Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Muiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Muiden heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Muiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Muiden of directe omgeving.

53 klanten uit Muiden bevelen een bij Casius in Muiden aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Muiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kantoorpand gevel afwerken en isoleren, woning nieuwbouw metselen, gevels isoleren, zolder renoveren en een latei repareren en vervangen, gevels stucen en isoleren, het isoleren en bekleden van de buitengevels, gevelbekleding aanbrengen, buitengevel voorzien van crepi, spuitkurk aanbrengen, gevels renoveren, buitengevel van oud huis isoleren en glad stucen, zijgevel isoleren, stenen muur als erfscheiding met pilaren metselen, voegen vervangen, spuitkurk op nieuwbouw woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Muiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Gevel opnieuw voegen

Ik wil de zijgevel van het huisje opnieuw voegen. Het gaat om een oppervlak van 7 bij 2.70 die in een punt door loopt tot 7 meter. Ook zitten er 2 ramen in.

Houten bekleding aanbrengen

Het bestaande huis (voor- en achterkant per deel zo'n 15 m2) en het hele blok is bekleed met aluminium, dat ziet er lelijk uit. Mijn voorkeur gaat uit naar een houten bekleding, maar ik wil geen onderhoud en ben daarom tevens geïnteresseerd in andere mogelijkheden zoals PVC. Wellicht dat er ook een isolatie aangebracht mag worden. Wat is de prijs en wanneer kan het uitgevoerd worden? Als dit goed zit kan deze klus wellicht voor meerdere huizen ingezet gaan worden.

Schuur metselen

In de tuin zouden wij een schuur willen laten plaatsen. Deze schuur zal ongeveer 3 bij 3 meter of 3 bij 4 meter moeten worden. Het gaat om een ruimte met een puntdak en goed geïsoleerd daar er een muziekstudio geplaatst gaat worden. In de voorgevel zouden wij graag een kozijn willen laten plaatsen. De fundering zullen wij zelf plaatsen.

Scheur in metselwerk repareren

Ik wil een scheur in het metselwerk laten herstellen om zo spouwmuurisolatie mogelijk te maken. De scheur bevindt zich op de zijmuur en loopt van de grond diagonaal tot zo'n 2 meter hoogte en is een paar mm dik. De scheur zit met name in de voegen, alleen op het eind is er ook een steen gescheurd. Er is mij geadviseerd gebruikt te laten maken van Murfor of iets soortgelijks. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Buitenmuren reinigen, voegen en impregneren

De buitenmuur van een hoekwoning, totaal 85 m2, en schoorsteen van 6 m2 moeten worden gereinigd, opnieuw gevoegd en worden geïmpregneerd. Voor deze klus is een steiger nodig welke de vakman eventueel moet regelen.

Metselen berging

Graag wil ik een prijsindicatie voor het metselen van een halfsteens wand in halfsteensverband (schoonmetselwerk) met een totalen lengte van 10.000 mm en 2800 mm hoog. Stenen verzorgen we zelf.