Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buiten muren renoveren:

Buiten muren renoveren

Hakken, voegen, impregneren en chemisch reinigen en of onder hoge druk schoon spuiten. Geen zandstraal! De oppervlakte van mijn woning is circa 84 vierkante meter. Het gaat hier om een rijtjes woning daterend uit 1976. Eventueel willen de 7 aangrenzende woningen ook mee doen. werkzaamheden graag ergens in het voorjaar van start laten gaan.
Onze klant uit Schagen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buiten muren renoveren uit heel Nederland:

Buitenmuren verven

Het betreft buiten muren verven. Ongeveer 150m2 Ral 9001 Met vriendelijke groet, Patrick

Buitenmuur zandstralen, opnieuw voegen en impregneren

Graag zou ik per e-mail een offerte ontvangen voor het zandstralen, opnieuw voegen en impregneren van de buiten muren van een rijtjes woning. Het gaat om een voorgevel, stukje achtergevel en schuur. De totale oppervlakte is ongeveer 32 m2. Alvast bedankt voor de moeite.

Uitbouw aan achterzijde woning

Wij willen een uitbouw van 6 x 2 meter aan de achterzijde van onze nieuwe woning. Zijkanten opgetrokken uit baksteen. Fundering van de woning is een strokenfundering. Bij de woning dragen alleen de buiten muren. er is geen profiel nodig. Bij de achterpui willen wij een schuifpui van hout met hr++ glas. (4 delen). De pui graag in de kleur antraciet. Graag contact per mail en anders maandagmiddag pas na 2 uur s'middags

Geluidsisolatie aanbrengen

Tuinmaximaal wil een vergaderruimte laten isoleren voor geluid. De vergaderruimte heeft aan twee zijdes gemetselde binnen muren en twee zijdes bestaan uit inzetwanden met ramen. De afmetingen van de vergaderruimte zijn 5,0 meter * 4,1 meter. De hoogte tot aan het plafond is 2,7 meter. De ruimte boven het systeem plafond bedraagt 1,1 meter. De vergaderruimte moet zodanig zijn geïsoleerd tegen geluid, dat buiten de ruimte de gesprekken niet kunnen worden gehoord.

Buitenmuur impregneren of stukadoren

Buiten muren impregneren die boven de aanbouw zitten. Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Stucen met elastische spachtelputz

We hebben een aantal jaar geleden een groot deel van het behang verwijderd en geverfd. Muren zijn deels buiten muur, deels gipsbeton en een paar gipsplaten. Er moeten wat scheuren gerepareerd worden en ik wil dat het alsnog met elastische stuc wordt gedaan. Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Vocht in hoek van voorgevel verhelpen

Aan de voorkant hebben in de hoek van het huis (wat lijkt op) doorslaande vocht. Het is een driehoek in de hoek van het huis van onder naar boven precies in de hoek aan de binnenkant van de muur. De muren zijn buiten muren en direct aan de tuin. De driehoek is ongeveer 60 cm wijd en 40 cm hoog.

Garagedeur vervangen door vaste pui met deur en raam

Wij willen de kanteldeur in de garage vervangen door een houten kozijn met deur (links naar buiten draaiend) en links door dubbelglas HR+ tot aan de dorpel. Dit mag ook een smal raam zijn en de rest van hout. Deze pui bevindt zich onder een luifel en lichtinval is wel gewenst omdat er verder geen ramen in de garage aanwezig zijn. Tussen de muren is het 2.37 meter breed en de hoogte is circa 2,30 meter. Offerte graag inclusief glas en plaatsing en oude garagedeur afvoeren. (werkt overigens als nieuw) Bijgevoegde foto is een indicatie hoe het zou kunnen. Deur zoals afgebeeld is niet de bedoeling maar wel op deze manier. De tweede foto is ook een optie. Wat kunt u aanbieden?

Houten buitenmuren vervangen door metselwerk

De wanden van onze bijkeuken zijn nu opgebouwd uit een houten betimmering aan de buitenzijde, steenwol isolatie en daarop aan de binnenzijde gipsplaten op houten staanders. Wij overwegen om de houten betimmering buiten te laten vervangen door gemetselde muren. Het gaat om ongeveer 10 m². Er is als fundering nu een gestorte betonnen vloer. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen dan uw advies en een offerte.

Muurtjes buiten om de woning schoonmaken

Alle muren om de woning schoonmaken incl tussen muur. (Zie foto) Eventuele voegen die hierdoor stuk gaan kunnen die ook worden gerepareerd? Had meerdere foto's gemaakt maar kan er maar 1 bijvoegen

Partners

Partners van Casius