Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor dubbele schoorsteen renoveren:

Dubbele schoorsteen renoveren

Graag een globale en vrijblijvende prijsindicatie voor: het schoonspuiten, voegen uithakken en weer opnieuw voegen, impregneren van een dubbele schoorsteen (2 huizen aan elkaar). Verder is de diamant gescheurd twee vogelkappen plus nesten verwijderen. De woning telt 2 etages plus een puntdak.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele schoorsteen renoveren uit heel Nederland:

Renovatie dubbele schoorsteen

De dubbele schoorsteen, van mij en de buren, op onze 2 onder 1 kap moet worden afgebroken en weer opnieuw worden opgebouwd. Het betreft puur het metselwerk, de rookkanalen moeten intact blijven. De afmeting van de schoorsteen durven wij niet te schatten, hiervoor maken wij graag een afspraak met de vakman.

Dubbele schoorsteen renoveren

Het betreft een dubbele schoorsteen van de buren en mij. Deze is ongeveer 50 cm breed en 1.20 meter hoog. Hij moet opnieuw gevoegd worden, geïmpregneerd en de loodslabben gecontroleerd en daar waar nodig gerepareerd.

Flexibele pijp in de schoorsteen plaatsen

Wij willen een houtkachel gaan plaatsen. In de bestaande schoorsteen moet daarvoor een flexibele dubbele pijp geplaatst worden. Onze woning is ongeveer 8 meter hoog. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Flexibele pijp aanbrengen en schoorsteen hermetselen

Wij hebben een enkelsteens schoorsteen op het dak. Vanaf het dakbeschot stond hij echter los. Het deel vanaf het dakbeschot heb ik dan ook inmiddels tijdens het renoveren van het dak verwijderd. Zie foto. Graag wil ik in ieder geval een dubbele pijp in de schoorsteen laten zakken tot op de begane grond om de houtkachel vervolgens op een verantwoorde manier weer aan te sluiten. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een binnenpijp die vervolgens ook tot 1,5 meter uit het dak steekt (hoogste hoogte schoorsteen wordt dan ongeveer 6,5 meter) en aanvullend hetzelfde waarbij ook een nieuwe binnenpijp wordt geplaatst maar dat de oude schoorsteen ook vanaf het dakbeschot weer opnieuw wordt opgemetseld. Voor het metselen zijn ongeveer 150 stenen nodig. Iedere laag bestaat uit 6 stenen. Ik hoop dat ik voldoende informatie heb gegeven.

Schouw verwijderen met bijkomende werkzaamheden

Ik bewoon een dubbele bovenwoning, gelegen op de 2e en 3e verdieping in een complex uit bouwjaar rond 1927. Ik wil in de woonkamer op de 2e verdieping een schouw laten verwijderen van 270 cm hoog, 119 cm breed en 42 cm diep. Er moet een raveelbalk worden geplaatst in het plafond om de schoorsteen op de 3e verdieping op te vangen. Ik laat dan ook gelijk controleren op de aanwezigheid van asbest. Ik verwacht niet dat die er is; mijn benedenbuurman heeft zijn schoorsteen aangepast en geen asbest aangetroffen. Ik heb geen haast met deze klus. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Schoorsteen renoveren en opnieuw opmetselen

Ik wil mijn dubbele schoorsteen laten vervangen en van de andere enkele schoorsteen moet het lood worden nagekeken en eventueel vervangen worden. Ook wil ik deze schoorsteen graag opnieuw gevoegd hebben.

Schoorsteen op het dak verwijderen

Wij hebben midden op het dak van onze twee-onder-een-kapwoning een dubbele schoorsteen staan, die we boven het dak willen laten slopen en afvoeren. Het dak dichtmaken en weer met pannen bedekken zullen we zelf doen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Dubbele schoorsteen metselen

Ik wil een offerte ontvangen voor het metselen van een schoorsteen met een dubbele binnenpijp.

Opbouw op de woning bouwen

Ik zou graag willen kijken wat de mogelijkheden zijn voor een opbouw en vaste trap. We hebben een pannendak wat we willen liften. Het gaat om een dubbele nokverhoging. Over de hele breedte van het huis, dat is 6 meter (inclusief de schoorsteen). Ik heb een foto van het huis van de buren.

Verwijderen van een dubbele schouw

Op parterre/begane grond bevindt zich een oude dubbele schoorsteen zonder mantel, oorspronkelijk bedoeld voor 2 kamers (-en suite). Wij willen graag weten of het mogelijk is dit alles te verwijderen, en wat de kosten daarvan zullen bedragen. Zie foto. De huidige gasbrander gaat weg. Alleen op de begane grond moet het rookkanaal verwijderd worden. Het plafond zal verstevigd moeten worden.

Partners

Partners van Casius