Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor betonrot herstellen:

Betonrot herstellen

Het zijn 2 oplegbalken van 40 cm hoog, 18 cm dik en 157 cm lang. Er zitten scheuren in en ik ben bang dat mijn balkon het niet meer aan kan. Het balkon zelf is 5 meter bij 1,80 en daar moet ook reparatiewerk aan gedaan worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonrot herstellen uit heel Nederland:

Vloer beneden verdieping met betonrot herstellen

Wij wilden kruipruimte isolatie aan laten brengen in onze woning. De eerste beste adviseur die langs kwam deelde ons mee dat wij last hebben van betonrot en dat wij hier iets aan moesten laten doen. Ik zou gaarne een offerte krijgen wat ons zo'n reparatie gaat kosten.

Betonrot achterbalkon herstellen

Betonrot aan achterbalkon herstellen van onze jaren '60 woning. Er is sprake van betonrot in delen van ons achterbalkon. Zie foto's. Graag willen we het laten herstellen en een coating aanbrengen ter bescherming. Afmeting balkon is 3,12 meter x 0,90 meter. Ook zit er op circa 40 cm afstand van de uitbouw van de buren een scheur in ons balkon (zichtbaar op de foto). Graag advies van de vakman. Uitbouw van de buren staat er al circa 15 jaar.

Betonrot aan betonlatei herstellen

Het betonelement in de achtergevel van onze woning vertoont schade. Dit zouden wij graag laten herstellen

Betonrot benedenverdieping

De benedenverdieping is 46m2 en heeft de befaamde kwaaitaalvloer. Nu is hier betonrot in geconstateerd. met 15 steunpunten. Wij zijn opzoek naar een indicatie om dit te herstellen, in het minimale en het maximale geval. Wat zijn de globale kosten om dit te herstellen over de gehele benedenverdieping?

Betonnen terras herstellen

Mijn verhoogde achterterras heeft een betonrand, welke over ongeveer vier meter beschadigd is door betonrot. Deze zou ik graag willen herstellen en eventueel nieuwe tegels tegenaan zetten. Deze tegels heb ik al in huis.

Betonrot kwaaitaalvloer herstellen

Wij hebben aan de onderkant van onze begaande grondvloer een plek van ca. 20 cm ontdekt waarin de wapening is gaan roesten en het omliggende beton eraf is geknapt. De kruipruimte wordt op korte termijn geïsoleerd met Tonson (lucht) kussen en willen vtv de zwakke plek(ken) in de vloer laten repareren. de woning is van 1968 en het betreft een kwaaitaalvloer

Balkon drager laten hertellen. (betonrot)

Zou graag een prijs opgave willen ontvangen voor het herstellen van onze balkondrager. Het gaat om 1 drager. Ik kan eventueel een foto mailen als dat nodig is. Ik hoor graag van u.

Balkon met betonrot opknappen

Mijn balkon is 1.20 bij 3.00 meter groot. Er blijft vaak water staan op het balkon waardoor de verf er vanaf gaat. Aan de zijkant is er n klein stukje beton weg. Ik wil graag weten wat het ongeveer gaat kosten om het balkon te herstellen.

Balkonvloer met betonrot herstellen

Goedenavond, ik heb betonrot in mijn balkon en wil dat graag laten herstellen. het gaat om een stuk van 40 cm bij 10 cm, aan de voorkant van het balkon(dus het verste weg van de muur).

Herstel betonrot

Graag zouden wij het betonrot boven onze voordeur laten beoordelen om te herstellen. Er zat bekisting omheen, deze hebben we opengebroken en toen werd het betonrot zichtbaar. Boven de voordeur zit een oud balkonnetje, hier zit overal betonrot. Eventueel kan dit balkonnetje wat ons betreft geheel verwijderd worden.

Partners

Partners van Casius