Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Schagen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Schagen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Schagen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Schagen of directe omgeving.

199 klanten uit Schagen bevelen een bij Casius in Schagen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Schagen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, keralit Gevelbekleding plaatsen, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, houten rabatdelen door kunststof rabatdelen vervangen, stucwerk gevel verwijderen en baksteen bloot leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Schagen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Voegwerk gevel en schoorsteen herstellen

Wij willen het voegwerk van onze schoorsteen en zijgevel, op plaatsen waar dat nodig is, laten herstellen, plus verschillende loodaansluitingen laten vernieuwen. Gaat om een dak van 8 bij 4,5 meter.

Het vervangen van houten door kunststof gevelbekleding

Ik zoek een gevelspecialist die de houten gevelbekleding in de punt van twee 2-onder-1-kap-woningen kan vervangen door nieuwe kunststof bekleding. Het gaat in totaal om 32 m2 met een maximale werkhoogte van 9 meter. Het gaat om werk aan de voor- en achterzijde van de woning. Bijgevoegd 2 foto's van voor- en achterkant huis, punten zijn nu voorzien van Red Cedar houten Rabat delen op een prefab punt van hout. Werkende breedte is ongeveer 12,7 cm. Het zal alkemaal wel op een regelwerk zitten, denk ik. Per huis is het ruim bemeten voor en achter 16 m2 totaal x 2 is ongeveer 32 m2. Materiaal moet wel goed zijn, geen B keuze.

Houten rabbatdelen voor kunststof vervangen

Het gaat om het vervangen van houten rabbatdelen door kunststof. Circa 15 meter lang 60 cm hoog (uitbouw) en 9 meter 90 cm hoog (achtergevel).

Gevel op de bovenverdieping bekleden

Het betreft een vrijstaande woning van de bovenverdieping. Deze is nu betimmerd met houten rabatdelen en dit willen we laten vervangen door zink. Welke oppervlakte moet bekleed worden? : meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? : nee In welke metaalsoorten heb je interesse? : zink

Hout op de gevel vervangen voor Keralit

Ik zou het graag het houtwerk onder de dakgoten laten vervangen. Voorkant huis en achterkant. En tevens de zijkant van het huis naar de nok. Het betreft hier om een plank breedte. Breedte voor ; 5500 mm Breedte achter ; 5500 mm Voorkant naar de nok +/_ 6000 mm Achterkant naar de nok +/_ 8000 mm Oud hout verwijderen en afvoeren.

Schoorsteen opnieuw voegen

Ik wil twee schoorstenen opnieuw laten voegen. Het gaat om een rijtjeshuis in Schagen, ongeveer 40 jaar oud. Het betreft twee dubbele schoorstenen (2 woningen met een schoorsteen). De schoorstenen zijn bereikbaar per trap of stelling.

Buiten muren renoveren

Hakken, voegen, impregneren en chemisch reinigen en of onder hoge druk schoon spuiten. Geen zandstraal! De oppervlakte van mijn woning is circa 84 vierkante meter. Het gaat hier om een rijtjes woning daterend uit 1976. Eventueel willen de 7 aangrenzende woningen ook mee doen. werkzaamheden graag ergens in het voorjaar van start laten gaan.

Betonreparatie bij het balkon

Door het opnieuw plaatsen van de balkon railing is er aan de onderzijde van het balkon wat beton afgebrokkeld waardoor de bewapening zichtbaar is. Ik hoor graag van u!

Slecht voegwerk woonhuis herstellen

Het voegwerk wat slecht is geworden moet hersteld worden. Het voegwerk van een woonhuis, rijtjeswoning. De woningen verspringen dus de voor- en achtergevel zijn niet gelijk. Voor- en achter is er metselwerk en deels is de gevel met hout afgewerkt.

Gat in de buitenmuur maken voor de afzuigkap

Ik wil een gat in een dikke buitenmuur laten boren voor de afvoer van de afzuigkap. Er is nog geen opening in de muur aanwezig. Ik ontvang graag een offerte.

