Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Oostzaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Oostzaan heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Oostzaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Oostzaan of directe omgeving.

108 klanten uit Oostzaan bevelen een bij Casius in Oostzaan aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Oostzaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels isoleren/renoveren, buitengevels vrijstaande woning isoleren en voorzien van crepi, gevel renoveren, tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, keralit Gevelbekleding plaatsen, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Oostzaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Schoorsteen reinigen en impregneren

Het betreft een schoorsteen met een oppervlakte tussen de 10 m2 en 20 m2. De schoorsteen moet schoon gemaakt worden en geinpregneerd. Steiger is aanwezig.

Gevel isolatie

Het gaat om isolatie platen aanbrengen met mortel en de platen hebben het voeg lite systeem. Er moet 350 m2 geïsoleerd worden. Ik hoor graag van u.

Gevel renovatie

Ik wil de voorgevel aan de buitenkant isoleren en dan afstucen. Het is een halfsteens muur, en het gaat om 35 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Muren isoleren

Het betreft een woning uit 1962. In 2018 zijn alle kozijnen en buitendeuren vervangen door kunststof kozijnen met hr ++glas. Tevens zit er een geheel nieuw geïsoleerd dak op. Nu merken wij dat toch nog veel warmte verloren gaat door de muren. Graag willen wij een vrijblijvende offerte wat mogelijk is, inclusief plaatsing en afwerking. Betreft een 2 onder 1 kap woning. Buren doen niet mee,dus alleen onze woning. Gaat ongeveer om 100 m2 .

Scheuren in metselwerk buitenmuren laten repareren

Er zitten hier en daar wat kleine scheuren aan de muren en ook aan de gevel. Zie foto;s voor details

Borstwering bij de schuur metselen

Ik wil graag een borstwering voor onze nieuwe schuur laten metselen. De borstwering moet 40 cm hoog zijn. De schuur wordt 5 x 8 meter, met uitzondering van een deur van ons 1 meter en een deur van 2,5 meter breed. We laten een betonnen fundering storten op de rand met de borstwering komen. Graag hoor ik van u wat hiervoor de kosten zijn.

Doorvoer voor afzuiging boren

Het boren van een gat door gevel ( beton + half steens buitenmuur) voor afzuiging 150 MM liefst week 52 Hoogte ca 2,3 mtr

Gat boren voor luchtafvoer

In ons nieuwbouwhuis willen we graag een luchtafvoer naar buiten voor de afzuigkap. Het liefst een smal en breed gat, zodat we het plafond zo min mogelijk hoeven te verlagen.

Buitenmuur reinigen, voegen en impregneren

Wij willen de buitenmuur van onze twee-onder-een-kapwoning laten reinigen, voegen en impregneren. Het gaat om ongeveer 61 m² van de woning en ongeveer 9 m² van de schuur. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Dakpannen en gevels reinigen

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen en impregneren van de dakpannen en de gevels. Het gaat om een vrijstaande woning met een garage. De oppervlakte is ongeveer 150 m2.

Afscheidingsmuur op betonnen terras metselen

Ik wil graag een schutting laten metselen van 185 cm hoog 400 cm breed op een reeds gestorte betonnen terras als scheidingsmuur met de buren.

Buitengevels reinigen

Reinigen van buitengevel, gemetselde stenen gevel. Voor-, achter- en zijgevel, bij elkaar een kleine 100 m2. Er zitten wat verkleuringen in. Optioneel daarna impregneren, graag advies hierover.

Renovatie van de schoorsteen

Ik wil graag mijn bestaande schoorsteen op de nok van het dak opnieuw laten metselen. Hoogte is ongeveer 0,75 m. Breedte, langs richting dak, is ongeveer 0,65 m en diepte, dwars op de nok van het dak, is ongeveer 0,54 m. Eventueel inclusief afbreken en afvoeren oude schoorsteen. Betreft de top van een dubbele schoorsteen op een rijtjeshuis welke wordt gedeeld met de buren. Graag een vrijblijvende offerte.

Verwijderen valspecie (vochtprobleem) uit spouwmuur en terugmetselen stenen

Verwijderen valspecie (vochtprobleem) uit spouwmuur en terugmetselen stenen na verwijderen valspecie; is nodig voor uitvoering van na-isolatie spouwmuur.

Voegen van de voor en achtergevel ...

Voegen van de voor en achtergevel inclusief garage. Verwijderen, reinigen, impregneren en nieuwe voegen aanbrengen; het gaat om 2 woningen.

aanbouw aan bestaande woning ongeveer ...

aanbouw aan bestaande woning ongeveer 21 meter m2 metselsteenblokken en ongeveer 30 m2 metselstenen het stellen van twee kozijnen voor deuren