Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel opnieuw voegen en reinigen:

Gevel opnieuw voegen en reinigen

Slechte voegen verwijderen en opnieuw voegen. Eventueel gevel reinigen. Ik heb een koopwoning (1978) op een hoek. Achterzijde heeft een vrij recentelijke uitbouw. De gevel is tussen de 50 - 70 m2.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel opnieuw voegen en reinigen uit heel Nederland:

Gevel opknappen: reinigen, uithakken voegen, opnieuw voegen en impregneren

Graag laat ik van mijn huis de gevel in zijn geheel opknappen. Het gaat om een oud pand uit 1872 van 130 m2, waarvan de voegen slecht zijn. Op 1 gevel na, moeten alle gevels gereinigd worden, de voegen eruit gehaald worden, opnieuw voegen en daarna impregneren. 1 gevel staat heel dicht tegen de buren aan, deze is goed maar moet wel nagekeken moeten worden, wellicht ook schoonmaken en impregneren.

Gevel voegen

ik wil de voorgevel van mijn huis opnieuw laten voegen.de oppervlakte is 2,5 m x 5,5 m.minus een kozijn van 1,45 m x2,20 m minus een deur van 1 m x 2,40 m. de vakman moet de materialen leveren. De gevel is 3 meter hoog. Graag nodig ik een vakman uit hier een kostenplaatje voor op te stellen.

Gevel kaleien

Het betreft een oude buitenmuur, vroegere bijkeuken. Huis is van 1937. Lelijke muur met 2 raampjes erin, 3.70 breed en 2.70 hoog. Wil graag kaleien om slechte voegen+ nieuwe stenen tussen de oude te herstellen/camoufleren. Graag overleg! Welke oppervlakte moet gekaleid worden? Minder dan 10 m²

Voegen gevel

Ik wil graag de gevel opnieuw laten voegen en impregneren. De gevel heeft 4 ramen en een deur die ik wil behouden. Oppervlakte ongeveer 15 m2.

Vrijmaken spouw en naadloos inboeten stenen ivm gevelisolatie

Ik wil mijn gevels laten isoleren, maar er is op verschillende plekken puin ontdekt. Dit moet er eerst uit voordat er geïsoleerd kan worden. Klus betreft het openmaken, opruimen spouw vervuiling en het weer netjes terugplaatsen van gevelstenen incl. voeg zonder veel kleurverschil met bestaande voegen. Betreft een woning van ca. 1950. Totale lengte gevel is ca. 28 - 35m. Puin/vervuiling zit op sommige plaatsen tot ca. 80cm hoog. (tot aan vensterbank). Spouw is c.a. 8 cm diep.

Gevel bekleden

Buitenkant van rode bakstenen volledig bedekken zodat de stenen en voegen niet met zichtbaar zijn . Betreft een vrijstaande woning, ongeveer 140 m² .(165 m² zonder het in mindering brengen van alle ramen en deuren)

Het renoveren van een gemetselde buitengevel

IK zoek een metselaar die mijn gemetselde buitengevel kan renoveren. Het gaat om oude voegen vervangen en scheuren in de gevel verwijderen. De gevel is ongeveer 35 m2 groot. Het betreft een zijgevel.

Gevel renovatie

Ik wil de gevel aan de windkant laten uithakken of slijpen en daarna opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om ongeveer 30 m2. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Gevel schoonmaken en verven

Gevel is wit geverfd deze verf moet eraf, voegen opnieuw voegen en dan opnieuw verven. Zal zo een 50 m2 zijn.

Gevelreiniging en renovatie

Het reinigen van de gevel, uithakken bestaand voegwerk en opnieuw voegen, repareren stuklijst en gedeeltelijk opnieuw stucen.

Partners

Partners van Casius