Gevelwerk bij bestaande woning vernieuwen

Gaat om ongeveer 130 me buitenwerk tot 280 cm hoog

Voegen vervangen en afdekkap plaatsen

De voegen van de schoorsteen en bovenzijde van de spouwmuren vervangen. Een paar hoekstenen vervangen en een 'regenkap plaatsen' over de bovenzijde van de spouwmuren.

Gevelrenovatie: gevel renoveren

Het betreft een muur van ongeveer 45 m2 en dan een klein stuk verschervend op een split level dak van 2 m2. De totale oppervlak is ongeveer 47 m2. Hier dienen de voegen vernieuwd te worden en daarna alles geïmpregneerd.

Ventilatie in de kruipruimte herstellen

Aan de voorzijde van de woonkamer is de spouwmuur onder het raam voorzien van ventilatie spleten voor ventileren van de van de kruipruimte onder het huis. Aan de achterzijde zijn deze spleten niet meer aanwezig daar na verbouwing de raampartij tot op de vloer doorloopt. Ik wil aan de achterzijde onder de raampartij, dus onder straatniveau, 2 ventilatiegaten in de spouwmuur hebben die dan via een buis en T-stuk en roosters in de terrastegels de kruipruimte weer kunnen ventileren.

Herstellen van een spatrand

Wij hebben een vrijstaande woning aangeschaft die rondom een spatrand heeft. In deze spatrand zitten een aantal gaatjes en deeltjes die eraf gebladerd zijn. De spatrand van 40 meter rondom dient dus gerepareerd te worden, dan geïmpregneerd en geschilderd.

Buiten schoorsteen metselen

Het betreft het buiten metselen van een schoorsteen voor een inbouwhaard. De haard heeft een metalen afvoerbuis waar we een schoorsteen omheen willen hebben. Afmeting 50 cm diep, 1 meter breed en ongeveer 2. 5 meter hoog.

Gevel waterdicht maken

Als bij regen de wind op de voorgevel staat ontstaat er lekkage in huis. Na controle van de dakdekker is geconstateerd dat het niet aan het dak ligt maar waarschijnlijk aan de gevel. Het gaat om een oud huis uit 1900, twee onder een kap. Vroeger plat dak met siergevel. In 2008 is er een kap op het platte dak gezet. Aanhechting tussen kap en siergeveltje. De gevel is ongeveer 10 meter breed. Het gaat om een strook van 1,5 meter hoog ongeveer denk ik.

Het vervangen van voegen

Voegen van buitengevel verwijderen van oude voeg en opnieuw voegen. Twee verdiepingen hoog. Voeg standaard grijs. De muur is 4 meter breed met schuin dak, aan een kant 2.75 en aan andere kant 5 meter ongeveer. Eventueel afhankelijk van de prijs nog een muur samen met buren. Graag ontvang ik een m2 prijs (bij telefonisch contact indien mogelijk in het Engels).

Enkelsteens bergingen bouwen, 4 stuks

4 enkelsteens bergingen met plat dak en betonvloer op een aanwezige zandlaag van +- 2 meter dik bouwen. 14 meter breed, 2 meter diep en 2,80 hoog voorzien van 4 deuren en onder te verdelen in 4 bergingen dus met 3 tussenmuren. Het dak voorzien van per berging ventilatie en in de deuren ventilatieroosters tevens aan beide zijden regenwaterafvoer er dient een laagje grond van +- 20 cm afgegraven te worden voordat de zandlaag bereikt wordt.

Ik heb TUIN muren die gestukt moeten ...

Ik heb TUIN muren die gestukt moeten worden. Het zijn afscheidings muren tussen ons en de buren. Ze zijn gemetselt met blokken op elkaar en moeten nu mooi glad gemaakt worden. Ik denk aan stukken of pleisteren of hoe dat dan ook mag heten. Kunt u mij hierbij helpen ? De lengte van de muren weet ik niet precies maar heb 15 meter gezegd. Ze moeten wel aan 2 kanten gestukt worden dus aan onze kant en bij de buren. De muren zijn 1 meter hoog aan het begin maar trapsgewijs aflopend naar 50 cm. Ik wacht op uw antwoord.

Het betreft het aanbouwen van een stenen ...

Het betreft het aanbouwen van een stenen schuurtje. nu staat er nog een houten gebouw maar dat moet steen worden