Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Naarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Naarden heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Naarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Naarden of directe omgeving.

366 klanten uit Naarden bevelen een bij Casius in Naarden aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Naarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, gevel stucen, gevel isoleren en bekleden, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels, gevel isoleren en bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Naarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Kattenluik in de buitenmuur plaatsen

In de spouwmuur willen wij graag een kattenluik van ongeveer 40 cm met chip plaatsen. Er hoeft niets afgevoerd te worden en de ruimte is goed bereikbaar.

Schoorsteen voeg reparatie

Reparatie van voegwerk betreft een oppervlakte van max 0,5m2 Het betreft een schoorsteen, hoogte van het werk 11 m.

Rabatdelen op de gevels aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het nieuw bekleden van zijgevel huis inclusief de garagedeur en gewone deur, (onder overkapping) en ook bovenlangs de voordeur plus raam (tevens onder overkapping). Graag met zwarte rabbatdelen. Tussen de 10 en 15 m2 ongeveer.

Muren met spuitkurk behandelen

Wat is de oppervlakte van de te plaatsen spuitkurk? Tussen 10 en 50 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om drie muren van 410 x 100 cm. Deze wil ik aan beide kanten laten behandelen. Ik wil dit met spuitkurk laten behandelen.

Gevelrenovatie inclusief voegwerk

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? 70 m². Is de gevel geschilderd? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een stenen bedrijfsunit in Naarden van ongeveer 6 meter hoog. Deze reinigen en voegwerk herstellen.

Tuinmuur metselen als afscheiding

De schutting is deels omgewaaid op het terrasdeel. Ter afscheiding met de buren ben ik benieuwd wat het kost om een muurtje te laten metselen. Het zal gaan om een muurtje van 3.50 a 4 meter breed en 1.80 meter hoog. Er is geen funderingswerk gedaan en de tuin is goed bereikbaar.

Schoorsteenlood vervangen

Vervangen schoorsteenlood

Gevelvoegen uitslijpen en platvol aanbrengen

Ik zou graag begin oktober (dus op zeer korte termijn) de volgende werkzaamheden willen laten uitvoeren: - Uitslijpen van oude voegen (bij voorkeur niet hakken); - HD reinigen van gevel; - Nieuwe platvolle voegen aanbrengen (geborsteld). De totale gevel oppervlakte betreft 51 m2.

Graffiti van een muur verwijderen

Verwijderen graffiti om muur pleintje in Naarden, graag voor as donderdag als dat mogelijk is.

Tuinhaard laten metselen

Wij laten een losstaande terrasoverkapping neerzetten en willen daar graag een haard in laten metselen. We zijn benieuwd naar een prijsindicatie. De haard moet 1,5 meter worden in breedte. De muur waar deze in komt is ongeveer 3 meter.

Schoorsteen aan bovenkant afsluiten en waterdicht maken

Graag willen wij een ongebruikte schoorsteen laten afsluiten, of in ieder geval er voor laten zorgen dat het niet meer naar binnen lekt. Het plaatsen van een kapje, of misschien zelfs het helemaal verwijderen van de schoorsteen, zou ook prima zijn. Zie bijgaande foto om een idee te krijgen van de plek en omvang van de betreffende schoorsteen. Alvast dank voor de reacties!

Tuinmuur van gebruikte stenen maken

Ik zal zelf de ligusterheg gaan verwijderen. Hierna dient de vakman een tuinmuur te metselen met gebruikte stenen van 2 meter hoog en 5.50 meter lang. De stenen dienen gebruikt te zijn waardoor de muur er niet al te mooi uit ziet.

Buitenmuur op de erfafscheiding verlengen

Graag willen wij een halfsteens erfafscheidingsmuur laten verlengen. Er zal een stuk van 3.65 meter lang en 1.85 meter hoog gemetseld moeten worden. Er is wel een fundering nodig maar geen palen.

Lood- en voegwerk bij de schoorsteen vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het opnieuw laten voegen van mijn schoorsteen op het dak. Ook het lood zal even bekeken moeten worden of deze nog voldoet.

Voorgevel opnieuw voegen

Wij willen onze voorgevel opnieuw laten voegen: oude voegen verwijderen, nieuwe voegen plaatsen. Het betreft een hoekwoning van ongeveer 6 meter breed en 6 meter hoog. Het is een oude woning uit 1920. Graag ontvangen wij een offerte van de werkzaamheden inclusief garantie.

Grafitti verwijderen op de gevel

Ik wil graag een prijsopgave voor het verwijderen van grafitti op de wand van een schuur. Er is een foto beschikbaar, waarop zichtbaar is hoe groot het probleem is.

Gevel chemisch reinigen, voegen en impregneren

Gevel aan de achterzijde, begane grond maar boven een schuifpui, moet gerenoveerd worden: - voegen vervangen 3 m2 - chemisch reinigen 6 m2 - impregneren 6 m2

Voegen in de gevel renoveren

Oude voegen verwijderen en nieuwe voegen aanbrengen op 40m2, geborsteld. Betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen. Voor- en achterkant.

Uitstekende steen in de gevel

Er steekt een steen uit de gevel van ons huis. Ziet er naar uit dat deze naar buiten wordt gedrukt door iets. Vakman gezocht die hier een oplossing voor weet.

Gevel renoveren en reinigen

De voorgevel is 30.3 m2. Het is een jaren '30 huis. Rode baksteen en onderaan een grijze steen. Werkzaamheden: 1) zwarte aanslag verwijderen (voorgevel gevelreiniging) 2) gebarsten stenen vernieuwen 3) optioneel voegen vernieuwen

Metselwerk: metselen van een muur

Het opnieuw opmetselen van twee muren van 3,5 x 3,5 meter inclusief stenen. De muren dienen dubbelsteens te worden opgebouwd dus totale oppervlakte muren: 3,5 x 3,5 = 12,25 m2 per muur en 24,5 m2 in totaal. Graag offerte uitsplitsen in materiaal en manuren. Totaal zijn er afgerond 4000 stenen nodig.

Voegen van een schoorsteen

Het betreft het voegen van een schoorsteen. Jaren '50 woning, kleine korte schoorsteen van gewone baksteen. Voegen beginnen wat los te laten en de schoorsteen slaat wat wit uit. Schoorsteen op de tweede verdieping van een puntdak, tussenwoning. Mogelijk via balkon aan de achterzijde bereikbaar.

Gevel repareren en reinigen

Aan de voorzijde van ons huis zijn twee delen van de gevel groen aangeslagen en is voegwerk uitgespoeld. Het gaat om jaren '70 bouw. Plat vol geborstelde voeg, de voeg is verzand. Er is geen steiger nodig. Afmetingen: 4 meter breed x 2 meter hoog en 4 meter breed x 1 meter hoog. Graag uitvoering op korte termijn.

Nieuwe voegen en kraag op de schoorsteen

Het betreft het opnieuw voegen van de schoorsteen en deze voorzien van een nieuwe kraag. Het is een pand van 3 etages hoog. Er dient een hoogwerker gebruikt te worden.

Laag tuinmuurtje metselen

Rondom voortuin een muurtje van 30 cm hoog metselen + 3 hogere staanders. Stukje 6.10 meter, stuk van 1.35 meter, stuk van 4 meter en dan nog een stuk van 2.30 meter. Behalve bij het stuk van 6.10 meter moet overal ook nog fundering komen. Stenen moeten ook geleverd worden.