Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schoorsteen voeg reparatie:

Schoorsteen voeg reparatie

Reparatie van voegwerk betreft een oppervlakte van max 0,5m2 Het betreft een schoorsteen, hoogte van het werk 11 m.
Onze klant uit Naarden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteen voeg reparatie uit heel Nederland:

Onderhoud bij een VvE-complex

VvE in Den Haag (3 appartementen). Wij zetten de opdracht uit vanwege een lekkage (lek detectie rapport aanvraag verkrijgbaar) + onderhoud meerjarenplan. Wij zijn op zoek naar een vakkundige die naar aanleiding van onderstaande punten een volledige offerte kan opstellen. Een bezoek of het ontvangen van foto’s is mogelijk. Zinklijst en dek lijst terras (2e etage) controleren en duurzaam herstellen (ongeveer 4 hoeknaden herstel). Afdek rookgas afvoer netjes aanbrengen tegen de gevel. Muurankers die open staan voorzien van duurzame voeg. Boeideel zijgevel voorzien van kit. De afvoerbuis van het dak moet rechtstreeks aangesloten worden op de bestaande afvoerbuis van de riolering (middelste etage) kapje op schoorsteen plaatsen. Schoonmaken en impregneren bakstenen muur achterkant.

Schoorstenen renoveren

Bij ons zijn twee schoorstenen die aan onderhoud toe zijn. Enkel wordt als rookkanaal van onze Houtkachel gebruikt, de andere slechts voor de afzuigingskap van de keuken. De Schoorsteen bij de nok (hier sluit de houtkachel op aan) heeft een barst en bij de andere is de voeg toe aan vernieuwing. Wat kost het om beide schoorstenen te renoveren? Als er meer info nodig is, kunnen jullie gerust bellen. Graag eventuele offerte via mail versturen, dan kunnen we met onze buren overleggen betreft het verdelen van de kosten.

Losse voegen en lood bij een schoorsteen herstellen

Het gaat om het inspecteren van het lood rondom de schoorsteen, het repareren van minimaal 1 voeg rondom de schoorsteen en het reinigen van het dak. Het gaat om ongeveer 80 vierkante meter.

Voegen buitenmuur hoekhuis renoveren

Ik zoek iemand voor het opnieuw voegen van de drie gevels van een hoekhuis. De zijgevel is vrij groot, circa 8 x 6 meter. In totaal zal het iets meer dan 50 m2 aan gevels zijn. De voegen eruit en nieuwe voegen erin. Een vrij gewone voeg, denk ik. Het huis is van 1954. Mogelijk ook de gevelstenen schoonmaken, niet stralen of iets dergelijks, zonder te beschadigen. De twee schoorstenen ook opnieuw voegen, hetzelfde werk als aan de gevels. Is het mogelijk dat u het lood om de twee schoorsteen aanbrengt?

Schoorsteen op plat dak renoveren

Ik wil de schoorsteen van mijn woning met plat dak repareren. De voegen moeten eruitgehaald worden en er moet nieuwe voeg geplaatst worden. De schoorsteenkanalen en schouw zijn al weggehaald, maar af en toe druppelt het door bij regen. Er is waarschijnlijk een lekkage bij de schoorsteen.

Schoorsteendeel slopen

Ik wil de schoorsteen die boven het platte dak van onze bungalow (alleen begane grond) uitsteekt laten verwijderen, waarbij nog ca. 3 steenlagen boven de rand moeten blijven zitten. Het deel dat weg moet is 3 meter. Afwerken ga ik zelf doen. De schoorsteen steekt aan de zijkant van het huis ca. 30 cm uit en loopt door tot de fundering. Aan die zijde is ook een carport met glazen dak om de schoorsteen geplaatst. Ter bescherming van evt. Vallende stenen tijdens de werkzaamheden, moeten afdoende maatregelen genomen worden om schade aan dak en carport door vallend steen te voorkomen. Op het dak ligt EPDM direct op isolatie platen gelijmd. De aannemer moet verzekert zijn voor evt. Schade die door de sloopwerkzaamheden ontstaan, en aangesloten zijn bij VERAS. Voor een betere voorstelling voeg ik drie foto’s toe. Foto 1 is een stukje van de originele bouwtekening (1970). Hierop is te zien dat de schoorsteen geheel gemetseld is, en dat er dus waarschijnlijk ook geen asbest zit, althans geen ronde asbest pijp. Foto 2 is gemaakt vanaf het dak, de schoorsteen steekt 3 meter boven het dak uit. Foto 3, hier is aan de oostkant te zien dat de schoorsteen doorloopt tot aan de grond (fundering denk ik) U ziet dat er een carport is, die om de schoorsteen is gemaakt, en u ziet ook de dakrand.

Schoorsteen voegen en impregneren

Wij hebben 2 (hoek)schoorstenen op onze woning staan waarbij de voeg op sommige plekken loslaat. Tevens hebben wij bij een kamer aan de achterkant van de woning een klein beetje vocht doorslag. Omdat de woning uit 1925 dateert is ons aangeraden om de schoorstenen opnieuw te laten impregneren (of iets in die trant). Ik heb foto's toegevoegd voor een beter beeld. Materiaal dient te worden geleverd door vakman. Ook dient bij de schoorsteen aan de achterkant van de woning de 'pijp' nog worden afgesloten (deksel erop). De woning staat op een lastige hoek (in verband met de achtertuinen / hokjes van de buren), dus de situatie bekijken voor een goede indicatie is wenselijk (in verband met de steiger et cetera).

Voegen in de gevel vervangen

Huisje uit 1920 met oud, ongelijk voegwerk. Gevel circa 6 meter lang, met 1 deur en 1 raam, en bestaat uit slechts 1 verdieping, de begane grond, en de schoorsteen op het dak. Ik heb geen idee wat voor soort voeg het is. In totaal circa 18 m2. Graag zou ik een prijsindicatie krijgen, om aan de hand daarvan te bepalen op welke termijn deze werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Voeg- en loodwerk op de schoorsteen vervangen

Schoorsteen opnieuw invoegen en nieuw lood aanbrengen. Schoorsteen is ongeveer 4 vierkante meter

Stuken binnenmuren en plafonds en schilderen kozijnen en deuren

We hebben een bestaande woning gekocht (bouwjaar 1950) en willen de muren & plafonds van de begane & 1e verdieping stuken. Totaal ongeveer 170 m2 muur & 115 m2 plafond. Beneden is ook een schoorsteen met nisjes en nu een baksteen-structuur die we strak gestuukt willen hebben. Tevens het schilderen van 8 kozijnen (3 klein, 2 middel & 3 groot) en 4 deuren aan 1 kant & 6 deuren aan beide kanten. In de offerte zouden we graag separaat de kosten van het stuken van de muren en kosten van het stuken van de plafonds zien (mocht het te duur worden laten we de plafonds gaan). Op de plafonds zit nu een soort waaier effect, wellicht kan dit met een andere manier van stuken al geëgaliseerd worden. Ik voeg foto's toe van de schoorsteen beneden en het waaier effect op de plafonds. Ook even een impressie van de beneden verdieping. Bij vragen kunt u altijd bellen.

Partners

Partners van Casius