Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor rabatdelen op de gevels aanbrengen:

Rabatdelen op de gevels aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het nieuw bekleden van zijgevel huis inclusief de garagedeur en gewone deur, (onder overkapping) en ook bovenlangs de voordeur plus raam (tevens onder overkapping). Graag met zwarte rabbatdelen. Tussen de 10 en 15 m2 ongeveer.
Onze klant uit Naarden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rabatdelen op de gevels aanbrengen uit heel Nederland:

Houten rabatdelen vervangen

De houten rabatdelen verkeren deels in slechte staat/verrot, waarschijnlijk door verkeerde ventilatie van de spouw. Het gaat om twee gevels (van het schuine dak naar boven toe +/-100 m2). Misschien moet er nog geïsoleerd worden, maar dit wil ik graag bespreken met de vakman.

PVC gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Rondom het vrijstaande huis (met deels 1 verdieping) is thans bekleed met houten rabatdelen. Deze vervangen door kunststof rabat of idem potdeksel. Schuine daken en uitgebouwde keuken, dus veel gevels. Totale oppervlak ongeveer 110 m2. Op internet zie ik als merken Eurotexx en Keralit (verschil?).

Gevels betimmeren met onderhoudsvrije panelen

Ik wil mijn houten rabatdelen aan de gevels en zijkanten dakkapel vervangen door kunststof rabatdelen. Het dakkapel heeft zijkanten van ongeveer 2 bij 1 meter. Ook boven de voordeur zit een stuk wat we vervangen willen hebben. Dat stuk is ongeveer 1.50 bij 2 meter. Dan wil ik nog graag de boeidelen van de garage laten vervangen. Hoeveel meters dat is, durf ik niet te zeggen. Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken alvorens er een offerte opgemaakt wordt. Bij de afvoer van de garage zit ook een kleine lekkage, daar is het nat. Dit moet eigenlijk wel zo snel mogelijk opgepakt worden.

Funderingen voor bergingen maken

Zouden jullie een vrijblijvende offerte kunnen maken voor 4 berging funderingen van 3 x 2 meter. Het gaat hierbij om 4 bergingen in Wijk bij Duurstede. Buitenberging In de tuin van de woning zal een buitenberging worden gemaakt. Deze buitenberging zal worden uitgevoerd met een geprefabriceerde betonvloer. De gevels bestaan uit geprefabriceerde wanden die zijn opgebouwd uit een vurenhouten stijl- en regelwerk met een afwerking van geïmpregneerd vurenhouten rabatdelen aan de buitenzijde. De daken bestaan uit houten balken, die aan de buitenzijde zijn afgewerkt met multiplex en zijn voorzien van een geplakte bitumineuze dakafwerking. De houten deur wordt uitgevoerd met een glasopening voorzien van draadglas en een gelijksluitende cilinder. Optioneel zijn elektra-aansluitingen voor verlichting en wandcontactdozen en een wateraansluiting.

KERALIT GEVELBEKLEDING

Vervangen van rabatdelen door keralit bij 2 dakkapellen en tegen de gevel van het huis. Dit betreft de bovenverdieping (achterzijde huis) van een aanbouw basis 6 meter; nokhoogte 6 meter idem aan voorzijde maar dan basis 3 meter. In beide gevels zit een raam. Tevens tegen gevel (oudbouw) in nok bovenste 2 meter. Ook boeiboord moet vervangen worden door Keralit. Ervaring met werken met Keralit heeft de voorkeur.