, op een hoogte van 7m ongeveer. Het middengedeelte van de gevel. Ongeveer grof geschat 6 of 7 planken vervangen, ongeveer 7m lengte.