Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voorzijde gevel reinigen:

Voorzijde gevel reinigen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de gevelreiniging, we hebben net allemaal nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen maar ik stoor me eigenlijk heel erg aan me gevel qua hoe vies en niet onderhouden het is door de vorige bewoners (huis net 2 augustus gekocht). Zouden jullie hier een offerte van kunnen opsturen, het zou dan alleen gaan om de voorkant van de woning over de hele lengte en breedte. Het betreft een bakstenen gevel met een oppervlakte tussen de 50-100 m2.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorzijde gevel reinigen uit heel Nederland:

Warmtepomp plaatsen

Het te renoveren pand krijgt een bruto vloer oppervlak van 352 m2 en een bruto inhoud van 744 m3. Na renovatie heeft de woning minimaal de volgende isolatie waardes, vloer rc 3.5 / gevel rc 4.5 / dak rc 6 / ramen en deuren Uw < 1,1 (tripple glas). De installatie kan in een kelder met hoogte van 1,85 cm geplaatst worden. Bronnen kunnen aan voorzijde perceel worden geboord.

Gevel uitgraven

Betreft bungalow, aan voorzijde uit ligt tuin op begane grond hoogte, echter het huis heeft een souterrain en de twee kamers die aan de voorzijde onder de grond zitten hebben erg veel last van vocht in de muur. Ik zat te denken om aan de voorzijde een strook van 50 cm of zo uit te graven, zodat de muren die onder de grond zitten bloot komen te liggen. Dan een soort betonnen muur te storten zodat de tuin niet instort tegen de gevel aan en zodat de muur dus niet meer ingegraven ligt.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een aanbouw achter van ongeveer 6 x 3 meter. Met een grote kunststof pui aan voorzijde met openslaande deuren. Tevens moeten de zijkanten van kunststof zijn. Ivm op eigen erf willen blijven dus onderhoudsvrij. De binnen afwerking en stroom doe ik graag zelf. Wel cement dekvloer. De bestaande kozijnen in gevel eruit en dat gewoon aftimmeren. Midden dammetje moet blijven staan. Cv doe ik ook zelf.

Dak bedekken met zink

Ons huis beschikt over 2 schuine betonplaten: gevel voorzijde, achtergevel, in de betonnen plaat voor bevindt zich een kachelpijp hoek ongeveer 40 graden lengte 60 cm, breedte ca 70 cm Deze platen zijn in het midden verdiept om water via een waterspuwer af te voeren. Graag willen wij dit met zink laten bedekken, kleur donkergrijs. Werkhoogte ca 6,5-8,5 m hoogte.

Erker bouwen aan voorzijde

Ik wil aan de voorzijde een erker realiseren van c.a. 4 meter breed en c.a. 1 meter diep. (verbreding van de opening in de gevel) + mogelijk een nokverhoging. Het hoeft niet afgewerkt te worden en het moet van kunststof zijn. Er is een vergunning voor nodig.

Casco dakopbouw met terras

Graag wil ik een offerte ontvangen voor een dakopbouw met een dakterras (aan de achterzijde). Aan de voorzijde een gemetselde gevel, gehele breedte (+/-8m) en een lengte van +/- 9 meter dan blijft er een meter of 3 over voor een terras. Het liefst een offerte voor een casco opbouw. Er zal nog wel wat grind moeten verwijderd. Verder: kan de vergunning worden opgenomen in de offerte?

Gevel opnieuw voegen

Voorzijde woning( 10 m2 ) ' balkondeel ' inclusief rollaag ' de voegen uithakken ( is al deels los) en invoegen, woning is geschakeld. Buren zijn ook toe aan vervangen van de voegen, misschien is er een gezamenlijke opdracht te realiseren.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan aan de achterzijde van het huis. De leiding zit in de meterkast aan de voorzijde van het huis. We hebben een kruipruimte onder het huis. De lengte naar de achtergevel is ongeveer 8-9 meter. De buitenkraan kan direct aan de gevel van het huis in de tuin. Ook of het inclusief materiaal is en of er garantie is.

Buitengevels isoleren en kozijnen, deuren en schuifpui realiseren

Het gaat om het vervangen van de gevel aan de voorzijde als aan de achterzijde met kozijnen en deuren eventueel met schuifpui aan de achterzijde. Tevens de gevels isoleren. Uiteraard nieuw dubbel glaswerk in de ramen voorzijde telt 3 verdiepingen en achterzijde telt 2 verdiepingen de breedte van het huis is 4,30 meter en de hoogte is bijna 10 meter het betreft een tussenwoning. Ik ga uit van keraliet met aan de bovenzijde een zinken rand tot aan het kozijn.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan aan de achterzijde van het huis. De leiding zit in de meterkast aan de voorzijde van het huis. We hebben een kruipruimte onder het huis. De lengte naar de achtergevel is ongeveer 8-9 meter. De buitenkraan kan direct aan de gevel van het huis in de tuin.

Partners

Partners van Casius