Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Ouderkerk aan de Amstel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Ouderkerk aan de Amstel heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Ouderkerk aan de Amstel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Ouderkerk aan de Amstel of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Ouderkerk aan de Amstel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren en bekleden 700 m2, metselwerk laten uitvoeren, het isoleren en bekleden van de buitengevels, muur en dak isolatie van een rietgedekt huis, gevel realiseren bij oplevering casco woning, gevel optrekken op de 1e verdieping, het isoleren van de spouwmuur en het laten pleisteren van de gevel, gevel van uitbouw afwerken met Thermo Ayous of houtlook, gevelreparatie aan gemetselde- en gestucte gevel, raamoppervlak verkleinen en muur opmetselen, isoleren van buitengevels en gevelbekleding steenstrips, het uitslijpen voegen en impregneren van de eerste en tweede verdieping, gevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi?), glad stucen van buitengevels, fundering herstel aan gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Ouderkerk aan de Amstel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Opmetselen poeren dakopbouw en voegen

Ik ben op zoek naar iemand voor het opmetselen 2 poeren en voegen. Het gaat om 2 poeren van 1,50 meter bij 80 cm. Graag een offerte.

Muren metselen voor een uitbouw

Muren metselen voor een uitbouw van 2,5 meter en een tuin schutting van 6,20 meter, inclusief 2 deuren die in de schutting komen. Moet wel uiterlijk 16 september kunnen beginnen.

Randen van garage en aanbouw afwerken met spuitkurk

Bestaande gemetselde garage is verhoogd (nieuw grof metselwerk langs bovenrand. Deze moet rondom bekleed worden en ook aansluitend aan garage en huis is aanbouw huis gebouwd (aquapanel bekleding) moet afgewerkt worden. We zouden het graag glad bekleed willen met fijne korrel spuitkurk, in kleur grijs.

Deur en raam dichtmetselen

In mijn keuken heb ik een deur, 200 x 90 cm, en raam, 100 x 90 cm, in 1 kozijn welke dichtgemetseld moeten worden. Zowel de binnen als buitenmuur. De buitenmuur heeft waalformaat stenen.

Lekkage bij een plat dak / balkon herstellen

Er is een lekkage ontstaan via een balkon boven onze voordeur. Het stucwerk op het plafond is al behoorlijk nat en beschadigend. Ik zoek iemand die de lekkages en schade aan plafond kan herstellen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Buitengevel voor uitbouw metselen

Betreft het metselen van de buitengevel van een uitbouw met een hoogte van ongeveer 270 cm. het gaat om een gevel van ongeveer 26.50 m². De klus is nabij Amsterdam, vrij parkeren.

Voorgevel renoveren en reinigen

Graag offerte voor het reinigen en renoveren van de voorgevel van ons pand. Het pand maakt deel uit van het beschermd dorpsgezicht. Naast de reiniging en renovatie moeten er ook scheuren worden weggewerkt en stenen vervangen worden.

Voor- en zijgevel zandstralen en voegen

Graag offerte voor het zandstralen en voegen van voor- en zijgevel. Afmeting ongeveer 60 m2 (minus ramen en deuren).